Metflex verhuisbedrijf in Enschede

Verhuizers

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Geen kvk inschrijving en niet verzekerd! Pas heel goed op voirdat je met deze gasten in zee gaat!!

  5 / 10/ 5

  Het regende tijdens de verhuizing behoorlijk hard. Onze meubels en spullen zijn door de verhuizers wel goed beschermd en gewikkeld in folie. Metflex verhuisbedrijf heeft ons goed geholpen. Wij willen hen daarom ook met een positieve revieuw, in het zonnetje zetten. De verhuizing liep goed, terwijl het weer behoorlijk slecht was. Metflex wij willen jullie bedanken, dat jullie ons in de regen, toch nog hebben geholpen met verhuizen. groetjes van Sandra uit Enschede.

  1 / 10/ 5

  Slecht onprofessioneel verhuisbedrijf met beroerde / geen schade afhandeling. De verhuizing ging erg langzaam en de verhuizers waren absoluut niet ervaren. Veel zaken ernstig beschadigd wat direct gemeld is inclusief foto's. Dit zou naderhand afgehandeld worden. Nooit meer wat van gehoord, ondanks vele pogingen tot contact van mijn kant. Mijn advies, nooit zaken doen met metflex!en als je dat dan toch doet,nooit betalen totdat je AL je spullen hebt gecontroleerd!

  5 / 10/ 5

  Vorige week zijn wij verhuist door Metflex verhuisbedrijf. Het was een korte, vlotte en een goedkope verhuizing. Wij zijn er heel blij mee. De jongens hebben in korte tijd, onze spullen voorzichtig en veilig verhuist. Voor ieder die een verhuisbedrijf zoekt, raad ik Metflex aan. Dankje wel Metflex ! Groetjes, Frank Bos, uit Amersfoort

  5 / 10/ 5

  Goede verhuizing gehad. Het was regenachtig, maar de verhuizers hebben goed doorgewerkt. Ik ben helemaal over verhuist. Bedankt Metflex verhuisbedrijf !

  1 / 10/ 5

  Heel veel schade en de heren zijn niet verzekerd. Na mijn klacht intimiderende mails....

  5 / 10/ 5

  Goed gevoel en een grote opluchting. Ik zat echt tegen de verhuizing op en ik dacht dat het vandaag niet af zou komen. Maar gelukkig heeft Metflex de verhuizing 's middags rond 16.00 uur afgekregen. Dat was behoorlijk snel en dat had ik ook niet verwacht. Gelukkig is de verhuizing verder goed en zonder schade verlopen. Ik heb een goede ervaring overgehouden aan Metflex verhuisbedrijf. Ook waren ze prijstechnisch zeer schappelijk. Ik raad Metflex zeker aan. Hardwerkende verhuisbedrijf, waar ik een goed ervaring aan heb overgehouden vandaag. Groetjes, Remco. uit Oldenzaal.

  5 / 10/ 5

  Op 7 september 2017 zijn wij verhuist door Metflex verhuisbedrijf. Het is ons goed bevallen. De jongens hebben uiterst hun best gedaan. Ze hadden alles behoorlijk goed ingepakt met dekens en wikkelfolie. Daarbij hadden zij voor ons, ook 3 kledingkasten gedemonteerd. De woning in Utrecht was tegen de middag al leeg. Rond de middag zijn wij vertrokken naar Den Bosch . om 17.45 uur waren de jongens klaar met verhuizen en uitladen in Den Bosch. Alles stond op de juiste plek, in onze nieuwe woning. Ze hebben voor ons, nog de 3 kledingkasten weer in elkaar gezet. Daar was ik zeer blij om. Want ik zou niet weten hoe die kledingkasten weer in elkaar gezet moeten worden. Zeer goede ervaringen opgedaan. Aan familie en vrienden raad ik Metflex Verhuisbedrijf zeker aan. De verhuizing van Utrecht naar Den Bosch is super goed verlopen. Ik ben zeer tevreden. Groetjes, Carola Brugman