Middelkoop Culemborg BV in Culemborg

Keukens

  Beesdseweg 2, 4104AW, Culemborg

6.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Middelkoop Culemborg BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Middelkoop heeft een breed assortiment. Deskundige verkopers en goede service (als er iets ontbreekt of kapot is, wordt dit snel hersteld.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Krijgt de tijd om een keuken uit te zoeken en geen druk wat betreft het nemen van een beslissing.
  Goede service en wordt netjes gewerkt.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Gesprek tot in de late uren op vrijdag avond. Geen tijdslimiet aan het eind van de werkdag. Goed styling advies, beter lijnenspel in de opstelling. Ook op locatie meten en doorspreken met tekeningen is perfect voor alle details. Ook de extra houtdelen, verlaagde plafonds, inbouwspots, perfect geregeld en in 1 hand.

  3.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hele Mooie uitgebreide showroom en een heel goed duidelijk advies over de producten zeker een aanrader om naar toe te gaan

  3 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Bij levering geen handleiding gehad voor de oven en de vaatwasser.
  Weet ook niet of de garantie voor de apparaten is geregeld of dat ik dar zelf moet doen

  2.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het verkooptraject is prima verlopen, maar met de levering en de montage is veel mis gegaan en nog steeds niet opgelost.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik ben heel te vrede, alles is in een keer goed gegaan,over nazorg en garantie kan ik niets zeggen daar heb ik nog geen ervaring mee.
  Maar alles bij elkaar ben ik heel blij met mijn keuken.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer prettig zaken gedaan in een totaal ongedwongen sfeer

  2.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik was onder de indruk van Middelkoop en wilde best wat extra besteden voor o.a. Een nieuwe keuken. De verkoop ging prima maar de montage laat echt te wensen over
  De afzuigkap is verkeerd gemonteerd en de onderkant van het keukenblad is vies.
  Toen ik bij Middelkoop aangaf de afzuigkap in de handleiding een andere uitleg gaf zei men dat mogelijk de handleiding verkeerd is en het schoonmaken kan ik doen door de lades eruit te halen.
  De verkoopadviseur is prima maar de uitvoering is M.i. Beneden de maat.
  Buitenhuis heeft mij naar Middelkoop verwezen maar ik vind het plaatsen van de nieuwe keuken geen succes

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Mooie showroom. Vriendelijk en deskundig personeel.
  Alleen was er in de keuken een lade met ondiepe afmeting geleverd. Wordt nog omgeruild.
  Niets dan lof over Middelkoop. Een aanrader.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Via Ter Harmsel in contact gekomen. Naast keuken is ook badkamer en toilet bij jullie afgenomen. Adviseur Badkamer geef ik een 9. Bij rondkeuken naar keuken liepen wij een adviseur tegen lijf waar wij een dusdanig slecht gevoel over hadden (schreeuwerig) dat we besloten hadden niet meer te komen en elders een keuken te kopen. Wij zijn door anderen van Middelkoop overgehaald met een andere adviseur te praten. Aldus toch een keuken bij Middelkoop gekocht. Adviseur een 9.
  Nazorg: toilet lekte. We werden niet teruggebeld ondanks toezeggingen. Uiteindelijk is monteur langsgekomen. Ging wat moeizaam. Maar al met al geven we jullie een 8.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Bij verkoop keuken enorm zelfingenomen verkoper, arrogant die contstant andere inbouwapparatuur wilde slijten dan wij wilde. Waarschijnlijk restpartij waarop meer verdient wordt.
  Veel lulverhalen om zogenaamd deindruk te wekken dat hij zo geweldig was. Waren verplicht om eerst een rondleiding te ondergaan in showroom en vroeg vervolgens of we het niet geweldig vonden twerwijl wij hadden aangegeven haast te hebben. Daarom keuken elders gekocht

  Bij bestelling deuren had de verkoper vergeten te noteren welke deuren en beslag we hadden uitgekozen. Daarom standaard deuren in appartement opgehangen die later weer vervangen moest worden en verkoper kon zich zogenaamd later niets meer herinneren. Probleem moest worden opgelost door aannemer

  3.4 / 10/ 5

  Kwaliteit eerste klas! Hadden een nieuwbouwhuis gekocht en zijn daarheen gegaan voor een offerte na alle goede berichten van familie/vrienden. Helaas bij aankomst moesten wij een afspraak maken, en werden niet geholpen. Doordat wij laten in het nieuwbouwproject zijn gestapt hadden we weinig tijd. Offerte uiteindelijk gekregen. Deze was erg duur, hebben dit aangegeven en er kon niks met de prijs worden gedaan. Toen we aangaven met een ander keukenbedrijf in zee te zijn gegaan, konden ze ineens wel wat aan de prijs doen. Jammer, hoop dat het bedrijf hier wat mee kan in de toekomst. Wel erg mooi en kwalitatief erg goed!