Korevaar BV Gebr C & M in Giessenburg

Aannemer

Korevaar BV Gebr C & M

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV is een familie-onderneming waarin slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid de onderneming kenmerken. Het verregaand bouwtechnisch inzicht en ervaring binnen de onderneming samen met de vakbekwame medewerkers waarborgen het vakmanschap van Gebr. C&M Korevaar BV.

Gebr. C&M Korevaar BV legt zich vooral toe op kleinschalige bouwprojecten, in de ruimste zin van het woord, maar ook de constructie van complete woningen en een bedrijfshal zijn al gerealiseerd. Voor een kennismaking met de diverse bedrijfsactiviteiten verwijzen we naar het onderdeel bedrijfsactiviteiten.

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV streeft naar kwaliteitsborging en persoonlijk contact, zowel richting opdrachtgever als personeel. Verder zorgt het bedrijf voor continuïteit van de bedrijfsactiviteiten door het geven van vakgerichte opleidingen voor schoolverlaters en kortdurende stageplaatsen voor leerling-personeel. Hierdoor is Gebr. C&M Korevaar BV door Fundeon aangewezen als erkend leerbedrijf.

De broers Cees en Martin Korevaar waren allebei in loondienst van een Giessenburgse aannemingsbedrijf, voordat zij besloten hun eigen zaak op te richten. In deze periode hebben zij een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van metselwerk en kleinschalige bouwconstructies. Het ondernemerschap stroomde toen al door de aderen en het zou ook niet lang duren voordat hun eigen bedrijf van start ging. Dit gebeurde op 1 mei 1998, en bestond toen nog uit twee medewerkers: zijzelf. Spoedig groeide het bedrijf uit tot een volwassen onderneming met meerdere werknemers in dienst.

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV zal zich ook de komende jaren blijven ontwikkelen in vakmanschap, en zich blijven profileren als een maatschappelijk betrokken onderneming. Parallel aan deze ontwikkeling zal professionaliteit en persoonlijk contact voorop blijven staan.

Overige informatie

Diensten

  • Nieuwbouw

Specialisatie

  • Metselwerk

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid Routeplanner op de website

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review