M2 Bouw in Dedemsvaart

Bouwbureaus

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

39 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

M2 Bouw

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bouwbureaus in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  VakluiNuchtere mensen met een hoog niveau van (af)werken.

  Tip:
  Met mensen die totaal geen ervaring hebben met nieuwbouw mag er nog beter gecommuniceerd worden. Wij hebben totaal geen verstand van bouwen oid en we hadden af en toe het gevoel dat de communicatie wel van onze kant moest komen (niet als erg vervelend ervaren maar het kan beter.

  Voorbeelden daarvan zijn;
  - Het 2e dakraam
  - Plafondhoogte op zolder, deze heb ik niet aangegeven maar vinden wij te laag ivm een afdekvloer van 15cm die nog gestort moet worden (wij hoopten dat jullie ons zouden adviseren om het plafond daarom iets hoger te doen)

  Kortom;
  Enorme vaklui en de communicatie is niet storend maar kan wel beter.

  5 / 10/ 5

  BestKwaliteit

  5 / 10/ 5

  de mensen van M2 zijn totaal betrokken.M2-mensen doen hun werk perfect en als het toch even tegen zit, dan springen ze aan alle kanten bij! Ze zijn vakmensen met een +, de eigenaren zijn hierin een lichtend voorbeeld. Altijd deskundig, altijd behulpzaam, altijd bereidwillig, altijd goedgehumeurd, kortom toppers van de bovenste plank.
  Toen mijn man tijdens de bouw (hij is een fervent doe-het-zelver) en ongeluk kreeg, sprongen ze meteen in en regelden alles wat hij eigenlijk zelf zou doen en daarnaast hielpen ze mij waar ze maar konden! Aannemers met een gouden randje!

  5 / 10/ 5

  M2 is een aannemer die zijn afspraken binnen de tijd nakomt en kwalitatief goed werk levertVanaf de eerste ontmoeting met Rick en Hans hebben we open en transparant gecommuniceerd. Afspraken waren duidelijk vastgelegd en werden steeds nagekomen. Bouw, planning en begroting waren transparant. Zeer belangrijk is frequent contact in persoon, via mail en via foto's over de voortgang van de bouw. Vooraf en tijdens de bouw zeer flexibel in aanpassingen en realisatie van onze wensen. Probleempjes werden direct opgelost. Medewerkers waren tijdens de bouw behulpzaam, gaven antwoord en dachten mee in de realisatie. Met M2 steeds een paar weken vooruit gekeken en werden details afgestemd met ons. Het bouwterrein en binnen in de woning is alles altijd zeer opgeruimd. We hebben de hele bouw ( we zijn nu 6 weken voor oplevering) de voortgang van nabij kunnen volgen.

  5 / 10/ 5

  Wij kunnen en willen alleen maar geweldig positief zijn over M2 Bouw. Wij hadden een uitdagend bouwproject voor M2 in de vorm van de herbouw van een afgebrande helft van een 2/1 kap woning in een bestaande woonwijk.
  M2 heeft dit geweldig uitgevoerd inclusief voorbereiding, sloop en herbouw ondanks de beperkende omstandigheden van bijna geen opslag- en bewegingsruimte. De buren zijn super enthousiast over de werkwijze van M2 zodat men nauwelijks overlast heeft ervaren.
  Door de creatieve ideeën van M2 hebben we nu een prachtig nieuw huis met aan de buitenkant dezelfde uitstraling maar van binnen een compleet nieuwe look & feel.
  Kortom een perfecte aannemer!

  5 / 10/ 5

  Fijne aannemer die snel en strak werk levert en daarnaast erg prettig communiceert!Vooraf werd er erg goed met ons meegedacht, de bouw liep goed en ging snel. Ze liepen voor op schema en uiteindelijk is onze woning ook eerder opgeleverd met amper opleverpunten. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en komen afspraken na. Erg prettig. Wanneer we ooit weer gaan bouwen dan zal dat zeker met M2 zijn.

  5 / 10/ 5

  SuperAlles volgens gedegen planning en goed overleg, altijd een paar dagen om er zelf ook even goed over na te kunnen denken. Goede adviezen

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden!Fijn bouwbedrijf !!
  Strakke planning en weten waar je aan toe bent.
  Fijn contact en komen afspraken na.

  5 / 10/ 5

  Fijne communicatie, snel resultaatHet contact met Hans en Rick verloopt soepel, de bouw verliep netjes en het resultaat mag er wezen.

  4.5 / 10/ 5

  Prima werk volgens afgesproken offerteHeel prettige communicatie. Helder. Afspraken nagekomen. Keurig personeel en heel netjes gewerkt. Super tevreden. Ook de aangepaste rekening vonden we zeer beleefd.

  5 / 10/ 5

  TopIn één woord een top bedrijf

  5 / 10/ 5

  Prima aannemer, fijne samenwerking!Ze hebben ons goed werk afgeleverd voor onze casco 2 onder 1 kap woning!
  De samenwerking was heel fijn, we mochten zelf al meelopen in de bouw van de woning. Hierdoor lopen we mooi voor op schema.

  Ze werken snel en netjes!! Wij zijn heel tevreden!!

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit, snelheid, klantvriendelijkheid en super goede communicatieM2 Bouw levert een fantastische kwaliteit, maar zijn daarnaast ook enorm snel. Het zijn echte vakmensen die goed mee kunnen denken, niet moeilijk doen en gewoon fijn in de omgang zijn.

  Alle waarschuwingen over problemen die tijdens de bouw kunnen optreden van verschillende mensen zijn bij M2 Bouw niet van toepassing. Als er al iets is, dan denken ze direct mee in een oplossing.

  De communicatie verloopt ook zeer soepel. Altijd bereikbaar, via telefoon en/of email.

  Echt een topbedrijf en je mag erg blij zijn als M2 Bouw voor jou een huis wil (ver)bouwen.

  5 / 10/ 5

  Uitvoering is perfect, goed team die goed samenwerkt voor het besteresultaat ook voor de klantIk ben super blij dat wij gekozen hebben om met M2 samen te werken. In de uitvoering is werkelijk niets op aan te merken. Ze gaan voor kwaliteit en dat is te merken. Als ik toch een verbeterpuntje zou moeten aandragen is dat de afspraken in de aanloop naar het maken van het bouwplan en begroting beter gedocumenteerd kunnen worden. Er komt zoveel kijken bij het bouwen van een huis, Dan is het fijn als de besproken zaken op papier staan.

  5 / 10/ 5

  GeweldigZeer ervaren en kundige bouwers. Flexibel in omgang en denken mee met de klant. Ik kan M2-bouw voor iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Volgens het plaatje!De mannen van M2Bouw zitten kort op de bal en hebben goed zicht op de activiteiten. Vooraf duidelijke planning ontvangen. Tijdig een einddatum in zicht en fijne contacten over de voortgang van de bouw. Goed overleg en tussentijdse overzichten over eventuele meerkosten. Goede taakverdeling en door goede planning snel gebouwd! Onze unieke woning in 5 maand gebouwd en bewoond.

  Ondanks de tegenslag in de levering van materialen houdt M2Bouw het hoofd koel en zorgen ze dat alles toch volgens afspraak wordt afgerond!

  5 / 10/ 5

  De samenwerking was top! Overal werd in meegedacht en de oplossing kwam er altijd.Wij zijn bijzonder tevreden met de samenwerking. De gehele bouwperiode is zeer voorspoedig verlopen (2 weken eerder opgeleverd) en de communicatie is vanaf het eerst contact tot na oplevering optimaal! Hierbij heb je vanaf begin tot eind dezelfde contactpersoon, wat afspraken maken alleen maar makkelijker maakt.

  5 / 10/ 5

  Fantastische samenwerking 2 onder 1 kap bransveen2 onder 1 kap laten bouwen door de mannen van m2 bouw.
  vanaf aankoop tot aan oplevering kijken wij terug op een zeer prettige samenwerking.
  punten wat wij aangedragen hebben zijn in zeer korte lijntjes opgepakt,
  Rick en Hans zijn goed bereikbaar en een pluspunt ze denken mee en alles word zeer goed opgenomen.
  groot voordeel vond ik dat je ten alle tijde in de woning mocht en kon, al veel werk in de weekenden kunnen verrichten terwijl dat anders na de bouwtijd nog moest
  Mijn ervaring was toch echt zeer positief te noemen en zeker een aanrader.
  ben zelf werkzaam in de afbouw maar denkt dat nog heel veel aannemers wat op kunnen steken van deze werk en denkwijze,

  bouwperiode ruim gehaald nog 2 maanden eerder dan gepland

  oplevering door eigen huis laten doen en die was blij verrast hoe goed en netjes deze woning was opgeleverd.
  Zelfs nog complimenten van vereniging huis voor de bouwers. mooier kan het toch niet!!!!

  Rick en Hans en medewerkers (ook loodgieters en elektriciens) bedankt,

  5 / 10/ 5

  Passie voor het vak, stellen de klant centraal.Beste Hans en Rick,

  Ook via deze weg hartelijk dank voor het mooie geleverde werk.
  We zijn erg tevreden over de gang van zaken, de goede communicatie en het mooie eindresultaat.

  Zoekt u een betrouwbare, nette communicatief goede aannemer met verstand van zaken.. zoek niet verder.

  5 / 10/ 5

  Hoge kwaliteit, uitstekende strakke planningDe bouw van onze nieuwbouwwoning is zeer voorspoedig verlopen. In 114 werkbare dagen is ons prachtige huis opgeleverd. En het had nog sneller gekund, als de woning iets beter droogde.

  De mannen kregen complimenten tijdens de opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis.

  Goede laagdrempelige communicatie, staan altijd voor je klaar.

  Er wordt gedacht in oplossingen, ook al is het (bijna) onmogelijk.

  Ook over (bijna) alle onderaannemers zijn wij tevreden. Buitengewoon vakwerk heeft men geleverd. De (water)installateur moet nog even de puntjes op de "i" zetten.

  Mochten we het ooit weer in ons bol krijgen om een nieuwbouwwoning te willen bouwen, zouden wij zeker weer gebruik maken van de diensten van deze mannen.

  4 / 10/ 5

  Gewoon goed!Samenwerking is gewoon goed! Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zo blijf je optimaal op de hoogte! Ook als je keuzes maakt via externe partijen, communiceren ze als er verbeteringen kunnen worden gemaakt.

  4.5 / 10/ 5

  SuperSuper fijn bedrijf! De mannen weten wat ze doen en waar ze het over hebben. De korte lijnen zorgen voor een goede communicatie als er iets is of vragen als er vragen zijn.

  Hele nette afwerking bij oplevering en nog geen 10 oplever punten.

  Zeker weten een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit Zeer vriendelijke jongens. Waar veel mee te overleggen valt. Als klant sta je op nummer 1.

  5 / 10/ 5

  Een goed bedrijf dat werkt met echte vakmensenZeer nette afwerking en prettige werknemers

  5 / 10/ 5

  Goede service, goed mee te overleggenWij zijn zeer tevreden over M2 bouw. Jullie konden snel beginnen met de bouw.
  Korte bouwperiode.
  Staan altijd open voor overleg. Top!

  5 / 10/ 5

  M2 bouw is een proffessioneel en zeer betrouwbare partner om te bouwenM2 bouw is zeer proffessioneel en super flexibel qua overleg.
  Een bedrijf waar volgens een strakke en belangerijk zeer betrouwbare planning gewerkt wordt! Zaken die niet goed zijn worden zeer snel opgelost en in goed overleg is er van alles mogelijk.

  5 / 10/ 5

  Deskundig & betrokken!Betrokken bij de bouw. En goed bereikbaar.

  M2 komt zelf met oplossingen en handige tips.

  Werkt met veel bedrijven samen uit de regio.

  Woning snel en (op enkele kleinigheden na) goed opgeleverd.

  We zijn tevreden. Bedankt heren!

  5 / 10/ 5

  Super alles tot in de puntjes geregeld ,nooit ergens op hoeven te wachtenTja ,in 1 woord geweldig
  Nooit hoeven te wachten op mensen of materialen
  Flexibel ,en korte lijnen ,wekelijks facturen die altijd kloppen

  5 / 10/ 5

  Vakkundige verbouwing met prachtig resultaat!Het was fijn dat alles overlegd kon worden, de klant is echt koning bij M2. we zijn heel erg blij met het resultaat!

  5 / 10/ 5

  Bouwers met klasse, oog voor detail, ze weten wat mooi is!Rick en Hans van der Most zijn perfecte bouwers, die oog hebben voor detail. In het voortraject bespreken ze de wensen van de klant uitvoerig. Maar ze geven ook kritisch commentaar op wat mooi (óf juist niet mooi) is. Gedegen resultaat in grote maar ook kleine dingen, die de woning aantrekkelijker maken. Communicatie met hen is heel toegankelijk en makkelijk. Korte lijntjes en heel transparant. Het eindresultaat van onze woning is derhalve helemaal top! Perfect binnen de afgesproken bouwtermijn.

  5 / 10/ 5

  Vakkundig, grote inzet, betrouwbaar en sterk in communicatieOnze ervaringen zijn uitstekend. Vanaf het moment van het eerste overleg, tot het verkrijgen van de offerte, tot de start en voortgang in de bouw toonden beide broers en hun medewerkers zich als betrouwbaar, vakkundig, servicegericht, met grote inzet en sterk in de communicatie. Er is een prachtige aanbouw gerealiseerd aan onze oorspronkelijke keuken. Hierbij werd zelfs de oorspronkelijke planning gehaald, nadat de start van de bouw uitgesteld moest worden vanwege een late vriesperiode.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed bevallen Deskundig, vriendelijk, houdt zich aan afspraken. Wij zijn alleen maar positief

  5 / 10/ 5

  Goede service en vakmanschapAlle werkzaamheden, planning en advies waren top geregeld!

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden!We zijn zeer tevreden over M2 bouw.
  Meedenkend, er is veel mogelijk in overleg.
  Onze woning is zeer keurig opgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Persoonlijk, korte lijnen, adequaat, meedenkend, behulpzaam, teamworkVanaf het begin tot het eind van de bouwperiode hebben wij altijd het gevoel gehad dat Hans en Rick voor ons klaar stonden. Tekeningen doornemen aan de keukentafel, vragen met betrekking tot de bouw werden altijd binnen een dag beantwoord, zij proberen echt met je mee te denken en zijn flexibel. Nu de bouw is afgerond kunnen wij met een goed gevoel terugkijken op de bouwperiode en kunnen zeggen dat M2 bouw echt vakwerk heeft geleverd!!

  5 / 10/ 5

  Super ervaring met korte lijnen en een meer dan uitstekende planning !Een hele fijne ervaring.

  Duidelijke communicatie (meedenken) voor- en tijdens de bouw met M2 en onderaannemers.
  Zeer strak schema "planning is planning" , woning zelfs eerder dan de opgegeven periode opgeleverd. Eindresultaat volledig naar wens .
  Hans en Rick "en mannen" bedankt !!

  5 / 10/ 5

  Secuur en fijn om mee te werken.Alles is mogelijk, overleg en communicatie zeer goed. Levert kwaliteit en zorgt voor een goed eindresultaat. Houd zich aan de afspraken, en ondanks het slechte weer (sneeuw,vorst) de opleverdatum kunnen halen.

  Kortom een bouwbedrijf waarmee je zorgeloos je huis kunt bouwen.

  Zal het anderen ook zeker aanraden.

  M2 bouw bedankt voor de fijne samenwerking.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed geplande bouwperiode met prima communicatie!Na een bouwperiode van 16 weken is onze woning prima opgeleverd. Dankzij een nauwkeurige planning en goede samenwerking. De snelle comminicatie was voor ons prettig. De bouw is geheel naar onze wensen verlopen!

  5 / 10/ 5

  Vakmensen Een goede firma om zaken mee te doen.
  Komen afspraken na en staan voor kwaliteit.