Levie Tandarts Martin in Haarlem

Tandarts

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 213 beoordelingen

213 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Levie Tandarts Martin

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor tandarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 213 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaringNa 3,5 jaar in het buitenland was Martin Levie mijn eerste tandartsafspraak in Nederland. Hij deed alles om mij gerust te stellen.

  5 / 10/ 5

  Prettige tandartsIk ben onlangs overgestapt naar Martin en blij dat ik het heb gedaan. Netjes en snel geholpen en Martin is vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  GeweldigIn strijd tegen de corona is het moelijk om in deze tijd bij een tandarts terecht te komen
  Maar bij deze man kon ik beteen terecht geweldig geholpen echt een aanrader voor iedereen die angst heeft voor een tandarts
  Nogmaals 1000maal bedankt wat je voor me hebt gedaan

  5 / 10/ 5

  Ik heb de juiste keuze gemaaktIk heb mij op mijn gemak gevoeld tijdens de behandeling! En ben tevreden op de manier waarop de tandarts mij heeft ingelicht over de klacht die ik had.

  4.5 / 10/ 5

  Rustig en vriendelijkDeze beoordeling is gebaseerd op een eerste kennismaking. Wij zijn niet bij machte een tandarts op z'n vakbekwaamheid te beoordelen. Daar moet je op kunnen vertrouwen. Vertrouwen ontstaat door hoe je met elkaar om gaat. Wij zijn geen 'lastige klanten' (in tegendeel) maar wij stellen transparantie en eerlijkheid (en vriendelijkheid) op prijs. Recent hebben wij het tegenovergestelde van die drie items ervaren en we zijn daarom overgestapt. En de eerste indruk is zeer positief. Geen onzin, gewoon het eerlijke verhaal en een vriendelijke ongecompliceerde kennismaking.

  5 / 10/ 5

  Super !Super snel geholpen door Martin en meteen een heel stappenplan opgezet voor de behandeling van mijn mond erg blij mee !

  4.5 / 10/ 5

  Prettige ervaring gehad met Martin LevieZeer fijne en snelle behandeling gehad van Martin Levie. Ik ben zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  First VisitI'm very pleased with my first visit. Communication was excellent and the procedure (a small filling) was very quick and easy. I will definitely return here for check ups and treatment in the future.

  5 / 10/ 5

  FijnVriendelijk behandeld, snel en professioneel

  5 / 10/ 5

  verademingAls pijngevoelige angstpatiënt wilde ik zonder begeleiding naar de tandarts kunnen. Ik ben opgelucht dat dit nu kan. Hij nam de tijd voor me en leidde me door het hele proces van controle tot het einde van het vullen van de gaatjes. Hij vond niets gek en er was goed met hem te praten. Het was voor mij echt een verademing.

  5 / 10/ 5

  een rustig en vertrouwd bezoekik was erg bang voor de tandarts maar meneer heeft mij een rustig en vertrouwd gevoel gegeven.

  5 / 10/ 5

  Eindelijk een positieve ervaring bij de tandarts!Ik was al een aantal jaren niet naar de tandarts geweest vanwege slechte ervaringen in het verleden. Maar ik kreeg kiespijn en nu moest ik wel. Via Google terechtgekomen bij mr. Levie. Na de beoordelingen gelezen te hebben meteen een afspraak gemaakt en ik kon al snel terecht. Met knikkende knieën kwam ik bij de praktijk. Deels omdat ik bang was dat er wortelkanaalbehandelingen en gaatjes vullen op het menu stond. Maar meerendeel was het schaamte. Gelukkig viel het allemaal mee en stond ik binnen no time weer buiten. Wel met een verwijsbrief voor de kaakchirurg om een verstandskies te laten verwijderen, maar daar kan mr. Levie niets aan doen;)
  Gisteren terug gegaan om nog wat tandsteen te laten verwijderen en ook nu was ik zo klaar.

  Als je angst hebt voor de tandarts Is mr. Levie echt aan te bevelen! Geen oordelen, rustige benadering, snel en efficiënt.

  4 / 10/ 5

  Fijne tandartsVriendelijke man die duidelijk verteld wat de mogelijkheden zijn, ik kon ook gelijk de volgende dag terecht en ben blij dat ik overgestapt ben.

  5 / 10/ 5

  GoedGoede tandarts, snel en pijnloos behandeld.

  5 / 10/ 5

  Het viel reuze mee.Mijn eerste ervaring bij Martin is goed.

  5 / 10/ 5

  Super fiijne sympathieke man!! Altijd angst voor de tandarts gehad. Voor het eerst in me leven ga ik weer met plezier!

  Ik raad deze tandarts echt aan!

  5 / 10/ 5

  Positief Mijn eerste tandartsafspraak in Nederland!

  Makkelijk en snel.

  Vriendelijke tandarts.

  1 / 10/ 5

  Slecht tijdens en naDoet er alles aan om de rekening hoger te maken.

  Oh ik zal nog even je tandsteen verwijderen? Beweegt letterlijk 1 seconde met dat spatel en hup weer 20 euro erbij.
  Betaalde in cash en ‘vergat’ wisselgeld te geven. Moest hem hier ook aan herinneren. Ik vond het lachwekkend, totdat ik de rekening kreeg.
  Het enige goede is dat je tijdig je emails krijgt ter herinnering voor afspraken en controles. Maar aangezien die op geld berust is in plaats van zorg te verlenen, snap ik wel waarom. Dit bevestigt ook mijn navraag naar de kosten voor tanden bleken, dit was 500 euro volgens Dhr. Levie. Echter na controle op zijn website bleek dit slechts 105 euro te zijn. Het leek wel alsof ik een dagje naar de markt was in plaats van de tandarts.

  Reactie van het bedrijfBeste Vanja,

  ten eerste ben je al 19 maanden niet geweest bij mij dus ik snap niet dat je nu met deze beoordeling komt. Ik heb jouw tanden nooit gebleekt en probeer nooit de rekening hoger te maken. Mijn kosten zijn transparant en staan op mijn website. Dat verhaal over 500 euro snap ik niet waar je dat vandaan haalt.

  Met vriendelijke groeten,


  Martin Levie, tandarts,
  Zijlweg 75
  2013 DD Haarlem
  tel: 023-5425185

  5 / 10/ 5

  Top tandarts !!Super vriendelijke man met een hart van goud neemt de tijd voor je

  en levert super goed werk Dikke 10 plus !

  5 / 10/ 5

  Punctual good serviceGood service received

  5 / 10/ 5

  uitstekende ervaringIn eerste plaats een gezellige en grappige man die mij zonder pijn en supersnel geholpen heeft.
  Netjes, schoon en vriendelijk en punctueel.
  Zeer professioneel behandeld

  4 / 10/ 5

  Hele fijne begripvolle tandarts! Martin Levie vertelde heel duidelijk zijn beleid en manier van werken. Open & oprecht met de juiste instelling naar zijn klanten//clienten!

  5 / 10/ 5

  Top tandarts Last van mijn verstandkies Martin levie gebeld en kon gelijk terecht ondanks de coronacrisis heeft hij mij doorverwezen naar een kaakchirurg nou vind die nu maar is in deze moeilijke tijd Martin levie heeft een paar belletjes gepleegd en mij toch ergens kunnen plaatsen de volgende dag werd mijn verstandkies verwijderd en mijn pijn is weg
  Zeer vriendelijke tandarts behulpzaam en verstaat zijn vak goed echte aanrader!

  Bedankt Martin het is een hele opluchting dat ik deze pijn achter mij kan laten !

  4.5 / 10/ 5

  Openhartig, rustig en duidelijk overleg over de mogelijkhedenGeen gedoe met onhandige assistentes, geen gehaast en zeer professionele ruimte voor de gebits-reparaties.

  5 / 10/ 5

  Kundig en erg vriendelijkEen fijne tandarts voor mensen die erg bang zijn.

  4.5 / 10/ 5

  Heeft mij zeer op me gemak gesteld tijdens de behandelingAardige tandarts

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke en snelle serviceMartin is een hele fijne tandarts, rustig en eerlijk en ik was met bijna een half uurtje weer de deur uit, terwijl er toch een gaatje gevuld moest worden. Kortom een fijne en super ervaring bij de tandarts. Heel fijn!

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenNa 2 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest door angst na een reactie op een verdoving met articaïne (bij vorige tandarts) ben ik voor mezelf en mijn gezin op zoek gegaan naar een andere tandarts. Centraal stond bij mijn zoektocht dat er geen verdovingingen worden gebruikt met articaïne en er geen gebruik gemaakt wordt van fluoride (een tandarts die zelf begrijpt dat deze stoffen niet goed zijn voor de gezondheid). We konden snel terecht voor een eerste controle afspraak, ik zelf had een gaatje en hiervoor was het noodzakelijk een vervolgafspraak te maken. Ik vond het best spannend omdat ik bij de vorige tandarts een opgezwollen mond en gehemelte kreeg na de behandeling, dit heb ik ook gemeld. Achteraf viel de behandeling reuze mee, de tandarts werkte efficiënt, was geduldig en erg aardig. Ook heb ik geen last van napijn gehad dus ik ben super tevreden!

  4 / 10/ 5

  goednvt

  5 / 10/ 5

  Uitstekende tandartsNa jaren weer de tandarts bezocht. Ik kan iedereen meneer Levie aanbevelen. Hij is een kundig en geduldige tandarts die er alles aan doet om je op je gemak te stellen.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede en rustige tandarts met gevoel voor humor!Martin Levie maakt van een bezoek aan de tandarts -bijna- een leuke ervaring, je voelt je meteen op je gemak en hebt het gevoel dat je hem al jaren kent. Ik was al ruim tien jaar niet bij de tandarts geweest en mijn gebit was erg slecht, via een speurtocht op het internet kwam ik op zijn website terecht en dat was voor mij de reden om meteen te bellen voor een afspraak...

  Op de website staat een goed verhaal, alle denkbare tarieven en een foto van de -lachende- tandarts zelf om maar een paar voorbeelden te noemen. Ik belde 's ochtends om 11:00 op en kon na de inschrijving op de website dezelfde dag nog bij hem terecht...

  Mijn goede gevoel werd die middag nog versterkt, binnen enkele minuten was het behandelplan gemaakt en kon hij me exact vertellen wat de kosten waren. Hij had ter plekke een schema gemaakt voor alle behandelingen waardoor ik meteen wist waar ik aan toe was...

  De totale kosten vielen me bovendien erg mee, een stuk minder dan ik in eerste instantie had verwacht...

  De behandelingen zelf liepen allemaal perfect en na iets meer dan twee weken loop ik weer rond met een stralende lach! Martin is de vierde tandarts die mij heeft behandeld in de loop der jaren en ik zou voor geen goud meer een andere tandarts willen dan Martin Levie...

  5 / 10/ 5

  Heel prettig!Ik belde omdat ik enorm veel kiespijn had, kon vrijwel direct terecht en ben supersnel geholpen. Ondanks dat ik een enorme angst voor de tandarts heb, ga ik met een goed gevoel naar deze tandarts. Heb 3 behandelingen gehad, deze verliepen vlot en vrijwel pijnloos!

  5 / 10/ 5

  Fijne rustige tandartsIk voelde mij zeer op mijn gemak (angst voor tandarts en ben al een aantal jaren niet meer geweest).
  Hij stelde mij gerust en legde goed uit wat hij ging doen. Hij nam de tijd en vroeg tussen de handelingen door of het ging. Via de website aangemeld en met een half uurtje werd ik al gebeld en kon dezelfde middag al terecht.

  4 / 10/ 5

  RustigIk voelde me op mijn gemak.

  5 / 10/ 5

  Goede tandarts en aardige manNet bij Martin Levie geweest en zeer tevreden. Twee gaatjes gevuld pijnloos.

  Aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Top tandarts Ik kan alleen maar zeggen wat een fijne tandarts! Ik ben echt vreselijk bang voor de tandarts en ik had mij ook voorgenomen om alleen kennis te maken en dan de volgende keer pas in de stoel te gaan liggen. Maar tandarts Levie heeft zoveel rust over zich heen en stelde me zo op me gemak dat ik in de stoel ben gaan liggen en hem heb laten doen wat moest.

  Echt als je bang bent voor de tandarts dan is dit de tandarts waar je naartoe zou moeten gaan! Wat een fijne tandarts. Ik ben afgegaan op alle positieve recensies maar ik kan niet anders zeggen dat ze allemaal kloppen. Dank u wel meneer Levie dat u patiënten zoals ik zo gerust stelt ik kom volgende keer een stuk rustiger naar u toe! Kortom samengevat top tandarts!

  5 / 10/ 5

  relaxedheel comfortabel

  4 / 10/ 5

  vaardige secure tandartsIk ben sinds ongeveer 8 jaar bij deze tandarts. goede ervaringen, helder in communicatie. snelle reactie op vragen, ook snel mogelijk om afspraak te maken.

  Ervaring gehad met vullingen en met kronen. Ging goed.

  1 / 10/ 5

  Slecht Helaas heb ik mijn afspraak niet 24 uur van te voren kunnen opzeggen omdat ik de nacht ervoor erg ziek werd met een zware keelontsteking. Ik kon pas om 10:10 bij mijn dokter terecht en heb de tandarts daarna gelijk gebeld. Ik zei dat het me spijt maar dat ik ziek was geworden en of ik mijn afspraak kon verzetten wanneer mijn ab kuur klaar was. Mr Martin reageerde verweg van professioneel en verweet mij dat hij nu 1,5 niks te doen had voor mij en dat dat niet de gang van zaken was en reageerde erg geïrriteerd Dat was echt zijn reactie. Ik snap dat het vervelend is maar dit is van mij ook echt onmacht. Ik ga hier nooit meer naar toe wat een norse man!

  Mij gevraagd of ik dit wil aanpassen, maar dit is zoals het gegaan is. Ik heb wel gevraagd of ik kon verzetten maar u liet mij niet eens meer uitpraten aan de telefoon. Ik hoorde alleen maar ja door jouw zit ik 1,5 niks te doen. Waarop ik eigenlijk klaar was met het gesprek omdat van uw kant geen oplossing kwam.

  Reactie van het bedrijfBeste Desiree, je hebt absoluut niet gevraagd om de afspraak te verzetten. Maar ik zit nu 2 uur niets te doen. Mijn kosten gaan gewoon door en je begrijpt niet hoe een tandheelkundige praktijk werkt. Jammer dat je op deze manier reageert. Dit maakt mij geen slechte tandarts. Je moet niet boos zijn op mij, maar op jezelf

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldRustige tandarts

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWas goed allemaal perfect

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVriendelijke,rustige tandarts
  Na vervelende ervaring bij vorige tandarts nu
  volkomen pijnloze wortelkanaal behandeling gehad en ontspannen sfeer.
  Bedankt Martin Levie

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMooie praktijk en ook een vriendelijke methode om patiënten af te leiden en rustiger te krijgen Met het filmpje waa altijd gespannen, onrustig nu zat ik een filmpje te kijken ging zo voorbij

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHele duidelijke en fijne man. Wat ik ook leuk vond was dat hij maatschappelijk verbonden was aan goede doelen een betrokken tandarts

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIs goed bereikbaar
  Stelt wie angstig is op zijn/haar gemak
  Is volledig transparant over de behandeling én de kosten
  Neemt de tijd voor elke patiënt
  Stelt het belang van de patiënt voorop
  Geeft een patiënt het gevoel van controle tijdens de behandeling
  Doet al het mogelijke om een patiënt pijnloos te behandelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen hele vriendelijke tandarts die mij echt heeft geholpen in een nood geval ivm een exstractie van een kies. Meteen ingezien dat de kies er echt uit moest en mij doorverwezen naar het ziekenhuis.

  Controle afspraak is prima! een vriendelijke en professionele tandarts. Eeen aanrader voor iedereen !

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEr wordt goed naar me geluisterd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben altijd bang om naar de tandarts te gaan....maar tandarts Levie is een vriendelijke man die je op je gemak stelt en verstaat zijn vak goed!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldnooit meer bang voor de tandarts !

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFor someone who dislikes the idea of visiting the dentist, I found this practice to be less stressful, friendly and very clean.