Midden Oosten Restaurant El Basha in Den Haag

Restaurant

4.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Midden Oosten Restaurant El Basha

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beschrijving

Aan het eind van 1991 opende Midden Oosten Restaurant El Basha zn deuren in de Haagse binnenstad. U kunt bij ons genieten van de verfijnde combinatie van allerlei specialiteiten, afkomstig uit de landen van het midden oosten. Zo kun je in een maaltijd een mix van gerechten proeven die thuishoorden in de keuken uit landen als Israël, Egypte en Iran. Onderlinge strijd tussen die landen weerhoudt de chef-kok er niet van om de lekkerste gerechten uit die verschillende landen te combineren in een overheerlijk diner.

Naast het heerlijke eten kunt u ook genieten van een goed glas oosterse wijn en wervelende optredens van oriëntaalse buikdanseressen.

In combinatie met de aanwezigheid van een goed opgeleide en zeer voorkomende gastvrouwen heeft een avondje uit in restaurant El Basha iets heel unieks en speciaals.

Het restaurant won in 1993/1994 ook de Gouden Diner voor Twee kaart.

Overige informatie

Menu's

 • Diner

Keuken

 • Arabisch,
 • Egyptisch,
 • Iranees,
 • Israëlisch

Type restaurant

 • Brasserie,
 • Eethuis

Sfeerkenmerken

 • Oosters

Buiten eten

 • Stoep

Groepen

 • Groepsmenukaart

Service

 • Online reserveren,
 • Reserveren gewenst,
 • Speciale menu's op de website

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Slechte bediening,serveren niet gelijktijd het eten. De ??n had zn eten al op terwijl de anderen nog niets hadden Zelfs moeten vragen waar blijft het eten en toen het kwam was het nog verkeerd ook. Zelfs het bezorgen van een drankje duurde een half uur. Van A Tot Z ging het verkeerd.

  1 / 10/ 5

  Wij kwamen als 3 klanten binnen midden in de nacht, doen onze bestelling het eten (*broodje donor €6,50 *1 turkse pizza met vlees €5 en *1 zonder vlees €5) stond op *1 bon. het drinken (*3bier) op de andere bon. Totaal €25,- betaald €27,- Wij krijgen een opgefokte behandeling en verzoek de bestelling in 1 keer te plaatsen en niet steeds dingen los bij te bestellen (ivm het gevraagde 3 blikjes bier achteraf) omdat het achter de toonbank staande standje niet telkens wilde lopen. Onaardig in de winkel en onaardig aan de telefoon, na thuis komt constateerd 1 van ons het tasje met daarin de dunner en saus en pita broodje ingepakt in alluminium... wij geen pizza in het tasje hebben. Das kut en is alleen een constatering er is iets blijkbaar mis gegaan miscommunicatie dus een fout kan gebeuren. Helaas wij lopen de winkel uit met gedag gezegd te hebben niemand roept ons terug had het moment kunnen geweest zijn van eventuele gemeende klantvriendelijkheid maar dat bleef echter ook wederom achterwegen. Telefooninsch contact gelegd en of het niet nog erger kon pizza's worden boos weg gegooid geen bezorgers op het ogenblik tegen betaling aanwezig, en geïrriteerd blijven converseren en compensaties niet mogelijk ook niet de volgende dag 1 pizza niet 2 geen fooi terug nee wij moeten het maar opschrijven op google. Jammer dit... jammer geen style brutaal honds en zwaar kwalitatief uitermate teleurstellend...

  2 / 10/ 5

  nare zaak , vaak vechten inde nacht . ik daar gegeten gelijk ziek geworden , muizen lopen overal

  5 / 10/ 5

  Echt de meest gruwelijke shoarma gegeten bij elbasha in my new home town. --- Bron: http://twitter.com/187PAT/statuses/152876049909293056