Maaltijden Noord B.V. in Ferwert

Maaltijdbezorging

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Beoordeel dit bedrijf

Maaltijden Noord B.V.

Foto en Video (3)

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Eten moet gezond, gevarieerd en natuurlijk ook lekker zijn. Bouwstoffen, vezels, vitaminen en mineralen heeft iedereen dagelijks nodig om gezond te blijven, jong of oud. Maar smaak en afwisseling tellen ook mee als u iedere dag wilt genieten van uw maaltijd. En dat is vooral belangrijk als u (tijdelijk) niet meer kunt of wilt koken. In dat geval kunt u een beroep doen op de Maaltijdservice aan Huis van Interzorg Groep.

Wij hebben onze thuisbasis in Ferwert. Vanuit daar wordt nu heel Noord Friesland bediend, tot aan de gemeenten Harlingen, Boarnsterhim en Smallingerland. Buiten dit gebied bezorgen is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Het vooroordeel dat alleen ouderen gebruik kunnen maken van onze maaltijdservice is achterhaald. Iedereen die gezond en lekker wil eten, kan bij ons terecht. Dus ook mensen met een drukke, veeleisende baan. Daarnaast is een diner van Maaltijderservice aan Huis een beter en gezonder alternatief dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkt.

Wij nodigen u van harte uit om onze vernieuwde website te bekijken! Vanzelfsprekend staan wij altijd open voor uw ideeën of suggesties.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Catering,
  • Maaltijdservice,
  • Tafeltje dekje

Specialiteiten

  • Restaurant

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

    4 / 10/ 5

    Het eten was heerlijk!Prima!