Kooijman Aannemings- en sloopwerkenbedrijf R in Montfoort

Sloop- en grondwerken

Kooijman Aannemings- en sloopwerkenbedrijf R

Foto en Video (7)

Bekijk alles

Beschrijving

Welkom bij R. Kooijman. Ons bedrijf is gespecialiseerd in straat-, grond-, sloop-, riolerings- en ontstoppingswerkzaamheden.

Of het nu gaat om complete ontsluitingswegen in woningbouwprojecten of alleen om herbestrating, op ons kunt u rekenen. Wij adviseren u desgewenst bij de berekening van de wegconstructie of bij het bestratingsontwerp. Riolering, straatmeubilair, verlichting, markeringspalen, het hoort allemaal bij werkzaamheden aan de weg. Wij weten als geen ander dat het wegenbouwproject alleen een succes kan worden met vakbekwame mensen en uitstekende machines.

R.Kooijman BV is een bedrijf die zowel kleinere werken als grote projecten tot een goed eindresultaat brengt.
Ook in onderhouds- en servicewerkzaamheden toont R. Kooijman BV zich als een vakbekwaam bedrijf. Dit alles is te bereiken door de jaren lange ervaring gecombineerd met een goed uitgerust en modern machinepark. Of het nu gaat om het graven van een bouwput, grondwerk voor bestratingen, sleuven voor riolering, vijvers of sloten, asfaltering, drainage, of dijken, voor al deze vormen van grondwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken hierbij gebruik van grondverzetmachines voorzien van diverse hulpstukken zoals verlengarmen en grondtrommels. Tevens wordt er gebruik gemaakt van grondzeven en moderne lasertechnieken. Voorafgaand aan of in aansluiting op het grondwerk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervaardigen van tijdelijke aan- en afvoerwegen, parkeerplaatsen en in- of uitritten.

Overige informatie

Diensten

  • Frezen,
  • Grondwerk

Soort aanbieder

  • Aannemer

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst