Meer Begrafenisonderneming vd in 's-Gravenzande

Uitvaartverzorging

Meer Begrafenisonderneming vd

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Wij heten u welkom op de website van Uitvaartverzorging van der Meer.

Het bedrijf is oktober 1931 opgericht en in de loop der jaren een aantal keren overgenomen door mensen die met hart en ziel deze zaak hebben gemaakt tot wat het nu is. Sinds 2005 heeft Henk van der Kruijk het bedrijf van de heer Bert van der Meer overgenomen.

Vanuit het bedrijf willen wij u ondersteunen, begeleiden en adviseren over alles wat er komt kijken na een overlijden. Wilt u informatie vooraf of bent u eraan toe om zelf de regie van uw uitvaart in handen te nemen. Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij bij u thuis komen of desgewenst komt u bij ons op kantoor. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat de wensen zijn, die wij dan opslaan in ons archief.

Nadat u ons heeft gebeld na een overlijden van een dierbare komen wij naar het door u gewenste adres om alles met u door te spreken. Daarbij adviseren wij u in de keuzes die dan aan de orde komen. Zo is het mogelijk om uw dierbare zelf te wassen en aan te kleden. Dit kan met behulp van de mensen die de verzorging voor ons doen. In sommige verpleeghuizen wordt het verzorgende nog door de verpleging gedaan. Ook hier kunt u aangeven dat u wilt meehelpen met de laatste verzorging.

Bij het bespreken van de uitvaart wordt er ook een afscheidsbijeenkomst besproken. Hier kunt u op geheel eigen wijze invulling aan geven. Wie doet er het woord, wat voor muziek wordt er gespeeld enz. Bij een kerkelijke uitvaart wordt deze invulling met een dominee of pastoor/pater besproken. Hieruit komt dan meestal een liturgie die wij dan uitwerken en afdrukken.

Daarnaast is het mogelijk om op de dag van de uitvaart zelf de kist te dragen. Dit kan op de schouder of op een rijdende baar. Mocht u het niet zelf willen doen, dan huren wij dragers in die dit met respect voor u zullen doen.

In eigen beheer verzorgen wij al het drukwerk zodat wij flexibel, snel en accuraat rouwbrieven, dankbetuigingskaartjes, liturgieën e.d. kunnen maken. Denk hierbij vooral aan het persoonlijk maken van een rouwbrief. Wij hebben voorbedrukte brieven maar ook blanco brieven waarop wij zo goed als alles kunnen afdrukken. Te denken valt aan een foto of afbeeldingen die betrekking hebben gehad op het leven van de overledene.

Zoals u kunt lezen, kunnen wij veel voor u betekenen. Zo staan wij 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, voor u klaar.

Overige informatie

Faciliteit / aanbieder

  • Begraafplaats,
  • Uitvaartverzorging

Diensten

  • Begrafenis,
  • Crematie,
  • Opbaren,
  • Rouwauto,
  • Rouwvervoer

Producten

  • Gedenksteen,
  • Grafmonument,
  • Kist

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst