Min Architectuur in Limmen

Architect

Min Architectuur

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min. Het bureau is gestart op 1 september 1991 en heeft zich ontwikkeld als een veelzijdig bureau in haar ten doel gestelde werkzaamheden. U kunt bij Min architectuur terecht voor werkzaamheden op het gebied van het Ontwerpen, Bouwkundig uitwerken en Directievoeren van Bouwkundige projecten.

Een vrijblijvend en oriënterend gesprek over de werkzaamheden van ons bureau, passend aan uw wensen, is uiteraard mogelijk. Wij kunnen u een gespecificeerde onkostenopgave vooraf verstrekken, over de door ons te verrichten werkzaamheden

Een architect, waarom?

Bouwen, kunt u het alleen? Daar staat u dan met uw ideeën om te bouwen. Wat nu? Wat moet u doen om uw ideeën te realiseren? Wie geeft uw ideeën vorm? Wie verzorgt de technische kant? Wie helpt u door de voorschriften chaos? Wie helpt u met het budget, eventuele subsidies en met de keuze van een aannemer? Wie houdt toezicht op de uitvoering van de bouw?

Een architect kan u helpen!

Een architect is een onafhankelijke deskundige, die van het bouwproces zowel de esthetische, bouwkundige, technische en financiële kant beheerst. Aan de hand van uw ideeën zorgt hij voor een optimale samenhang tussen de functionele, economische en esthetische aspecten van uw gebouw. Hij is op de hoogte van de plaatselijke bouwvoorschriften en milieueisen; hij kent de bestaande subsidieregelingen. Hij is uw adviseur; hij behartigt uw belangen.

Vanaf het begin heeft u een architect nodig om:

• uw wensen en ideeën concreet te maken
• de budgettaire mogelijkheden te bekijken
• het bouwterrein te selecteren
• voorstudies te maken
• het programma van eisen op te stellen
• gesprekken met instanties te voeren

Wanneer deze zaken zijn afgewerkt, hebt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden en kunt u uw beslissing over het al dan niet bouwen gefundeerd nemen.

Wanneer deze zaken zijn afgewerkt, hebt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden en kunt u uw beslissing over het al dan niet bouwen gefundeerd nemen.

Besluit u door te gaan, dan geeft u uw architect, op basis van de voorstudie en het definitieve programma van eisen, opdracht een bouwplan voor u te ontwerpen en dit plan in de uitvoering te begeleiden. De architect is uw adviseur vanaf het begin tot na de ingebruikneming van uw gebouw. Hij is uw adviseur; hij stelt zich op als uw partner; er moet een vertrouwensrelatie zi

Overige informatie

Diensten

  • Bouwvergunning

Ontwerpvorm

  • Bestek,
  • Schetsontwerp

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie BNA

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst