Metiss Bewindvoering, Mentorschap en Curatele in Alkmaar

Hulpverleningsorganisaties

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Metiss Bewindvoering, Mentorschap en Curatele

Beschrijving

Metiss Bewindvoering, Mentorschap en Curatele behartigt de financiële belangen van personen die dit niet (meer) kunnen en/of willen doen. Daarnaast zijn wij door de rechtbank bevoegd tot het uitvoeren van mentorschap en curatele.

Overige informatie

Doelgroep

 • Jongeren,
 • Ouderen,
 • Volwassenen

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie BPBI

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Zeer slechte service. Maakt extra schulden. Laat niks van zich horen. Zegt dat er weekgeld komt maar soms weken niks gekregen. Ze heeft meerdere mensen gedupeerden gemaakt. Loopt ook een gezamenlijke rechtzaak tegen haar. NOOIT BIJ HAAR AANSLUITEN.

  1 / 10/ 5

  Beloftes komen ze niet na en extra schulden terwijl er geen schulden gemaakt mag wordeb om dqt ik bezg ben met de wsnp tracjet bezig ben.en ze geven geen openheid van zaken luisteren niet naar client ze verklaren je geregwld voor gek om dat het niet aan hun licht maar altijd aan dr cliënten van hun en als je daar van wat word zegt dan is dat niet correct echter niet te vereden met de bewind dit benaamde de rechter ook nu is het even dingen uit zoeken van hoe en wat welke juiste en goede stappen te zetten wat mij niet verder kan beschadigen. Daarom krijgen zei ook geen sterre van mijn.