Koppen Dierenspeciaalzaak in Haarlem

Dierenwinkel

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Koppen Dierenspeciaalzaak

Andere resultaten voor dierenwinkel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  goeie winkel heb een hond gekocht goeie voorlichting gezonde pup .heb hem mee gekregen toen hij gekeurd was door de dierenarts dus top en een tas vol voor de pup .

  4 / 10/ 5

  Het is 25 12 2018 wij hebben een pub gekocht in deze zaak via marktplaats , het ophalen van onze boerenfox was gewoon geweldig, we werden heel netjes behandeld door de eigenaar , koffie en veel gepraat, wat schrokken we van het bericht het kon wel een pub zijn uit een ander land, met ziekte,s we kregen met het ophalen een bewijs dat hij de eerste 2 inentingen had gehad en schip , wij hebben in Ede een afspraak gemaakt bij dierenarts de klomp in Ede er was maar 1 antwoord hij is 100 procent en heeft nu zijn paspoort en zijn laatste inentingengen gehad, ik wil hier alleen maar mee zeggen dat wij een geweldige lieve gezonden hebben gekocht bij dierennaam Haarlem no 17. Groet Co en Petra uit Ede.

  5 / 10/ 5

  heb ook een hond gekocht zij is 16 jaar geworden nooit ziek geweest

  4 / 10/ 5

  bijna 15 jr. geleden een boerenfox bij Peter gekocht, helaas heb ik haar gisteren moeten laten inslapen. zo verdrietig. dit was mijn 2e hond bij Peter vandaan.

  5 / 10/ 5

  heb hier hondjes gekocht en zijn alle drie gezond. en nu al de leeftijden gehaald van 8 jaar en mankeren niets

  4 / 10/ 5

  onze franse buldog gekocht in deze zaak hebben we op 01-06-2015 in moeten laten slapen hij was van 20-04-2013 en is maar twee jaar geworden na vreselijke epileptische aanvallen moesten we deze keuze maken en toch staat deze mijnheer Peter Koppens bij ons op nr.1 want zijn winkel is schoon en zelfs in Almere staat hij bekend als een zeer goede handelaar maar ja als je iets verkoopt dan kan je niet in het koppie van het beestje zien dat hij na een jaar deze aanvallen zou krijgen hij had de zwaarste medicijnen maar zelfs die hielpen al niet meer vriendelijke groet mevrouw G.Vogel-Uithoven Almere

  5 / 10/ 5

  In 2014 hebben wij onze 1e boomerpup gekocht bij Koppen. We werden uitstekend geholpen en kregen bij het ophalen van de pup een uitgebreid puppypakket (met diverse snacks, een speeltje en een grote zak voer) mee. Bij thuiskomst zijn we nog even langs de dierenarts gegaan voor de vervolg inentingen en voor een algehele gezondheidscheck. Deze vertelde ons dat we een gezonde, mooie pup hadden gekocht. Inmiddels is onze pup ruim 1 jaar oud en genieten we nog steeds elke dag met volle teugen van haar. Wij zouden dierenzaak Koppen dan ook zeker aanbevelen.

  4 / 10/ 5

  Prima zaak! Ongeveer 20 jaar geleden daar een pup gekocht, het liefste, leukste hondje wat je maar kon bedenken. Een paar jaar geleden is ze overleden en na lang nadenken toch weer besloten een puppie te nemen. Eigenlijk geen moment getwijfeld om weer terug te gaan naar dezelfde zaak. Drie weken geleden waren er weer puppies! Ik heb weer een lieverd! Een erg gezonde, vrolijke, speelse, sociale pup! De mensen in de winkel waren zeer begaan met de puppies, goed advies en bij problemen zou ik mogen bellen. Ik zou deze winkel bij iedereen aanraden! Mijn pup was voorzien van een goed vaccinatie paspoort, was op alles gecheckt, goed gecontroleerd en ik kreeg behoorlijk voer mee! Mijn complimenten voor KOPPEN te Haarlem

  4 / 10/ 5

  Zeer vriendelijk Hopen dat we een goede keus hebben gemaakt om bij Peter koppen een pup te kopen! Schrikken een beetje van de reacties om ons heen. Jammer veel negatieve pers over de kwaliteit van deze hondjes. De tijd zal het leren . Ga van mijn geloof af als we kat in de zak hebben gekocht

  1 / 10/ 5

  Puppies van broodfok

  5 / 10/ 5

  Top zaak de mensen die daar werken zijn zeer vriendelijk. Je kan daar alles bestellen wat je nodig hebt en dan hebben ze het de zelfdeweek nog in huis.