Liduina Basisschool in Den Haag

Basisschool

Liduina Basisschool

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor basisschool in de buurt

Beschrijving

Welkom op de site van de Liduina basisschool
Een katholieke basisschool met een rijke traditie.

De Liduina basisschool streeft naar het geven van onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving. Naast het stimuleren van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel vinden wij het ook erg belangrijk dat kinderen goed kunnen samenwerken.
Wij willen de kinderen begeleiden bij het verwerven van kennis, inzicht en vaardigheden en zien het als onze taak elk kind te begeleiden bij het ontplooien van zijn individuele mogelijkheden.

Inzet en betrokkenheid van ouders/verzorgers en leerkrachten en een goede samenwerking tussen beiden is onontbeerlijk. Wij willen als team van de Liduina basisschool dan ook op een open manier met ouders/verzorgers communiceren.

Er zijn 12 groepen in onze school en de gemiddelde groepsgrootte is ongeveer 25 kinderen. Wij onderhouden intensieve contacten met onze buren: Peuterspeelzaal t Opstapje en de Naschoolse Opvang 2Samen.

Mocht dit uw eerste kennismaking zijn met onze school en wilt u meer weten, bel ons dan voor een afspraak. Graag geven wij u meer informatie en leiden wij u rond in ons gezellige en sfeervolle schoolgebouw.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst