Maastricht Computers in Maastricht

Computerreparatie

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

17 Reviews

Maastricht Computers

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Bij Maastricht Computers een Computer migratie laten uitvoeren en daarna alles laten overzetten op een nieuwe computer. Mijn oude laptop van 11 jaar inmiddels was niet meer voor een redelijk bedrag te repareren. Dat werd me afgeraden. Ik heb er een HP pavilion gekocht en deze bedrijfsklaar laten maken. Deze heeft een snelle SSD hard disk en een grote 1 TB harde schijf. Goed geholpen!

  5 / 10/ 5

  Maastricht Computers heeft het scherm van mijn laptop gerepareerd en vervangen. Helaas was het display van mijn HP Notebook gesneuveld. Ik ben best snel en goed geholpen en de prijs was redelijk. Deze Mestreechse computer service heeft me prima geholpen!

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden over Maastricht Computerservice nadat ze ons geholpen hebben bij het terugkrijgen van foto's. Deze had ik per ongeluk uitgeveegd en de prullenbak leeggemaakt.

  5 / 10/ 5

  Draadloos internet aangelegd in een van onze studentenhuizen. Volgens afspraak verlopen. Nu 2 weken in bedrijf en het werkt zoals aangegeven en verwacht. Een tevreden klant.

  2 / 10/ 5

  Vriendelijke man, maar de prijs / kwaliteit viel ons tegen en bovendien werd de gerepareerde computer al kort daarna weer erg traag. Oplossing voor korte duur helaas.

  4 / 10/ 5

  Vooruitstrevende organisatie met uitmuntende, klantgerichte service. Deskundig, goed bereikbaar en persoonlijk. Niet de goedkoopste, daarom 4 sterren.

  5 / 10/ 5

  Gewoon goed geholpen, geen bijzonderheden. Betaling achteraf met PIN en geen cash gedoe. Ik heb gebruik gemaakt van hun dienst bij het overzetten van mijn gegevens naar een nieuwe harde SDD schijf toen de oude mankementen begon te vertonen.

  5 / 10/ 5

  Niet verwacht maar toch gelukt: mijn laptop was gevallen in een trappenhuis. Ik wilde graag mijn foto's en documenten terug en het is ze gelukt! Veel dank voor jullie geduld en moeite, Maastricht Computers. Ik ben zeer blij geweest met jullie computerservice. Sterkte met jullie bedrijf! Mvg, Susanne vd A.

  5 / 10/ 5

  Gewoon goed en nog betaalbaar ook. Op kantoor hadden we geen draadloos internet en dat hebben ze voor ons aangelegd zodat we in iedere ruimte goed bereik hebben. Inderdaad prima service, zoals hier vermeld stond

  5 / 10/ 5

  goed geholpen. Dank!

  5 / 10/ 5

  Niets dan complimenten. Maastricht Computers is mijn steun en toeverlaat in barre computertijden. Groot en klein probleem, ze worden meestal ter plekke opgelost en anders snel in hun technische dienst verholpen.

  5 / 10/ 5

  Onze laptop was gevallen! Geen beeld, geen reactie, niets meer! We hebben dit bedrijf in vertrouwen genomen en men heeft het keurig netjes kunnen oplossen: eerst heeft men onze vakantiefoto's en email kunnen redden. Enkele dagen later was ook de laptop gerepareerd en voorzien van een nieuwe display. De schrik van ons leven! Voortaan zorgen we echt zelf voor regelmatige online backups met een advies dat Maastricht COmputers ons heeft gegeven.

  5 / 10/ 5

  Samsung tablet kreeg geen verbinding met ons WIFI draadloze netwerk. Ook andere apparatuur die wel verbinding maakte, verloor vaak de internet verbinding. Onze router bleek defect te zijn en nadat deze was vervangen en opnieuw beveiligd werkte alles prima. Maastricht Computers heeft haar werk netjes en snel gedaan.

  5 / 10/ 5

  Gelukkig was dit bedrijf ook op zaterdag bereikbaar en dat was erg welkom omdat ons kassasysteem 's morgens geen beeld meer gaf. Een monteur stond binnen hetoep uur op de st heeft het probleem nog dezelfde dag kunnen herstellen zonder extra kosten voor deze snelle service. Toppertje!

  5 / 10/ 5

  Prima service, deskundig advies bij aanschaf van een printer en computer. Redelijke prijs en bovendien gratis aangesloten in ons kantoor. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Hebben me goed geholpen met een nieuwe computer en het overbrengen van de oude gegevens.

  5 / 10/ 5

  Geduldige eigenaar, nam alle tijd om ons probleem op te lossen: het overzetten van emailberichten en instellingen naar een nieuwe computer. Niet te duur. zeker aanbevolen!