Linten Dierenartspraktijk De in Ter Apelkanaal

Dierenarts

  Ter Apelkanaal Oost 7, 9563RA, Ter Apelkanaal

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

19 Reviews

Linten Dierenartspraktijk De

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Waardeloze behandeling door assistente dierenarts. De buurvrouw 80 jaar (vorig jaar een hersenbloeding gehad ) was in paniek omdat haar kat van achteren bloede . We moesten maar naar Kleindijk gaan 20 km. rijden . Hier geweldig goed geholpen en compliment waard, terwijl dierenarts De Linten om de hoek zit.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne praktijk. Denken met je mee. Beslissen in overleg.Communicatie echt top. Mijn 2 oudejes worden prima begeleid in het ouder worden met alle ongemakken e.d. En daarbij vallen de kosten mij altijd mee!

  5 / 10/ 5

  Beste dierenartspraktijk hier in de omgeving. Flower voelt zich altijd op haar gemak en jullie nemen alle tijd ook wanneer het spoed (in het weekend) betreft.

  1 / 10/ 5

  Ik wil graag heen met mn kat,deze is vergiftigd maar ik kan ze niet bereiken 😢😱 ben bang dat ik naar een ander moet

  5 / 10/ 5

  Hele vriendelijke mensen met verstand en hart voor dieren. Ik word altijd keurig geholpen. Ze nemen de tijd voor je en nemen de klachten serieus en ondertussen controleren ze mijn hond ook op andere belangrijke punten. Ze zijn heel erg schappelijk wat betreft de prijzen. Ik ben er heel erg tevreden over. Ik ben al meerdere keren geweest en GEEN 1 slechte ervaring

  3 / 10/ 5

  Geweldig hoe ze meeleven met dier en mens alleen jammer dat je met een spoedgeval , zoals met een kat die met darmproblemen zit en de ontlasting zo afloopt en ook nog gaat spugen pas na twee dagen terecht kunt omdat ze vol zitten. Dan ben je weer genoodzaakt om weer naar een andere dierenarts te gaan. Dat vind ik het enigste min puntje verder zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Top dierenartspraktijk, zeer vriendelijk meelevend en super lief met de dieren. Ben in 2010 overgestapt en ga er niet weer weg!

  5 / 10/ 5

  Gisteren weer super geholpen. Senna helemaal vrolijk naar de dierenarts en even vrolijk weer naar huis. Gaat iedere keer kwispelend mee in de auto er naar toe

  4 / 10/ 5

  Twee kundige dames, met liefde voor hun vak. Altijd opgewekt en nooit teveel als je er komt. Stelt onze trouwe viervoeter geheel gerust.

  5 / 10/ 5

  Twee dames die hun vak verstaan.Ze nemen de tyd voor jouw hond en jouw verhaal wat toch ook belangrijk is voor een goede behandeling. En laten we ook de dames niet vergeten die de telefoon aannemen. Altyd doen ze hun best om ons te helpen .Onze honden mogen daar graag komen .Geen onnodige kosten .Roden ligt niet naast de deur maar het is niet anders ,want als het nodig is dan gaan we .Ze verdienen bij De Linten een dikke tien!!!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn al jaren zeer tevreden, ze verdienen een dikke 10

  4 / 10/ 5

  Bijzonder tevreden, er wordt. goed geluisterd en alles gaat in overleg. Anja K

  5 / 10/ 5

  fijne eerlijke dierenartsen waarbij je kan vertrouwen op deskundigheid en dat er niet te veel berekend word. In deze tijd erg fijn.

  1 / 10/ 5

  Wat een slechte DA zeg! ik kom nooit weer! Ten eerste verkeerde behandeling opgesteld en ten tweede dan ook nog is ontzettend onbeleefd behandeld worden.

  4 / 10/ 5

  Goede dierenartsen en vooral het op afspraak werken is zeer prettig. Enig minpunt is dat er voor sommige gevallen wordt doorverwezen naar een kliniek in Roden, terwijl er toch zeker goede alternatieven zijn in de directe omgeving. Dit is voor ons reden om voor specifieke problemen wel eens een andere dierenarts te bezoeken met een breder dienstenpakket.

  5 / 10/ 5

  heel lieve mensen daar, erg lief voor dieren, en een goede service,ze leven echt met je mee, ik beveel iedereen aan ,zijn erg goed.

  5 / 10/ 5

  Goede en kundige artsen. Ging heen voor een second opinion maar ben gelijk overgestapt. Bleek dat mijn hond te lang geleden heeft door niet goed onderzoek van de vorige dierenarts. Ze heeft me direct doorverwezen en mijn hond is binnen een week geopereerd. Was ook verrast door de prijzen dus ik blijf bij deze praktijk!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne dierenarts praktijk. Er werken 2 vrouwelijke dierenartsen die echt duidelijk een hart voor de dieren hebben. Er worden geen onnodige kosten berekend. Zo moest mijn hond speciaal voer hebben vanwege een allergie. Er werd mij geadviseerd zelf te koken omdat dit goedkoper was dan speciaal voer bij haar aan te schaffen. Ook kun je altijd terecht met vragen en zijn ze mee denkend. Zo kregen wij bijvoorbeeld een bench te leen toen onze kat was aangereden zo hoefden wij die niet voor 6 weken aan te schaffen.

  5 / 10/ 5

  goede dierenarts en niet duur