Maat Mr R A A in Goes

Advocaat

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 33 beoordelingen

33 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Maat Mr R A A

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor advocaat in de buurt

Extra gegevens

advocaat

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 33 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Laagdrempelig, eerlijk en deskundig adviesIn een aantal zaken heb ik de ervaring dat de kwestie met zo laag mogelijke kosten wordt opgelost.

  De aanhouder wint als het aankomt op het innen van facturen.

  5 / 10/ 5

  Heel goed geholpenNa een geschil in het hippisch recht over de koop en levering van een veulen duidelijk en eerlijk andwoord gekregen op mijn vragen. Het contact was goed en snel. Fabian Berkhof heeft me van begin tot eind geholpen en was zelfs aanwezig bij de overdracht.

  5 / 10/ 5

  Zeer professioneel, uitstekend klantcontact en snelle reactie.Ik heb het contact met Advocatenkantoor Zeeland en dan met name met mr M.C. Geijtenbeek als zeer prettig ervaren. Er was telefonisch contact waarbij ik mij begrepen voelde en er naar de juiste oplossing werd gezocht. De advocaat heeft mij altijd goed bijgestaan en op een prima manier voor de administratieve afhandeling gezorgd. Al met al een top ervaring!

  5 / 10/ 5

  buiten gewoon goedHet gaat hierom een complexe onroerend goedzaak. Fabian heeft ons goed geholpenen correct met korte lijntjes we hadden zo antwoord terug als we vragen hadden en dat is wel zo fijn Daarmee zijn alle vorderingen van de wederpartij volledig afgewezen door de rechtbank. Wij zijn zeer tevreden over Fabian Berkhof.

  5 / 10/ 5

  Grote deskundigheid met daarbij een persoonlijke benadering.Ik was verwikkeld in een complexe letselschadezaak, toen ik van een kennis vernam dat zij een advocaat kende die mij wellicht kon helpen.

  Ondanks dat de kwestie jaren heeft geduurd ben ik zeer tevreden met het bereikte resultaat.

  Fabian was goed op de hoogte van wat ik kon verwachten, het verliep ook geheel volgens de prognose die hij van tevoren had gegeven. Hierdoor wist ik continu waar ik aan toe was. De bereikbaarheid vond ik ook erg prettig, ik heb nooit lang hoeven te wachten op een reactie van Fabian. Hierdoor voelde ik mij gehoord en serieus genomen.

  5 / 10/ 5

  Super goed geholpenVan een kennis de contactgegevens gekregen van Fabian Berkhof.

  Na een afspraak voor een gesprek super snel geholpen waar we zeer tevreden over zijn.
  Korte lijnen met een goede uitleg.

  Nogmaals hartelijk dank

  5 / 10/ 5

  Zeer professioneel en behulpzaamVanaf het moment van aanstelling tot afronding van de zaak ben ik zeer professioneel en met begrip geholpen met uiteindelijk het gewenste resultaat. Hiervoor ben ik zeer dankbaar.

  5 / 10/ 5

  Wij tegen de grote machten, maar met Advocatenkantoor Zeeland aan onze zijde Wat denk je te kunnen beginnen tegen grote verzekeringsmaatschappijen??

  We werden in de kwade hoek geplaatst met een wolk van schuld en grote boete claims boven ons hooft! Onze volledig overtuiging van onze onschuld bracht geen verandering in deze situatie!

  Ondersteuning gezocht bij Advocatenkantoor Zeeland. Dit bleek de juiste beslissing te zijn! Door een juiste correcte aanpak van Fabian Berkhof is onze onschuld vertaald en op de juiste manier overgebracht!

  Wij willen Advocatenkantoor Zeeland en in het bijzonder Fabian Berkhof hartelijk danken voor zijn bewezen dienst!

  5 / 10/ 5

  Oplossing ontvlechten ondernemingIk liep tegen het probleem aan dat de samenwerking in mijn V.O.F. niet naar behoren functioneerde en het voor de firmanten beter zou zijn de V.O.F. op te heffen. Het probleem was echter dat er met de andere firmant geen gespreek meer mogelijk bleek op dat moment vanuit emotie en frustratie. Zo ben ik met Fabian Berkhof in gesprek gekomen en hij heeft mij de juiste weg gewezen om dit toch via het gesprek op te lossen. Met een goed opgestelde brief/mail is dit gelukt en na een paar goede gespreken zijn we in goed overleg uit elkaar gegaan. Bedankt Fabian! Goed werk geleverd.

  5 / 10/ 5

  Top ervaringDoor een goed advies van Advocatenkantoor Zeeland pakte een vervelend geschil onverwachts positief uit.

  5 / 10/ 5

  VakkundigErg tevreden over de behandeling van mijn zaak. Een zeer bekwame en behulpzame houding en duidelijke informatieverstrekking.

  5 / 10/ 5

  doen wat ze belovenAdvocaten kantoor zeeland is betrouwbaar en komt zijn afspraken na.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk had Fabian als advocaat in een complex huurgeschil. Doortastende advocaat. Sociaal emphatisch, toch ook zakelijk op de juiste momenten. Met name ook de support tijdens de zware momenten vond ik erg fijn. Heb me toch regelmatig gerustgesteld gevoeld. En we hadden het inhoudelijk ook strak en to the point voor elkaar uiteindelijk, wat uiteraard pas achteraf blijkt, maar toch een prettige gewaarwording was. Zou hem zeker aanbevelen in zaken die emotioneel zwaar wegen en juridisch wat ingewikkeld in elkaar steken. Het kantoor zelf was prettig qua communicatie en administratieve afwikkeling. Flexibel en aardige dame aan de telefoon.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOpen, eerlijk, direct en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent, wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en wat de kansen zijn. Ga zo door!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMr. F. Berkhof heeft mij in één van de moeilijkste momenten in mijn leven (faillissement) meer dan professioneel, betrokken en deskundig geholpen. Daar waar ik geen te bewandelen weg vond, heeft Fabian Berkhof de weg gewezen en daarin de leiding genomen. SUPER bedankt door jouw deskundigheid en betrokkenheid staat alles weer op de rails om verder te kunnen!!!!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima en snel vakkundig te woord gestaan en geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel en goed geholpen na ontslag

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldStaan altijd klaar. Ook als je iets niet begrijpt (DUS net als ik een leek bent) in alle rechtsgebeuren, dan wordt er alle tijd genomen om je het uit te leggen (daar was bij mij veel geduld voor nodig).

  Betrokkenheid ook erg hoog. Bepaalde punten waarvan ik dacht gaan ze niet begrijpen werd begrepen in al paar zinnen ondanks het zeer gecompliceerde zaak van mij. Mee denken en je dingen van een andere invalshoek in te laten zien maakt dat ik wist dat er echt mee gedacht werd. Om over de liefdevolle/afleidende aanpak bij stress momenten (zoals bij een zitting) niet eens te hebben.

  Advies die ik kreeg was op moment of punt waarop ik het geadviseerd kreeg vaak moeilijk aan te nemen (gezien emotionele toestand van mij op dat moment). Maar ben heel blij dat ik deze toch opgevolgd heb wat dus maakte dat de deskundigheid van deze advocatenkantoor zeer zichtbaar werd op latere termijn (voor mij dan).

  Soms zit je in een positie dat je denkt/weet dat onrechtvaardige bepaalde situaties onmogelijk te rechtvaardigen zijn door gebrek aan bewijs enz.(feit). Maar advocaten kantoor Zeeland heeft daarvoor ook een handboek of zo ervoor liggen (geen idee).

  In ieder geval wat ik nooit verwacht had wat gerechtvaardigd kon worden is hun wel gelukt gewoon door punten te zien waar je zelf niet aan denkt. (En genoeg/duidelijk is voor de rechter). Mr krijger verstaat z'n vak.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Ze hebben ervaring met zaken met veel participanten. Wij begonnen met zo'n 190 eisers. Dat werd zeer ervaren in goede banen geleid. Verder was er zeer goede kennis van zaken, werd er goed geluisterd en altijd snel gereageerd.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringHeeft naar mijn idee in het begin iets te lang geduurd.
  Had wat sneller kunnen handelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHele fijne omgang en heel deskundig met gedrevenheid

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldvooropgesteld zou ik wederom, indien van toepassing, de advocaat van het Advocatenkantoor Zeeland, contacten. Dit omdat hij mij, de klant, centraal zette en een behoorlijk inzicht toonde in mijn omstandigheden. Zijn adviezen kon ik over het algemeen goed opvolgen en ik haakte slechts af waar het mijn eigen emotie betrof. Het ging te snel en ik was zeker niet zover dat ik de relatie kon en wilde afsluiten. Doorgaan met mijn advocaat zou wel een keuze inhouden en daar was ik nog niet aan toe. Dat zegt niets over zijn werk. Dat was to-the-point en helder. Hij was er voor mij en schilderde duidelijk de contouren waarin ik verweven was. Ook nu nog, bij het archiveren van mijn case, krijg ik tips en adviezen. Dat is zorg! Daar hou ik van. Ook was het kantoor flexibel op kostenspreiding, een uitkomst.
  Al met al geen vervelende ervaring, ik zou het zo weer doen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMr. Krijger is een zeer vakkundig en professioneel advocaat die op mij zeer adequaat en ook menselijk overkomt. Aanrader!!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTarief is fors, maar waar voor je geld.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDeskundige en ervaren advocaten. Een prachtig resultaat! Van harte aanbevolen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarOngelooflijk hoge kosten gehad bij dit kantoor. Kosten werden niet vermeld bij intake. Kreeg een rekening van 358euro voor het schrijven van een brief door dit kantoor. Vervolgens kwam daar nog een rekening bij van 100 euro. Totaal dus 458euro betaald voor t schrijven van een brief door dit kantoor!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn een voor mij heel zware periode heeft Roeland Maat heel snel het erfrechtelijk conflict met andere familieleden weten af te handelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDuidelijkheid en betrokken !

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOp een prettige en zakelijke manier ons recht gehaald met dank aan Fabian.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZonder twijfel een ieder aantebevelen.
  MR. Roeland Maat verstaat z'n vak,kennis en kunde.