Lauwers College in Grijpskerk

Voortgezet Onderwijs

Lauwers College

Foto en Video (1)

Beschrijving

Het Lauwers College heeft meer te bieden dan alleen onderwijs. Leerlingen ontwikkelen zich in de periode van voortgezet onderwijs tot zelfstandige mensen die volwaardig kunnen functioneren in onze samenleving. Het is essentieel dat jongeren leren een eigen afgewogen oordeel te vormen. Opvoeding is heel belangrijk in deze periode.

Onze school wil een waardengemeenschap zijn in deze maatschappij. Een school met een menselijke maat, waarin je elkaar kent en waarin je gekend wordt. Een school met een eigen gezicht, een herkenbare identiteit, met inhoud. Een school die midden in de maatschappij staat en samen met ouders werkt aan de toekomst van kinderen. Een school waar ouders en leerlingen zich vanaf het eerste moment thuis voelen. Zon school willen we als Lauwers College graag zijn.

Heeft u naar aanleiding hiervan of in het dagelijks onderwijs vragen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze locatiedirecteuren. Zij hechten aan een goed contact met de ouders.

Locatie Grijpskerk
Een brede instroom is er op de locatie Grijpskerk. Het vmbo wordt er volledig gegeven, zowel theoretisch als kaderberoeps- en basisberoepsgerichte leerwegen. Tevens kunnen de eerste drie jaar van havo en vwo (zónder gymnasium) gevolgd worden.

Overige informatie

Opleidingsniveau

  • Gymnasium,
  • LWOO

Tweetalig onderwijs

  • Frans

Activiteiten

  • Sportdag

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst