Mazda Dealer Kooy in Oud-Beijerland

Autodealers personenwagens

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 81 beoordelingen

81 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Mazda Dealer Kooy

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 81 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  PositiefAfgelopen vrijdag onze oude VW Golf ingeruild voor een weer wat jongere versie. Dave de vriendelijke verkoper heeft mij goed geholpen. Aflevering de volgende dag ging lekker vlot en we zijn zeer tevreden over onze nieuwe tweede hands VW Golf. Het enige wat ontbrak bleek bij thuiskomst dat er geen krik en moersleutel aanwezig was. Dave heeft vervolgens gezorgd dat we die ook in de auto hebben. Nogmaals Dank Dave voor je goede service !! Mvg fam Westdijk

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goed behandeld en goede service!Heb een Citroën C1 gekocht, en ik ben er zeer tevreden behandeld en een goede service!
  Ze zijn vriendelijk aan de telefoon en krijg vrij snel bericht terug.

  1 / 10/ 5

  Slechte serviceEnige tijd geleden een mooie occasion hier gekocht. Prettig geholpen, kwam fijn en betrouwbaar over. Dus we hadden alle vertrouwen in deze garage.

  Helaas zijn onze ervaringen achteraf toch anders en twijfelen we nogal aan de kundigheid van deze garage, zeker bij occasions.

  De trekhaak was niet goed gemonteerd, bleek toen we een aanhanger aankoppelden. Dit moest verholpen worden in de garage.
  De accu was twee dagen na aflevering al kapot, terwijl gezegd was dat deze doorgemeten was. Vervolgens werd er een verkeerde accu teruggeplaatst. Gevolg één en al storingsmeldingen waardoor de auto niet goed reed. Updates waren niet uitgevoerd terwijl gezegd was van wel. Ook hierdoor nog weer andere storingsmeldingen.
  De klantvriendelijkheid is helaas ver te zoeken als je met problemen terug komt. Excuses worden niet aangeboden en fouten niet toegegeven. Zo teleurstellend!
  Kortom, geen aanrader om hier een auto te kopen, zéker geen occasion van een ander merk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service, snel geholpen!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Goede service, snel geholpen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAltijd vriendelijk aan de telefoon en aan de balie. Ze denken mee met mij als klant. Als je kunt wachten, is er een nette plek met verschillende tijdschriften en iets te drinken.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Altijd vriendelijk aan de telefoon en aan de balie. Ze denken mee met mij als klant.
  Als je kunt wachten, is er een nette plek met verschillende tijdschriften en iets te drinken.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGebruikte Mazda 2 gekocht, fijn geholpen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen betrouwbaar bedrijf

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBijzonder klantvriendelijk. Staan direct voor je klaar. Je wordt deskundig geholpen. Nog geen enkel probleem met onze Mazda 2.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Gebruikte Mazda 2 gekocht, fijn geholpen
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk. Staan direct voor je klaar. Je wordt deskundig geholpen. Nog geen enkel probleem met onze Mazda 2.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBetrouwbaar en klantvriendelijk!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Betrouwbaar en klantvriendelijk!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede garage nemen de tijd voor je en je kan gewoon voor kleine reparaties zonder afspraak binnen lopen je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is perfect.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Goede garage nemen de tijd voor je en je kan gewoon voor kleine reparaties zonder afspraak binnen lopen je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is perfect.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitmuntend. Ik heb hier onlangs mijn eerste auto gekocht, een I20 Hyundai. We hadden een prijs afgesproken en daar hebben ze zich heel goed aan gehouden. beter gezegd, ze hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken was, en dat zonder mij extra te laten betalen. (nieuwe banden, terwijl de oude banden nog gewoon door de keuring kwamen). Het leek net of dat de auto als nieuw was, en geen gebruikte maar was! De medewerkers waren verder ook zeer vriendelijk en wisten een hoop van de auto's af. Als u een auto wilt kopen, raad ik deze dealer zeker aan.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Uitmuntend.
  Ik heb hier onlangs mijn eerste auto gekocht, een I20 Hyundai.
  We hadden een prijs afgesproken en daar hebben ze zich heel goed aan gehouden.
  beter gezegd, ze hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken was, en dat zonder mij extra te laten betalen. (nieuwe banden, terwijl de oude banden nog gewoon door de keuring kwamen).
  Het leek net of dat de auto als nieuw was, en geen gebruikte maar was!

  De medewerkers waren verder ook zeer vriendelijk en wisten een hoop van de auto's af.
  Als u een auto wilt kopen, raad ik deze dealer zeker aan.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenRecent onderhoud uit laten voeren aan mijn Mazda 6. Halverwege de dag door Kooy gebeld dat de voorbanden versleten waren. Dit had ik zelf al gezien en heb akkoord gegeven deze gelijk te vervangen voor hetzelfde merk. Toen ik later de factuur kreeg was ik zeer verrast over de prijs! De dealer is normaal iets duurder met banden dan het gemiddelde banden bedrijf. Bij Kooy dus niet! Geen bedrag van tevoren afgesproken en een zeer nette factuur gekregen! Om deze reden beveel ik iedereen autobedrijf Kooy aan om hun vertrouwen!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Recent onderhoud uit laten voeren aan mijn Mazda 6. Halverwege de dag door Kooy gebeld dat de voorbanden versleten waren. Dit had ik zelf al gezien en heb akkoord gegeven deze gelijk te vervangen voor hetzelfde merk. Toen ik later de factuur kreeg was ik zeer verrast over de prijs! De dealer is normaal iets duurder met banden dan het gemiddelde banden bedrijf. Bij Kooy dus niet! Geen bedrag van tevoren afgesproken en een zeer nette factuur gekregen! Om deze reden beveel ik iedereen autobedrijf Kooy aan om hun vertrouwen!
  Aanbeveling: ja

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar bij autobedrijf Kooy servicebeurt voor Hyundai IX35 afgesproken, van te voren prijs afspraak gemaakt. Tijdens beurt werd ik gebeld dat er 2 banden moesten worden vervangen, alle ruitenwissers, remblokjes en lampjes. Een hele lijst. Omdat ik veiligheid belangrijk vin toestemming gegeven voor de uitvoering van deze punten. Bij het halen van de auto kreeg ik de schrik van mijn leven voor de factuur. De rekening was echt onbehoorlijk hoog! Ik liet dat ook meteen weten en heb daarna nog een mailtje met uitleg gestuurd. Ik werd bedankt voor deze mail daar waren ze blij mee? maar de bedragen kwamen overeen met wat andere Hyundai dealers zouden hebben gerekend. Verder gebruikte de Hyundai dealers originele onderdelen en dat kon je niet zeggen van de aanbiedingen op internet. Ik heb daarop vergelijkingen aangeboden betreffende banden die exact hetzelfde zijn en ook de prijs genoemd van het monteren van nieuwe banden waarbij Kooy 2keer zo duur is als het internet bedrijf ook hier op de hoek. Hierna geen reactie meer gehad. Ik begrijp dat personeel van een autobedrijf ook hun boterham moeten verdienen. Maar ik zou zo graag naast mijn boterham ook een auto kunnen blijven rijden. Waarom moet autobedrijf ca 25 tot 30% meer rekenen dan andere bedrijven?

  1.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: bij autobedrijf Kooy servicebeurt voor Hyundai IX35 afgesproken, van te voren prijs afspraak gemaakt.
  Tijdens beurt werd ik gebeld dat er 2 banden moesten worden vervangen, alle ruitenwissers, remblokjes en lampjes. Een hele lijst.
  Omdat ik veiligheid belangrijk vin toestemming gegeven voor de uitvoering van deze punten. Bij het halen van de auto kreeg ik de schrik van mijn leven voor de factuur. De rekening was echt onbehoorlijk hoog! Ik liet dat ook meteen weten en heb daarna nog een mailtje met uitleg gestuurd. Ik werd bedankt voor deze mail daar waren ze blij mee? maar de bedragen kwamen overeen met wat andere Hyundai dealers zouden hebben gerekend. Verder gebruikte de Hyundai dealers originele onderdelen en dat kon je niet zeggen van de aanbiedingen op internet. Ik heb daarop vergelijkingen aangeboden betreffende banden die exact hetzelfde zijn en ook de prijs genoemd van het monteren van nieuwe banden waarbij Kooy 2keer zo duur is als het internet bedrijf ook hier op de hoek. Hierna geen reactie meer gehad. Ik begrijp dat personeel van een autobedrijf ook hun boterham moeten verdienen. Maar ik zou zo graag naast mijn boterham ook een auto kunnen blijven rijden. Waarom moet autobedrijf ca 25 tot 30% meer rekenen dan andere bedrijven?
  Aanbeveling: nee

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnlangs een gebruikte auto gekocht en al jaren lange goede ervaring met de aftersales. De verkoper heeft mij dus wel goed geholpen en mij was alles duidelijk. De vorige revieu geeft volgens mij een vertekend beeld. Ik denk dat "Arjan" het niet begrijpt maar misverstanden kunnen er altijd zijn. Dat is dan nog geen reden om zomaar een verkeerd beeld te gevenaan een bedrijf. Ik zou zeggen Autobedrijf Kooy, ga zo door!!

  2 / 10/ 5

  2 sterren: slechter dan verwachtGeen goede ervaring met de verkoper van dit bedrijf. Bij een mondelinge koopovereenkomst voor een auto werd een schriftelijke koopovereenkomst opgestuurd die niet overeen kwam. Ik vermoed om van de deal af te komen omdat tussentijds een betere deal gemaakt kon worden met een andere klant. Gemaakte afspraken zijn dus niets waard en niet te vertrouwen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Onlangs een gebruikte auto gekocht en al jaren lange goede ervaring met de aftersales.
  De verkoper heeft mij dus wel goed geholpen en mij was alles duidelijk. De vorige revieu geeft volgens mij een vertekend beeld. Ik denk dat \"Arjan\" het niet begrijpt maar misverstanden kunnen er altijd zijn. Dat is dan nog geen reden om zomaar een verkeerd beeld te gevenaan een bedrijf. Ik zou zeggen Autobedrijf Kooy, ga zo door!!
  Aanbeveling: ja

  2 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Geen goede ervaring met de verkoper van dit bedrijf. Bij een mondelinge koopovereenkomst voor een auto werd een schriftelijke koopovereenkomst opgestuurd die niet overeen kwam. Ik vermoed om van de deal af te komen omdat tussentijds een betere deal gemaakt kon worden met een andere klant. Gemaakte afspraken zijn dus niets waard en niet te vertrouwen.
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenProbleem met defecte accu zeer snel en correct opgelost!! Top garage, is iedereen aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Probleem met defecte accu zeer snel en correct opgelost!! Top garage, is iedereen aan te bevelen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima MX-5 gekocht. De sevice van Richard Durivou was uitaekend Aan te raden dus

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Prima MX-5 gekocht. De sevice van Richard Durivou was uitaekend
  Aan te raden dus
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBegin afgelopen jaar een auto gekocht bij Kooy. Voor mij wel even rijden maar gezien de goede reviews toch hier naartoe gegaan. Ik heb een Mazda 6 gekocht (uit 2008). Fantastische auto en een nette prijs. Helaas ging er na 2 weken een lampje 'motorstoring' branden. Contact opgenomen met Kooy. Ik kan naar een plaatstelijke dealer gaan om uit te laten lezen wat er aan de hand was en de kosten zouden zij betalen. Zo gezegd zo gedaan (wel naar een andere dealer gegaan dan mijn plaatselijke dealer, Freeroad Almere want die vroeg al 20 euro om de kosten van nieuwe velgen op te geven met de daarbij behorende maten). Conclusie was dat het roetfilter vol zat. Advies om even flink door te rijden (hoog in de toeren) zodat het roetfilter schoon werd gebrand. Dit gedaan echter het lampje ging opnieuw branden. Direct weer gebeld met Kooy die aangaven dat ze de auto liever zelf even wilde zien. Ik zou een leenauto kosteloos mee krijgen. Na anderhalve dag onderzoek bleek dat de O2 sensor defect was. Ik werd netjes elke dag gebeld om de stand van zaken door te geven. Dit vond ik erg prettig. Ik kon de auto 3 dagen nadat ik hem had gebracht weer komen halen. Ik had ook aangegeven dat de auto een klein beetje trilde als ik fors moest remmen. Ook daar hadden ze naar gekeken. Bleek dat de remschijven krom (als ik het goed heb begrepen) waren dus die werden ook kosteloos vervangen (en dat terwijl het trillen best meeviel). Super dus! Ik de auto opgehaald en de leenauto ingeleverd. Dit gaat daar nog op basis van vertouwen (controleren niet of je hebt afgetankt bijvoorbeeld maar vertrouwen erop dat dit gewoon is gedaan). Toen ik de auto startte klonk de auto anders, een voor mij vreemd geluid. Dan twijfel je toch even omdat je geen zeikerd wil zijn (auto is toch net gerepareerd). Toch een heel klein stukje gereden maar het voelde niet goed. Ik dus weer terug. Marien was daar toevallig aanwezig en liep even mee. Hij zei gelijk dat het inderdaad niet goed klonk en, hoe vervelend hij het ook vond, durfde de auto niet mee te geven omdat hij het ook niet vertrouwde. Het was zaterdag dus de werkplaats was dicht dus er was ook geen mogelijkheid om direct te kijken. Ik dus de auto weer achtergelaten en de leenauto weer meegekregen. Ook nu weer werd ik dagelijks door Marien op de hoogte gebracht van wat er aan de auto was gedaan en hoever ze waren. Na 2 dagen werd duidelijk wat er aan de hand was. Er was een tuimelaar gebroken (dat was ook het geluid dat hoorbaar was). Dit was puur toeval dat dit net gebeurd was toen ik de auto daar had neergezet want dat had niks met de O2 sensor te maken. Maar het was nog erger... Doordat de tuimelaar was gebroken was er een klein stukje metaal in mijn oliepomp terecht gekomen. De tuimelaar is van gehard staal en als dit dus tussen de tandwielen van de oliepomp komt, kan je je voorstellen dat dit niet bevoordelijk is voor de oliepomp. Conclusie; ook de oliepomp moest vervangen worden... Al met al hebben ze dus nagenoeg de hele auto uit elkaar moeten halen om de oliepomp te vervangen. Preventief hebben ze gelijk alle tuimelaars vervangen. Omdat de auto toch al uit elkaar lag vroegen ze mij of ik misschien gelijk de distributieriem al wilde vervangen. Dan hoefde ik geen arbeidsloon te betalen, alleen de onderdelen. Sterker nog, ze gaven nog 20% korting op de onderdelen (en ik wist exact wat de officiele dealer prijzen waren)! Dit was ook afgesproken toen ik de auto kocht als ik daar de distributieriem zou vervangen. Dus alles gaat daar open en eerlijk en geen gesjoemel zoals bij zoveel dealers wel het geval is! Het fijne van deze dealer vind ik de service, de openheid en eerlijkhied en vooral het gevoel dat je niet belazerd wordt! Deze mensen vinden nog dat de klant koning is! Zelfs toen ik de auto een week weer in mijn bezit had werd ik nog even door Marien gebeld met de vraag hoe de auto reed. Fantastisch toch! Wat een contrast met Freeroad Almere. Daar moet je al betalen als je binnenkomt.... Iedereen moet geld verdienen en daar is ook niks mis mee maar dit moet wel op een eerlijke manier gebeuren. Zoals wel duidelijk is geworden door bovenstaand verhaal ben ik meer dan tevreden over deze dealer. Ik overweeg zelfs om mijn auto hier in onderhoud te geven ook al moet ik hiervoor anderhalf uur rijden. Dat zegt volgens mij genoeg! Het is wel een heel verhaal geworden maar ik vond dat ze dat wel verdiend hebben en ik hoop dat andere mensen ook wat hebben aan deze review!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Begin afgelopen jaar een auto gekocht bij Kooy. Voor mij wel even rijden maar gezien de goede reviews toch hier naartoe gegaan. Ik heb een Mazda 6 gekocht (uit 2008). Fantastische auto en een nette prijs.

  Helaas ging er na 2 weken een lampje 'motorstoring' branden. Contact opgenomen met Kooy. Ik kan naar een plaatstelijke dealer gaan om uit te laten lezen wat er aan de hand was en de kosten zouden zij betalen. Zo gezegd zo gedaan (wel naar een andere dealer gegaan dan mijn plaatselijke dealer, Freeroad Almere want die vroeg al 20 euro om de kosten van nieuwe velgen op te geven met de daarbij behorende maten).

  Conclusie was dat het roetfilter vol zat. Advies om even flink door te rijden (hoog in de toeren) zodat het roetfilter schoon werd gebrand. Dit gedaan echter het lampje ging opnieuw branden. Direct weer gebeld met Kooy die aangaven dat ze de auto liever zelf even wilde zien. Ik zou een leenauto kosteloos mee krijgen.

  Na anderhalve dag onderzoek bleek dat de O2 sensor defect was. Ik werd netjes elke dag gebeld om de stand van zaken door te geven. Dit vond ik erg prettig. Ik kon de auto 3 dagen nadat ik hem had gebracht weer komen halen.

  Ik had ook aangegeven dat de auto een klein beetje trilde als ik fors moest remmen. Ook daar hadden ze naar gekeken. Bleek dat de remschijven krom (als ik het goed heb begrepen) waren dus die werden ook kosteloos vervangen (en dat terwijl het trillen best meeviel). Super dus!

  Ik de auto opgehaald en de leenauto ingeleverd. Dit gaat daar nog op basis van vertouwen (controleren niet of je hebt afgetankt bijvoorbeeld maar vertrouwen erop dat dit gewoon is gedaan). Toen ik de auto startte klonk de auto anders, een voor mij vreemd geluid. Dan twijfel je toch even omdat je geen zeikerd wil zijn (auto is toch net gerepareerd). Toch een heel klein stukje gereden maar het voelde niet goed. Ik dus weer terug.

  Marien was daar toevallig aanwezig en liep even mee. Hij zei gelijk dat het inderdaad niet goed klonk en, hoe vervelend hij het ook vond, durfde de auto niet mee te geven omdat hij het ook niet vertrouwde. Het was zaterdag dus de werkplaats was dicht dus er was ook geen mogelijkheid om direct te kijken. Ik dus de auto weer achtergelaten en de leenauto weer meegekregen.

  Ook nu weer werd ik dagelijks door Marien op de hoogte gebracht van wat er aan de auto was gedaan en hoever ze waren. Na 2 dagen werd duidelijk wat er aan de hand was. Er was een tuimelaar gebroken (dat was ook het geluid dat hoorbaar was). Dit was puur toeval dat dit net gebeurd was toen ik de auto daar had neergezet want dat had niks met de O2 sensor te maken. Maar het was nog erger... Doordat de tuimelaar was gebroken was er een klein stukje metaal in mijn oliepomp terecht gekomen. De tuimelaar is van gehard staal en als dit dus tussen de tandwielen van de oliepomp komt, kan je je voorstellen dat dit niet bevoordelijk is voor de oliepomp. Conclusie; ook de oliepomp moest vervangen worden...

  Al met al hebben ze dus nagenoeg de hele auto uit elkaar moeten halen om de oliepomp te vervangen. Preventief hebben ze gelijk alle tuimelaars vervangen. Omdat de auto toch al uit elkaar lag vroegen ze mij of ik misschien gelijk de distributieriem al wilde vervangen. Dan hoefde ik geen arbeidsloon te betalen, alleen de onderdelen. Sterker nog, ze gaven nog 20% korting op de onderdelen (en ik wist exact wat de officiele dealer prijzen waren)! Dit was ook afgesproken toen ik de auto kocht als ik daar de distributieriem zou vervangen. Dus alles gaat daar open en eerlijk en geen gesjoemel zoals bij zoveel dealers wel het geval is!

  Het fijne van deze dealer vind ik de service, de openheid en eerlijkhied en vooral het gevoel dat je niet belazerd wordt! Deze mensen vinden nog dat de klant koning is! Zelfs toen ik de auto een week weer in mijn bezit had werd ik nog even door Marien gebeld met de vraag hoe de auto reed. Fantastisch toch!

  Wat een contrast met Freeroad Almere. Daar moet je al betalen als je binnenkomt.... Iedereen moet geld verdienen en daar is ook niks mis mee maar dit moet wel op een eerlijke manier gebeuren.

  Zoals wel duidelijk is geworden door bovenstaand verhaal ben ik meer dan tevreden over deze dealer. Ik overweeg zelfs om mijn auto hier in onderhoud te geven ook al moet ik hiervoor anderhalf uur rijden. Dat zegt volgens mij genoeg!

  Het is wel een heel verhaal geworden maar ik vond dat ze dat wel verdiend hebben en ik hoop dat andere mensen ook wat hebben aan deze review!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandelden geweldig "open" bedrijf waar nog naar de klant geluisterd wordt. Je bent daar zeker geen nummer en ze denken met je mee.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: en geweldig \"open\" bedrijf waar nog naar de klant geluisterd wordt.
  Je bent daar zeker geen nummer en ze denken met je mee.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAl jaren klant tot volle tevredenheid

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Al jaren klant tot volle tevredenheid
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGrandioos geholpen met de aanschaf van onze Hyundai I20,na vele jaren weer terug bij Kooy en de service is nog altijd het zelfde. 12 jaar geleden aleens een mazda via lease gereden,dus na al die jaren is het net als thuis komen een goed gevoel.Gr Fam van de Werken.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Grandioos geholpen met de aanschaf van onze Hyundai I20,na vele jaren
  weer terug bij Kooy en de service is nog altijd het zelfde.
  12 jaar geleden aleens een mazda via lease gereden,dus na al die jaren
  is het net als thuis komen een goed gevoel.Gr Fam van de Werken.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAutobedrijf Kooy heeft mij prima geholpen aan een andere auto. Uitstekend aanbod en nog betere service. Absoluut een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Autobedrijf Kooy heeft mij prima geholpen aan een andere auto. Uitstekend aanbod en nog betere service. Absoluut een aanrader!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe medewerkers kan ik altijd benaderen met vragen. Als dat nodig is bieden zij een adequate oplossing.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: De medewerkers kan ik altijd benaderen met vragen. Als dat nodig is bieden zij een adequate oplossing.
  Aanbeveling: ja