Match Plan in Den Haag

Financieel adviesbureau

  Nassau Ouwerkerkstraat 3, 2596CC, Den Haag

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 92 beoordelingen

92 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Match Plan

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 92 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  erg prettig en zeer professionele begeleiding en adviesMedio 2021 heeft een concurrent te kennen gegeven interesse te hebben in de activiteiten van ons bedrijf. De interesse kwam voor ons op het juiste moment maar het was het wikken en wegen wat de juiste stappen waren om dit traject in te gaan. Via onze administrateur en fiscalist van Finnerz is ons (Rens Knevels van) Matchplan aangeraden. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Ons contact met Rens Knevels hebben wij vanaf het eerste moment tot en met de afronding van het verkoopproces als erg prettig en zeer professioneel ervaren. Hij gaf ons overzicht over het te doorlopen proces, was sparringpartner, gaf adequate tips over onder andere te verstrekken informatie aan de koper, het biedingsproces en de (juridische) afhandeling. Dit gaf ons gedurende het hele traject rust en we waren blij met de uiteindelijke afloop.

  4 / 10/ 5

  Een innovatief- en vakkundig bedrijfInnovatief en vakkundig bedrijf met enthousiaste employees.
  Advies en begeleiding bij bedrijfsovername.

  Perfectie door klantgericht maatwerk bij bedrijfsovername en financiering.

  4.5 / 10/ 5

  Pro-actief, goede communicatie, flexibelCommunicatie altijd goed en flexibel. Zijn pro-actief, hand-on en praktisch. Dat past bij HSO. Deskundig en projecten gaan steeds sneller.

  5 / 10/ 5

  Onverwacht goedDe samenwerking was zeer prettig. To the point, begrijpelijk en zeer efficiënt

  5 / 10/ 5

  Super goede specialisten!Leon en Yvo hebben ons begeleid bij het aantrekken van leningen voor een buy-and-build case. Dat hebben ze uitstekend begeleid en uiteindelijk zijn we tevreden met de uitkomst. Ik zou ze zo nog een keer gebruiken!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer nette bemiddeling in een lastige verkoopVerkoop van bedrijf in een extreme nichemarkt.

  4 / 10/ 5

  Pragmatisch en no-nonsenseMijn ervaring met Match Plan is erg goed. Omdat het de eerste keer was dat we samenwerkte en onze organisatie best complex is, had het in begin wat tijd nodig om op gang te komen. Daarna zijn ze heel zelfstandig verder gegaan en hebben zich aan de planning gehouden qua oplevering. De kwaliteit van de oplevering was hoog; weinig tot geen aanpassingen nodig.

  4 / 10/ 5

  Deskundig en professioneelDe samenwerking heb ik zeer plezierig ervaren. Jullie hebben exact gedaan wat ook van tevoren besproken was en inhoudelijk zijn de rapportages van goede kwaliteit. Medewerkers van Match Plan zijn professioneel en hebben het prima op orde.

  5 / 10/ 5

  Snel schakelen en handelenMet een scherpe offerte binnen gekomen en daarna alle afspraken nagekomen. De dienstverlening was boven verwachting en ik kijk met volle tevredenheid terug op het herwaarderingstraject. De komende jaren zijn jullie nog niet van ons af.

  Hartelijke groet,
  Thijs

  5 / 10/ 5

  zeer professioneelZeer deskundig, prettig in de omgang, communicatief sterk, flexibel, goede inleving en een juiste zakelijke insteek. Bijzonder prettig in de samenwerking gedurende het traject.

  4.5 / 10/ 5

  Het hele traject deskundige begeleidingNiet alleen deskundig begeleidt, maar ik heb ook betrokkenheid ervaren door de aandacht voor de persoonlijke aspecten die komen kijken bij een verkooptraject.

  5 / 10/ 5

  Betrokken professionals met verstand van zakenMatch Plan heeft ons begeleid bij de verkoop van ons volledige aandelenbelang in de onderneming die mijn compagnon en ikzelf hebben opgericht. Ze hebben ons bijgestaan in het gehele traject, van waarderingsrapport tot onderhandelingen en opstellen van contracten.

  Wij hebben het contact , de bereikbaarheid en deskundigheid van Rens Knevels en Phil van Mulken als zeer prettig ervaren en zijn blij dat wij het traject van bedrijfsovername met hen hebben doorlopen.

  4.5 / 10/ 5

  Persoonlijk, betrokken en daadkrachtigMatch Plan heeft me uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn onderneming. Ze waren vanaf beginsel persoonlijk betrokken en goed bereikbaar. Tot aan de afronding hebben ze goede en professionele begeleiding geboden. We kregen in het verkooptraject te maken met een onzekere fase door Corona, daardoor liepen de tijdslijnen anders dan eerder verwacht. Dit heeft Match Plan goed opgevangen. Een aanrader.

  3.5 / 10/ 5

  Professionele hulp en advies. Kosten vielen tegen.Heel goed geholpen door Match Plan. Over professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid geen klachten. Ze hebben het volledige traject keurig begeleid.

  Communicatie was overall ook zeer goed. Echter vielen de kosten uiteindelijk een stuk hoger uit dan verwacht. Misschien zelf niet goed ingeschat, maar de communicatie daarover had misschien ook beter gekund aangezien verwachtingen rond de kosten besproken waren.

  Samengevat; heel tevreden over de inzet, deskundigheid en het resultaat. Enige minpunt waren de hoge kosten. Dat doet niets af aan de kwaliteit.

  5 / 10/ 5

  Op alle fronten tevreden!Het voelde van begin tot eind zeer goed. Zeer correct, efficiënt, doelgericht, analytisch top.
  Wel beetje geschrokken van kosten....maar klopt volgens afspraak.

  4.5 / 10/ 5

  professioneel en adequaatEr is geleverd waar ik naar op zoek was voor een degelijke vergoeding

  4.5 / 10/ 5

  Fijn en deskundig bedrijf die ons goed begeleid heeft in het verkooptrajectIn het verkooptraject heeft Hans van de Pas ons zeer goed begeleid. Door de persoonlijke benadering van Hans en Matchplan hebben zij ons niet alleen begeleid in de fysieke verkoop en overdracht van ons bedrijf, maar ook in het loslaten van ons bedrijf waar wij 15 jaar keihard aan en in hebben gewerkt. Aangezien wij Linnenatwork vanaf de start hebben opgebouwd was dit voor ons iets waar we toch meer moeite mee hadden dan gedacht. We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaar Linnenatwork op een goede manier zal voortzetten.

  4 / 10/ 5

  good collaboration and precise workwe had a good detailed briefing at first. Documents where sent and reviewed. Than we had a debrief and a review. I think with that our time was used in an optimized way. Result where impartial and well balanced through different approach and methode
  We are happy with the collaboration

  Kind Regards

  Thierry Jaccoud
  CEO AND International Publishers NV

  p.s. selected the english option and the rating below the form didnt translate and the pull down menus didnt work

  4 / 10/ 5

  Een prettige deskundige samenwerkingEen objectieve beoordeling met goede en deskundige begeleiding gedurende het waarderingstraject.

  5 / 10/ 5

  Persoonlijke partner betrokkenheid en uitstekende kennis van waarderingstechniekenMPCF heeft Energiesector bijgestaan met een bedrijfswaardering op basis van Amerikaanse verslaggevingsregels. Richard Peeters is persoonlijk betrokken, goed bereikbaar en bereid om mee te denken binnen de kaders van het van toepassing zijnde raamwerk van waarderings- en verslaggevingsregels.

  5 / 10/ 5

  Heldere waardering en uitstekende communicatie Richard en Niels hebben een professionele en complete analyze van mijn bedrijf gedaan waardoor de waarde duidelijk werd.

  0.5 / 10/ 5

  teleurgesteldde uitkomst was een andere dan de vraag stelling. louter cijfers zonder kader.

  4.5 / 10/ 5

  Betrokken en gedreven!Goede ervaring met Matchplan en haar medewerkers. Komen afspraken na en zetten zich in om jouw doel te bereiken.

  4.5 / 10/ 5

  Fijne club!Match Plan zorgt voor een fijne begeleiding, to the point en terzake kundig. Ook de backoffice komt alle afspraken na.

  4.5 / 10/ 5

  Deskundig, betrouwbaar en succesvol!Voor de 2e maal een verkooptraject laten begeleiden door Matchplan met dezelfde ervaring als tijdens het 1e traject;
  Deskundig, betrouwbaar en succesvol!

  4 / 10/ 5

  Prima Abcd

  4 / 10/ 5

  Kwalitatief adviesGoed geholpen door Reg en Hans met advies rondom de overname.

  5 / 10/ 5

  Zeer persoonlijke benadering met een maximaal financieel resultaat.. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, maar nog belangrijker is dat wij ons al die tijd enorm gesteund voelden. Jullie hebben heel veel zorgen weggenomen.

  5 / 10/ 5

  Snel en deskundigSnel en gedegen waardebepaling met nuttig advies.

  5 / 10/ 5

  Duidelijk en accuraatGoede gesprekken, duidelijke afspraken, kundige mensen.

  4 / 10/ 5

  Match Plan heeft ons goed geholpen en onze verwachtingen waargemaakt.Van tevoren heeft Match Plan aangegeven welke stukken en informatie benodigd waren voor de waardebepaling. De waardebepaling is daarna door Match Plan opgesteld en besproken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed geholpen en begeleid tijdens de verkoop van ons bedrijf. Alles verliep in het Engels, dus inclusief de financiële items, wat geen probleem was. Goed advies. Betrokken en kundige medewerkers. Alle afspraken worden goed nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was een plezier om met jullie samen te werken. Matchplan (Rens, Lucas en Eric) zijn deskundig, gedreven, komen afspraken na en we hebben ook heel veel lol gehad.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer enthousiast over de deskundige hulp en advies van Rens van Matchplan. Absolute aanrader als je je bedrijf wil taxeren en/ of verkopen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij hebben onze contactpersonen (Hans, Reg en Justien) als zeer hulpvaardig en betrokken ervaren. Dit tezamen met hun deskundigheid en tomeloze inzet om alles perfect te doen maken Match Plan tot een uitstekend bedrijf om mee te werken.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMatchplan mag soms meer steunen op de deskundigheid die haar klanten bezit.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGa zo door.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet eindresultaat spreekt boekdelen. Mijn bedrijf is binnen 10 maanden van start tot notaris verkocht. Het proces verliep vrijwel vlekkeloos. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeen verbeterpunten.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet oriënterend gesprek rondom bedrijfsverkoop met dhr. Erik Smidt heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens dit gesprek hebben we veel zinvolle informatie kunnen uitwisselen. Naast de deskundigheid op dit gebied sprak mij de betrokkenheid en de prettige manier van communiceren aan. Hartelijk dank hiervoor!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitermate goede begeleiding en advies in the verkooptraject van Trident aan een grote multinational.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle opvolging/afronding van dossier

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandelddat weet ik niet, hopelijk vinden we of jullie een koper voor ongeveer de waarde uit de waardebepaling, dat zou echt fantastisch zijn

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn begin fase iets korter op de bal qua communicatie. In proces ging het verder uitstekend!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTot dusver geen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenRens heeft mij duidelijk uitgelegd hoe het er voor staat en welke richting ik op moet, de werkwijze van Rens bevalt me goed geen druk en geen verplichtingen, ga zo door.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHans van de Pas heeft de verkoop van de onderneming van begin tot eind mogen begeleiden. De gang van zaken in vier woorden: open, direct, persoonlijk en betrokken.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld...

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFinanciële informatie vanuit target was niet altijd 100% duidelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDuidelijke communicatie en korte lijnen. Afspraken worden goed nagekomen. Betrokkenheid en meedenken is op zeer hoog niveau.