Lepelaar Café De in Jisp

Café

Lepelaar Café De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

In het hart van Jisp staat Café-Zalencentrum De Lepelaar gesierd met een mooie Zaanse koopmansgevel.

Het rustieke Noord-Hollandse dorpje Jisp ligt in een schitterend natuur- en waterrijk gebied: het Wormer- en Jisperveld. De Lepelaar is gelegen aan het water t Zwet.

Café-Zalencentrum De Lepelaar is een goed adres, om eens gezellig in de bar of op het terras te zitten. Bijvoorbeeld bij een fietstocht door de polders, of gecombineerd met een vaartocht of een excursie in de omgeving. Ook hebben we regelmatig op zaterdag- of zondagavond bijzondere activiteiten.

Ook voor (bedrijfs)vergaderingen, workshops, presentaties, studiedagen, e.d. is De Lepelaar een prima locatie. Reken maar dat in zon ideale ambiance met plezier wordt overlegd. Zalen kunnen los van de reguliere openingstijden van het café worden geboekt.

In De Lepelaar kunnen diverse festiviteiten plaatsvinden in zalen van circa 30 t/m 400 personen. We verzorgen voor u de volgende festiviteiten: Bruiloft, receptie, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, optredens, try-outs, koud/warm buffet, brunch buffet, koffietafel, diner, etcetera. Het welslagen van uw party is niet alleen uw, maar ook onze grootste wens.

De Lepelaar laat haar gasten kiezen. Niet alleen op culinair gebied, maar ook ten aanzien van de zaalruimte en activiteiten. De verschillende zalen lenen zich perfect voor zowel kleine als grote gezelschappen en bieden een ideale ambiance. Wat u ook te vieren heeft, bij De Lepelaar is de zaal op maat. De Lepelaar biedt verschillende arrangementen met een redelijke prijsstelling.

Voor het verzorgen van buffetten en diners werken wij samen met diverse gerenommeerde bedrijven om een breed scala aan keuzes te kunnen bieden.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst