Kramer & Zn BV Zuurkoolfabriek in Zuid-Scharwoude

Levensmiddelengroothandel en -fabrikanten

Kramer & Zn BV Zuurkoolfabriek

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Welkom bij G. Kramer en Zonen B.V.
Zuurkoolfabrieken

Zuurkool maken is ons vak en meer dan dat. Dat mogen de Kramers wel zeggen na 5 generaties zuurkool maken. Kramers zuurkool, al sinds 1890 vooruitstrevend in zuurkool.

In onze moderne, BRC gecertificeerde, productie bedrijven maken wij van hoogwaardige grondstoffen topkwaliteit producten. Deze producten bestaan voor meer dan 90% uit kool geteeld op de vruchtbare gronden van de kop van Noord-Holland. Ons eigen landbouwbedrijf staat garant voor de hoogste kwaliteit, natuurlijk GlobalGAP gecertificeerd.

Zuurkoolstamppot is in Nederland nog steeds één van de onbetwiste wintergerechten, maar dat zuurkool een veelzijdiger product is blijkt wel uit de vele verschillende recepten die mensen delen op onze consumenten website www.zuurkoolrecepten.nl . Ook in het restaurant komt men steeds vaker zuurkool tegen als heerlijke groente bij een culinair gerecht. Naast Nederland weet men in landen als o.a. België, Spanje, Suriname en Zweden ook onze zuurkool te waarderen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overige informatie

Specialiteiten

  • atjar,
  • gezouten bonen,
  • rode kool,
  • witte kool,
  • zuurkool

Aangesloten bij / Certificering

  • Gecertificeerd door GlobalG.A.P., BRC6, Skal, KRAV

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst