Lindelaar Recreatieboerderij in Terwispel

Conferenties en congressen - organisatie

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Beoordeel dit bedrijf

Lindelaar Recreatieboerderij

Beschrijving

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in een groene omgeving? Dan bent u bij groepsaccommodatie Lindelaar aan het juiste adres! Op een groot en prachtig aangelegd landschapspark bevindt zich de knus ingerichte logeerboerderij van de familie Koopmans. Het landgoed van maar liefst tien hectare biedt u letterlijk en figuurlijk alle ruimte die u zich kunt wensen. Voetballen, volleyballen, klootschieten of – als u niet bang bent voor natte voeten – polsstokspringen; de mogelijkheden op dit ruime, eigen terrein zijn eindeloos. Op het park bevinden zich verschillende terrasjes en bankjes. Zon of schaduw: de keuze is aan u.

De accommodatie

De groepsaccommodatie bestaat uit een grote maar knusse zaal met een gezellige bar. Is het buiten koud en guur? Wij stoken graag de leemsteenkachel voor u op; sfeer verzekerd!
De aangrenzende voormalig koeienstal is verbouwd tot een sfeervolle slaapzaal waar groepen tot veertien personen kunnen overnachten. s Avonds kunt u zo uw gespreide bedje in, want wij hebben vooraf de bedden al voor u opgemaakt. Handdoeken en overig linnengoed liggen ook voor u klaar.
Op het park van Lindelaar bevinden zich nog twee aparte gastenverblijven waarin desgewenst ook kan worden overnacht (twee keer drie personen).

Verzorging

Geen verzorging tot volledig verzorgd, de keuze is aan u. Groepsaccommodatie Lindelaar beschikt over een professionele keuken, waarvan u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om voor u te láten koken. Een lopend buffet of misschien gaat u liever lekker buiten barbecuen, wij verzorgen het allemaal graag voor u. Voor al uw wensen kunt u vooraf contact opnemen. Op basis van uw wensen zullen wij een passende offerte voor u maken.
Feestje?

De grote, sfeervolle boerenschuur is ook een unieke locatie voor bruiloften en partijen. In overleg met u wordt het feest volledig naar uw wensen aangekleed. In de zaal kunnen honderd gasten worden ontvangen. Ook het parkeren zal geen problemen geven, want Lindelaar beschikt over een groot eigen parkeerterrein. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op. Wij nemen graag – vanzelfsprekend geheel vrijblijvend – de mogelijkheden met u door.

Overige informatie

Service

 • Groepsarrangementen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Lindelaar beschikt over een groot eigen parkeerterrein

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Samenwerkende Groepsaccommodaties Friesland

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  super gastvrij ontvangst zelfs voor mindervaliden en heerlijk eten in een mooie rustige omgeving. Voor elk wat wils

  Review viaDTG

Afbeelding website