MeubelVisie in Almere

Meubelreiniging

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 546 beoordelingen

546 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

MeubelVisie

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 546 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  vakkundig werk en klant gerichtderde keer dat ik gebruik maak van de diensten van Meubelvisie. Altijd vakkundig werk. Rekening gehouden met mijn beschikbaarheid en wensen.

  4 / 10/ 5

  Degelijke afspraken en uitstekende serviceLederen driezitbank werd opgehaald volgens afspraak. Na reparatie werd de bank op de afgesproken dag en uur terug afgeleverd.
  Wij zijn zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Prima vakluiKeurig op tijd , netjs en beleefd, bank in nieuw staat terug.
  Top

  4 / 10/ 5

  Keurige service en communicatieSnelle en volledige mailcontact met de servicemedewerker, na opdracht banken in ongeveer 3 weken voorzien van nieuwe en betere vulling. Transport van de banken keurig gecommuniceerd en binnen aangegeven tijdsvak uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  AanraderIk kan iedereen meubelvisie aanraden

  Mijn doorgezakte bank is zeer kundig gerepareerd, en is weer als nieuw.
  En voor de prijs hoef je het niet te laten

  Mijn bank kan weer een aantal jaartjes mee

  5 / 10/ 5

  Had ik veel eerder moeten doen!20 jaar geleden haalde ik als student 2 oude fauteuils in huis, die eigenlijk toen al versleten waren. Mijn hele (lange) studenten periode heb ik er plezier van gehad en ze zaten zo goed, dat ik ze nooit heb weg kunnen doen.

  Dit jaar, tijdens de 4e verhuizing sinds ik de fauteuils bezit, heb ik eindelijk het besluit genomen de tijd te nemen om meubelmakers te zoeken die mijn geliefde stoelen opnieuw konden stofferen, en wat een succes! Na een verhuizing hebben we samen met de medewerkers van Meubelvisie de kleuren van de stoelen gekozen op basis van de vloer en muur kleuren in het nieuwe huis waar de stoelen wonen en het resultaat is prachtig.

  Van goedkope studenten meubels zijn mijn fauteuils nu kunstwerken geworden die een belangrijke rol in de woonkamer spelen, en kunnen zij bovendien nog minstens 20 jaar mee!

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf.Zeer goed bedrijf.
  Zeer snelle reactie op de mails.
  Komen op de afgesproken tijd, en werken zeer netjes.
  Mijn bank zit weer als nieuw.
  Medewerkers zijn heel vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  PerfectKomen hun afspraken. Goede service

  5 / 10/ 5

  De investering meer dan waard!Mijn twee banken werden keurig op de afgesproken tijd opgehaald en teruggebracht door twee allervriendelijkste heren die ook nog verstand van zaken bleken te hebben.

  De banken zien er weer als nieuw uit. Al met al: de investering meer dan waard.

  4 / 10/ 5

  Goed De prijs was niet goedkoper kan ik met de bedraag nieuw bank kopen

  5 / 10/ 5

  KeurigKeurige mannen en netjes gewerkt.

  5 / 10/ 5

  Goed gerepareerd, binnen een half uur klaar.Afspraak maken, afspraak verzetten, reparatie uitvoeren, het ging allemaal zonder problemen. Tevreden met het resultaat en de communicatie.

  4.5 / 10/ 5

  Nette serviceBank is mooi gerepareerd, nette service en afhandeling

  4.5 / 10/ 5

  Blij dat ik de stap gedaan heb!De correspondentie was geweldig snel. Het ophalen netjes op tijd (was ik niet bij) Het terugbrengen keurig geregeld en met geduld alles weer op zijn plek en aangesloten.
  De zitting is behoorlijk hard nu, daar schrok ik even van, maar men verzekerde mij dat het even in moet zitten. En inderdaad, ik ben paar dagen verder. De zitting nog steeds hard, maar het voelt een stuk beter. Ik denk dat ik over een week of twee weer écht lekker zit, maar dat het ook zo blijft dan. Denk niet dat het over twee jaar weer opnieuw hoeft! Ben er blij mee!

  5 / 10/ 5

  Op tijd, vakkundig, netjes en vriendelijk Goede service.

  5 / 10/ 5

  GeweldigSuper service

  3 / 10/ 5

  Was vlot verholpenNette heren, die het probleem snel binnen tien minuten hadden verholpen. Ze hoefden alleen maar een dikke niet er op nieuw in te doen. Ik moest 157,-- euro betalen. Snel verdient. Er is geen materiaal, veren of andere materiaal gebruikt. Ik had gedacht dat de mannen zouden zeggen, voor 100 euro is je bank weer gerepareerd.

  Hoop een reactie van jullie te ontvangen...

  Reactie van het bedrijfOns tarief is opgebouwd uit allerlei kosten die een bedrijf moet betalen. Denk aan belastingen, marketing, verzekeringen, BTW, service, overheadkosten, pensioenpremie, ziektekosten, autokosten, salarissen, bijscholing, loonbelasting, etc etc. Maar ook de zeer uitgebreide mailwisseling die wij hebben gehad zowel laat in de avond als in het weekend en doordeweeks. U betaald namelijk niet alleen om een nietje te plaatsen.

  Ons netto winst percentage is 5% en dat is nodig om een bedrijf in stand te houden.
  Het bedrag wat een klant betaald is dus geen winst maar een bruto omzet. De netto winst is circa 7,50 euro. Het is dus geen onwil maar noodzakelijk om dit tarief te hanteren. Zoals we u overigens ook via de mail hebben uitgelegd.

  Het cijfer zes alleen vanwege het van tevoren afgesproken bedrag vindt ik dan ook wel jammer want voor de rest bent u tevreden over ons.

  5 / 10/ 5

  vervoer reparatie alles perfect.Alles perfect.

  5 / 10/ 5

  Prachtige hoezen, prima prijs en niet onbelangrijk, goede adviezen.Na verschillende mails, die zeer snel beantwoord werden, heb ik goede keuzes kunnen maken en ben echt heel blij met mijn "nieuwe bankstel".

  5 / 10/ 5

  Goede service.Netjes gerepareerd.
  Alleen jammer niet telefonisch bereikbaar.

  5 / 10/ 5

  Goede service en kwaliteitDe vulling van onze bankkussens moest worden vervangen. We waren de kussens weliswaar 1,5 week kwijt, maar achteraf was het zeker de moeite waard. Ze zitten weer uitstekend en wat ook heel fijn was, was dat de medewerkers die de kussens terug brachten, de kussens ook weer in de bank hebben geritst, wat voor mijzelf een heel gepruts zou zijn geweest als ik dat zelf zou hebben moeten doen. Top, dus!

  4.5 / 10/ 5

  Snelle en correcte afhandelingMijn bankstel op laten vullen omdat het nog een paar jaar mee moet.
  De medewerkers waren correct en vriendelijk en hadden de klus vrij snel bij mij thuis geklaard. Ik ben tevreden.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig opgelost Fantastisch vakkundige service.

  Bank is weer als nieuw.

  4 / 10/ 5

  redelijk prijs voor het renoveren van onze bank zit kussens goede ophaal en terug breng service, dag van te voren een tijd blok.
  sneller terug dan eerst was afgesproken, top.

  5 / 10/ 5

  top!!hoewel er even iets mis ging in de mail communicatie, is het gelijk top opgelost!!
  Nogmaals dank!
  Agnes

  5 / 10/ 5

  Gemakkelijk om zaken mee te doenPrima advies gekregen via de helpdesk, waarin de klus snel was geklaard.

  5 / 10/ 5

  UitstekendWe zijn pas 3 dagen verder maar ervan uitgaande dat de bank blijft zoals het is vond ik het keurig gedaan door de mannen. En ze waren op tijd.

  4.5 / 10/ 5

  Vakmensen zijn zeldzaamNa 3x zelf verkeerde scharnieren te hebben besteld Meubelvisie ingeschakeld.
  Voelde me gelijk minder dom toen hun eerste scharnier ook niet passend bleek.
  2e afspraak werd afgezegd omdat juiste scharnier nog niet binnen was.
  Maar de 3e keer prima in orde gekomen.
  De halve ster aftrek is niet voor de monteurs, maar omdat ook Meubelvisie niet meteen juiste scharnier had 😂

  5 / 10/ 5

  Vakwerk en een goede service Perfect gerepareerd goed contact met de reparateur en vakwerk perfect uitgevoerd
  Plus een snelle service

  5 / 10/ 5

  zeer goede service !!Zeer goede service . Mooie herstelling en vriendelijke heren bij afhaal en brengen van de meubels

  5 / 10/ 5

  snel en uistekende reparatie voor zachte prijs Er scheurde een naad bij mijn bank. Mailtje met foto's en kreeg heel snel en duidelijke aanbieding met verschillende opties.

  Afspraak gemaakt en na het weekend kon een specialist komen. Hij heeft de naad zeer goed gerepareerd en nog twee plooipunten gefixed. Dit alles voor een klein bedrag welke vele malen goedkoper is als een nieuwe bank. Hij is nu weer als nieuw!

  Zeer happy, en zal ze zeker aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Mijn 10 jaar oude bank na 10 dagen weer als nieuw10 jaar geleden een mooie leren bank gekocht. Zat uiteraard fantastisch maar helaas na een jaar of 6 ging deze toch een beetje inzakken,

  Bij de eerste keer (na 6 jaar), de bank laten opvullen. Resultaat was bovenverwachting goed. De bank zat weer lekker..

  Nu 4 jaar later en 10 jaar na aanschaf van de bank kon dit helaas niet meer en hebben we gekozen voor het volledig reviseren van de bank (nieuwe vulling, nieuwe veren, leer weer strak getrokken)

  En ja hoor.. Na een week uitproberen kan ik oprecht zeggen: De bank zit weer als nieuw. FANTASTISCH !! Goed gedaan hoor!! Erg blij dat we hiervoor gekozen hebben, liever maken dan weggooien. Is naast goedkoper ook nog beter voor het milieu !

  5 / 10/ 5

  Geweldig resultaat!Geen vlekje meer te vinden in de bank, terwijl we het er zelf echt niet uit kregen. Super tevreden en aardige kerels!

  4.5 / 10/ 5

  Prima!Nadat ik had ontdekt dat bij mijn oude (zeker 30 jaar) leren bank een stiknaad was versleten vond ik op internet oa ,,Meubel visie,,
  Ik heb via mail foto’s van de kapotte stiknaad naar dit bedrijf gestuurd,de volgende dag kreeg ik direct een degelijk antwoord met een all-In prijsopgave dus met de haal en bezorgkosten van Almere naar mijn woudsend.
  We hebben alles via mail heen snel kunnen regelen ophalen repareren en terug bezorgen in mijn geval alles binnen 10 dagen.
  De reparatie is perfect uitgevoerd,ook alle lof voor de bezorgers ,zeer rustig en bekwaam.
  Toch nog een kleine opmerking!
  Het zou mooi zijn als de bezorgers telf contact kunnen opnemen met het volgende klanten adres bv een half uur van te voren!

  Meubel visie wordt dan ook door mij aanbevolen!

  Jan J.de Jong

  5 / 10/ 5

  Shell en vakkundigMijn kast is mooi gerepareerd. Snel en vakkundig.

  5 / 10/ 5

  VakmanNette man, op de afgesproken dag de kapotte vering van onze bank vervangen. Voor een bedrijf bij ons in de buurt zouden we duurder uit zijn en de bank een tijdje kwijt.

  5 / 10/ 5

  Prima vakmanSnelle service, prima communicatie. Binnen een week was mijn bank gerepareerd, gewoon bij mij thuis. Netjes gedaan, geen rommel achtergelaten.
  Ik vind het fijn de bank te laten repareren ipv gelijk een nieuwe te kopen.

  4 / 10/ 5

  GoedSnelle duidelijke afspraken en snelle levering kortom tevreden.

  5 / 10/ 5

  PerfectZijn zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Geweldig!Vakkundig, snel antwoord en zeer prettige mensen.

  Direkte maar zeer klantvriendelijke benadering. Voor mij geen ander bedrijf meer als er iets met mijn banken!

  S

  4.5 / 10/ 5

  zeer tevredenHet ophalen en de gesprekken met de persoon die de stoel wilde

  repareren maar constateerde dat een element kapot was en hij het niet bij mij kon maken goed uitgelegd had. Ik moest hem 3 weken missen

  maar werd prachtig opgeleverd zeer tot mijn tevredenheid. dus dat zijn
  mijn sterren. Met vriendelijke groeten Coby Winckers.

  4 / 10/ 5

  Prima opgevulde bank terug👍👍Aardig personeel

  5 / 10/ 5

  Ervaren, behulpzame en klantvriendelijk personeelHulp vraag via de mail gestuurd, en kreeg al snel reactie. Werd eerst goed doorgevraagd voordat een product werd aanbevolen
  Daarna werd ik vriendelijk, maar wel vrijblijvend verzocht om het eindresultaat te vertellen/te laten zien.

  Personeel die geïnteresseerd zijn in het hele totaal plaatje, en niet alleen in de verkoop/winst maken van een product

  4.5 / 10/ 5

  uitstekend werk geleverd. de fauteuil zit weer heerlijk en draait soepel op Zijn nieuwe voet.Aanbevelen heeft alleen zin als het om een soortgelijke reparatie gaat. Mocht iemand naar onze ervaring vragen dan is het antwoord "uitstekend en vriendelijke mensen"

  Vervelend is wel dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn, dat werkt soms toch nog handiger, al wordt er ook heel adequaat en snel gereageerd op e-mails.

  4.5 / 10/ 5

  GEWELDIGwij hadden onze bank zittingen op laten vullen en na 3 maanden was er iets verzakking in 1 deel
  de monteur kwam aan huis en heeft het verholpen en ook de rugleuning even voor me bijgevuld
  geweldig ik raad meubelvisie zeker aan voor het repareren van uw meubels

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden over de wijze van communicerenMijn vragen werden zeer snel beantwoord en alles werd verder zeer correct en vlot afgehandeld.

  4 / 10/ 5

  Snelle reparatieGoede snelle ophaal en aflever momenten zoals het ons goed uit kwam. Goede reparatie

  4 / 10/ 5

  Vlot, vriendelijk en professioneel.Mijn mailtjes werden vlot beantwoord. Op de zaak werden wij zeer vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de geschikte stoffering. Het resultaat is zeer naar tevredenheid.

  5 / 10/ 5

  Vakwerk!De bekleding van de zitting van onze leren bank overtrof onze stoutste verwachtingen.

  Ook de bekleding van de eetkamerstoelen verdient alle lof.

  4 / 10/ 5

  Keurig geregeldDe kussens zitten nu een stuk zachter