Mediq in De Meern

Medische apparatuur en instrumenten

Foto en Video (1)

Beschrijving

Mediq is een facilitaire dienstverlener met haar wortels in de medische techniek. Of het nu gaat om luchtwegzorg (respiratoir), dieetvoeding of infuustherapie, onze kennis en ons assortiment medische hulpmiddelen staan volledig tot uw beschikking. .

Niemand wil ziek zijn, ook u niet. Helaas kan het ieder van ons overkomen. Als die situatie zich voordoet, wilt u natuurlijk het beste voor uzelf of degenen waar u om geeft. Dus wilt u ook geholpen worden door mensen die weten waar ze het over hebben. Dan bent u bij Mediq aan het juiste adres.

Of het nu gaat om luchtwegzorg (respiratoir), dieetvoeding of infuustherapie, onze kennis en ons assortiment medische hulpmiddelen staan volledig tot uw beschikking. Zo zijn er bijvoorbeeld instructies ontwikkeld die u thuis, óf voorafgaand aan het ontslag uit het ziekenhuis, helpen bij het gebruik van de medische apparatuur die u krijgt. Service gaat voor Mediq verder dan een puur zakelijke transactie; we streven naar een persoonlijke relatie. Een relatie waarin al onze middelen worden ingezet om het gezamenlijke doel te bereiken. Ons belangrijkste doel is samen met voorschrijvers en (thuis)zorginstellingen een bijdrage te leveren aan uw welzijn.

De zorgadviseurs, diëtisten en verpleegkundigen van Mediq blijven continu op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de medische sector. Zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing voor uw situatie. Heeft u vragen over uw hulpmiddel, toebehoren of dieetvoeding? Kortom: wilt u een persoonlijk en deskundig advies? Onze mensen beschikken over de kennis die u nodig heeft.

Overige informatie

Productgroepen

  • Beademingsapparatuur,
  • Monitoring

Specialisatie

  • Beademing

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst