Lingerie Le Net in Eindhoven

Lingerie

    Nieuwe Emmasingel 94, 5611AM, Eindhoven

  • Buurt: Binnenstad

Lingerie Le Net

Beschrijving

Bij Lingerie le Net vindt u lingerie, badmode en nachtmode voor jong en oud. Door gecertificeerde opleidingen en jarenlange ervaring en vakkennis wordt u als klant vakkundig geholpen bij het vinden van de juiste BH op uw borstvorm. Loop eens binnen en maak kennis met onze luxe, sjieke, romantische en stoute lingerie.

Heel wat factoren hebben invloed op je lichaam en dus ook op je borsten: een zwangerschap, gewichtsschommelingen, een jaartje ouder worden.Laat daarom minstens één keer per jaar je
BH-maat bepalen door een Lingerie Styling specialiste.

Of , beter nog: laat je bij de aankoop van iedere nieuwe BH begeleiden. Zo ben je zeker dat je de juiste BH-maat draagt.

Door gecertificeerde opleidingen, jarenlange vakkennis en ervaring wordt u als klant vakkundig geholpen voor het vinden van de juiste BH op uw borstvorm. In een prettige ambiance kunt u heel
veel passen. Loop eens binnen en maak kennis
met onze luxe, chique, romantische en stoute lingerie.

Een bezoek aan een van onze winkels is echt de moeite waard.

Lingerie le Net is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in het zuiden van Nederland met een ruim assortiment voor jong en oud.

De corrigerende slipjes, body's en jurkjes van o.a. Prima Donna Twist en Maidenform tonen de vrouwelijke vormen op hun best.

Alle oneffenheden verdwijnen:
zelfs onder strakke kleding is alles mooi glad.

Overige informatie

Productgroepen

  • Lingerie,
  • Nachtmode

Soort ondermode

  • Herenondermode

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst