Minipost in Hengelo ov

Sigaren, sigaretten en tabak

  Josef Haydnlaan 60, 7557CT, Hengelo ov

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Minipost

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ik laat normaal nooit reviews achter, maar de frontman is totaal onsympathiek. (De dame niet, geen glimlach bij de meneer te ontdekken.) Kom hier alleen maar als ik MOET.

  1 / 10/ 5

  Geen enkele positieve ervaring met de man. Hij is uiterst onvriendelijk. De vrouw daar in tegen is veel vriendelijker en erg behulpzaam!

  1 / 10/ 5

  Wat een vervelende, onvriendelijke, irritante man is dat zeg, net of hij verplicht is om daar te staan!! En vooral de geur als je er binnen komt is gewoon niet te harden😖 Als hij ergens mee bezig en je komt de winkel binnen gaat hij gewoon rustig zijn eigen werk afmaken en mag je lekker daar staan staan wachten totdat hij klaar is😡

  1 / 10/ 5

  Onbeschofte, onvriendelijke man, echt een hork. Vervelend om er een pakket te moeten ophalen, maar helaas wel het dichtstbijzijnde punt.

  1 / 10/ 5

  Onbeschoft, onvriendelijk, geen goede sfeer. Ik ga in het vervolg ergens anders heen.

  3 / 10/ 5

  Die kerel is echt een stijve hark heel jammer is dat kom er regelmatig maar een lag heb ik bij hem niet kunnen ontdekken + ik vraag het me af of hij zijn werk wel leuk vind De dame die er staat is altijd vriendelijk en behulpzaam