Media Markt in Amsterdam

Elektronica winkel

3.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Media Markt

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  2x gebeld, automatisch afgebroken. Wordt niet opgenomen. Erg klantvriendelijk (not). Mooi gevalletje voor Radar of Kieskeurig.

  5 / 10/ 5

  2x Gebeld, beide keren meteen geholpen. Erg vriendelijk personeel.

  1 / 10/ 5

  Steeds weer dat stomme liedje zonder dat iemand de telefoon opneemt. Geen telefonist(e) en ook op andere afdelingen hoor je steeds Toto Hold the line. Ziekelijk slechte klantvriendelijkheid.

  1 / 10/ 5

  Na 2 x een tijd aan de telefoon te hebben gewacht om iemand aan de lijn te krijgen, word gewoon de verbinding verbroken. Uiteindelijk niemand gesproken.Nu ben ik bezig met de 3de poging.

  2 / 10/ 5

  Zeer slecht bereikbaar bent u in ieder geval. Bij pogingen om een bestelling bij u te doen zou de telefoniste mij met ' mensen op de vloer' doorverbinden. Dat bleek lastig op een gewone dinsdag na elf uur in de ochtend. Geen mens aan de lijn, wel zeer irritante domme muziek. Laatste keer dat ik iets wil aanschaffen via Mediamarkt. Vriendelijke groet, Jaap Faber Heemstede

  1 / 10/ 5

  Wat een ellende om even te bellen, na 20 minuten hetzelfde liedje, Daarna operator die zegt dat de afdeling apple niet bereikbaar is en dat ik het later nog eens zal moeten proberen.... heel slechte service!!!