Martinique in Alkmaar

Lunchroom

Martinique

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor lunchroom in de buurt

Beschrijving

Lunch-Tearoom Martinique
Voorheen Lunchroom Sam Schagen, sinds 1960 een begrip in Alkmaar.

Door de unieke formule kunt u heerlijk genieten van een snelle geserveerde lunch. Handig wanneer u een korte lunchpauze heeft. Waarbij de kwaliteit, aankleding en hoeveelheid ruim voldoende zijn.

Lekkerste Cappuccino
Ook de Cappuccino verdient zéér zeker de aandacht en mag niet ontbreken wanneer u deze zaak bezoekt. Martinique heeft dan ook de beoordeling gekregen van de media dat zij de lekkerste Cappuccino serveren. Gemaakt van Illy bonen en afgemaakt met foam en chocolade kunstwerkjes, het zogenaamde Latte Art! Ruime sortering gebak waarbij zelfs enkele soorten à la minuut vers worden gemaakt.

Voor in de zaak staat een grote lounge bank, dat geeft plaats voor zestien à negentien personen. 's Zomers vindt u er twee terrassen, een in de zon en een in de schaduw, vanwaar u een mooi uitzicht heeft op de Grote Kerk en de Langestraat. Ook zal bij goed weer de pui open zijn, zodat er vanaf een buitenbuffet verse vruchtensappen worden gemaakt. Tevens worden er dagelijks verse producten gebakken "in de lunchroom", bijvoorbeeld koek, brood en stokbrood. Deze kunt u in de zaak nuttigen,maar ook meenemen.

Reserveringen voor grote groepen is ook mogelijk. Dit kan gaan om koffie/gebak of een gezellige lunch. Het vooruit bestellen van salades, belegde broodjes of gebak behoort ook tot de mogelijkheden.

Graag tot ziens,

Overige informatie

Producten

  • Broodjes,
  • IJs,
  • Salades,
  • Snacks

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst