Mineur Reclame Atelier Leo in Berkel en Rodenrijs

Belettering en decoratie

Mineur Reclame Atelier Leo

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

In het atelier van Leo Mineur maken enkele meester-schilders decoraties, handgeschilderde decors en wandschilderingen. Aan de hand van uw idee of voorbeeld op elke mogelijke ondergrond en van elk gewenst formaat.

Winkelruiten, reclameborden of gevels, wij beletteren op alle soorten ondergrond. Uw tekst, logo of full-colour print van elk gewenst formaat en mogelijke kleur wordt met zorg ontworpen en geplaatst op een binnen- of buitenlocatie. Wij brengen technische teksten, belettering of creatieve uitingen aan op industriële objecten zoals kranen, tanks en terminals. Maar ook voor uw auto's / bedrijfsauto maken wij uw logo of full-colour print. Deze wordt met zorg ontworpen en geplaatst. Ook zeildoeken van vrachtautos worden door ons voorzien van een boodschap.

Leo Mineur regelt de door u gewenste afbeeldingen, fotos en full-colour prints op elke mogelijke ondergrond en van elk gewenst formaat. Denk aan zelfklevende prints voor autos en grote reclame spandoeken in frames.

Leo Mineur maakt decoraties bij particulieren in en om het huis. Ook een reproductie van een favoriet schilderij behoort tot de mogelijkheden. Bij geboortes of andere feestelijke aankondigingen leveren wij zelfklevende stickers op bestelling.

Overige informatie

Doelgroep

  • Particulieren

Specialisme

  • Autoreclame,
  • Full colour,
  • Webdesign

Producten

  • Stickers

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst