Mark van Lier Aannemersbedrijf BV in Kronenberg

Aannemer

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Mark van Lier Aannemersbedrijf BV

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Overige informatie

Diensten

 • Aanbouw / verbouw,
 • Herbouw,
 • Nieuwbouw,
 • Renovatie,
 • Restauratie,
 • Schadeherstel

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Bouwadvies,
 • Bouwtekening / constructietekening,
 • Complete aanbouw plaatsen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super fijn aannemersbedrijf!Mark en zijn team hebben onze droom waargemaakt, een eigen vakantiewoning (Ut Huuske) gelegen naast onze eigen woning.
  We zijn erg tevreden over de manier van communiceren, uitvoering, afspraken nakomen en resultaat.

  5 / 10/ 5

  Een aannemersbedrijf met de goede uitstralingVanaf het eerste contact was er een goede klik. We hadden al grofweg een plan gemaakt. Gevraagd en ongevraagd positief meedenken met het plan om tot de beste oplossingen te komen. Ook werden hier prijzen voor gemaakt om samen met de basis offerte het vergelijk en de uiteindelijke beslissing voor ons duidelijk en gemakkelijk te maken. Met een goed en duidelijke communicatie is de uitvoering top gelopen. Planning afspraken zijn goed nagekomen. Echte vakmensen met passie voor hun vak. Werken netjes, denken ook in details mee en ruimen hun eigen afval op. Ook goed om te zien dat leerling timmerlieden de kans krijgen om de kennis in de praktijk op te doen met de ervaren timmerlieden. Al met al een top aannemersbedrijf.

  5 / 10/ 5

  Meedenkend, professioneel, constructief en perfect resultaat!Wij hebben reeds tweemaal een verbouwing laten doen door Mark van Lier.
  Mark denkt mee, geeft goede adviezen, komt afspraken na, is ruimdenkend en bereid mee te gaan in ideeën en weet hoe deze uitvoerbaar te maken!

  Mark komt zijn planningen na en heeft aardig en goed personeel. Over alle onderdelen van de bouw erg tevreden.

  Ook wanneer er na de bouw nog details aangepast moeten worden staat hij er!

  Echt een aanrader!!!

  4 / 10/ 5

  Een vakkundig bedrijf die met je meedenkt en ontzorgtAannemersbedrijf Mark van Lier met zijn team hebben ons huis samen met ons tot een zeer tevreden resultaat gebracht

  Planning en communicatie waren op de juiste wijze aanwezig

  Zowel de werknemers als Mark met de onderaannemers hebben ons huis omgetoverd naar tevredenheid

  We hebben veel zelf gedaan wat in een goede samenspraak verliep

  Prijs kwaliteit verhouding was ook goed en transparant

  5 / 10/ 5

  Mark van Lier levert topkwaliteit en is betrouwbaar.Mark heeft ons huis gebouwd en maakt daarbij gebruik van kundig personeel. Mark is makkelijk te bereiken en communiceert prettig en snel. Schriftelijk via app of mail kan ooit een kleine onduidelijkheid in zitten, maar dat is dan telefonisch snel opgelost doordat hij goed bereikbaar is. Afspraken komt hij na en daardoor is hij zeer betrouwbaar. Het contact is laagdrempelig en in overleg is veel mogelijk.

  5 / 10/ 5

  Afspraak is afspraak met oog voor detail en kwaliteitWij hebben in 2018 een vrijstaande woning laten bouwen door Mark van Lier. Mark heeft in dit proces veel zorgen uit handen genomen door op te treden als single point of contact gedurende de hele bouw. Mark heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dat blijkt niet alleen uit de gebruikte materialen, maar ook uit de vakmensen die aan onze woning hebben gewerkt. De mensen werken met passie en plezier, en bovendien heel erg netjes! Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen.
  Fijn als je weet wat je wil, maar niet overal verstand van hebt. Mark voelt de behoefte heel goed aan en neemt daarmee veel zorgen uit handen. Doet goede voorstellen en staat open voor nieuwe ideeën.

  5 / 10/ 5

  Klantgericht en netjesEind 2020 onze woning verbouwd door Mark. Van begin tot eind goede communicatie en afstemming met elkaar. Er wordt meegedacht om tot het beste eindresultaat te komen, ook als er tijdens de verbouwing bepaalde plannen wijzigen. Vakwerk!

  5 / 10/ 5

  Correct, betrokken en ondersteunendGoed en gemotiveerd personeel. Goed werk afgeleverd en ook de nazorg prima. Zij hebben voor mij een mooie mantelzorgwoning gebouwd

  5 / 10/ 5

  Goed, vriendelijk en resultaatgerichtWij zijn erg tevreden over Mark van Lier aannemersbedrijf en de mensen die bij hem werken. Dit zijn echt vakmensen!
  Het resultaat is precies geworden zoals we wilden en zijn er super blij mee!!

  4.5 / 10/ 5

  Goede proactieve vakmensenEenmaal gestart met de werkzaamheden alles volgens plan; onderaannemers punctueel. Goede vakmensen prettig in de omgang zowel de eigen mensen als de onderaannemers.
  Personeel neemt initiatief en denkt mee.

  4.5 / 10/ 5

  Sterk in advies, uitstekend team vakmensen.Onze volledige woning verbouwd. Dakkapellen geplaatst, aanbouw gerealiseerd en complete interne verbouwing van de woning gerealiseerd. Daarnaast de bovenverdieping opnieuw ingedeeld.
  Erg tevreden over verloop van het proces. Voortraject en advies tijdens dit traject was erg sterk. Uitvoering verliep ook goed. Zijn team vakmensen leverde erg goed werk, waren zeer prettig in communicatie, dachten mee tijdens het proces en de afwerking was erg goed.

  Ondanks het vele (onvoorziene) werk toch binnen de uiteindelijke planning gebleven. Als het moest werd er een tandje bijgezet.
  Het eindresultaat mag er zijn!

  5 / 10/ 5

  Goede vaklieden, meedenkend en fexibelGoede vakbekwame medewerkers met prima inzicht in niet standaard projecten, ze denken goed mee. Ze zijn duidelijk met een professionele aanpak van aannemer tot medewerkers, zeer betrokken.
  Ik ben trots op het resultaat en de samenwerking, Mark en zijn medewerkers hebben oog voor detail, kwaliteit en zijn betrouwbaar.