Leike Vakschilder in Utrecht

Schilder

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Leike Vakschilder

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Leike/Leon is een echte vakman, neemt zn werk heel serieus. Ik ben heel blij dat Leon in m'n huis geschilderd heeft. Ziet er super uit.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Leike vakschilder (Leon) heeft de klus vlot en erg netjes uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: prettig in de omgang,betrouwbaar,aan Léon kan je een sleutel geven en weggaan,dat is heel bizonder in deze tijd. totaal 9.8 voor alles

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: we zijn uiterst positief over Leike Vakschilder. Het vakmanschap was evident. Compromisloos werden problemen aangepakt. Maar los daarvan was de schilder een heel prettige persoon die flexibel de klus aanpakte. We hebben weinig vaklui meegemaakt die zo makkelijk met de bewoners van het huis omgingen in vakantietijd en om ons dagelijks leefpatroon heen kon werken. Heel prettig en voor iedereen aan te bevelen. Iemand die gevoel had voor de wensen van de bewonders.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ons huis is nog nooit zo mooi geweest. Bezoekers constateren spontaan dat ons huis geschilderd is. Het schilderen is op een ambachtelijke en zorgvuldige manier gedaan. En alles steeds in overleg. Zelfs de balkondeur die al 22 jaar klemt, klemt niet meer en de ramen op zolder zijn gezeemd: dat zijn voorbeelden van eigen initiatief!