Minirooftop.nl in Oudewater

Airco

  Wilgenweg 21, 3421TV, Oudewater

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 18 beoordelingen

18 Reviews

Minirooftop.nl

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bij aflevering erg netjes uitleg gekregen en als iets niet helemaal duidelijk was mocht ik ten alle tijden bellen. Montage is prima te doen voor iemand die een beetje handig is. Nog niet goed kunnen testen omdat het niet heel warm is en we nog niet gebruik maken van de ruimte. Eerste indruk is goed!

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Aantal jaren geleden 2 minirooftops in dakkapel aangeschaft. Al heel veel plezier van gehad en nog steeds :). Goed produkt en zien er ook nog mooi uit. Vorige week een klein euvel. Gebeld, en vervolgens gelijk terug gebeld. Binnen een paar dagen een monteur langs geweest en euvel keurig verholpen. Top. Hele fijne communicatie. Geen kosten doorberekend, viel onder garantie.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De minirooftop is een mooie combinatie van een "all-in-one" en "externe airco unit". De kwaliteit van de materialen ziet er goed uit. De installatie is voor een beetje doe-het-zelf-er prima te doen. Alleen is de prijs misschien wat aan de hoge kant, maar dan krijg je ook een airco die er (naar mijn mening) beter uitziet dan de standaard airco units.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De minirooftop werk perfect. Jammer dat je hem niet kan programmeren dat hij iedere dag op dezelfde tijd aangaat. Dit zou voor mij een sterke verbetering zijn.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed product Goede service.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Telefonisch 2 rooftops besteld. Snelle levering. Installatie op bestaande dakkapellen door aannemer (die toch al werkzaam was in huis). Airco werkt goed op deze (in de zomer) warme zolderkamers. Zeker in combinatie met Sensibo en bijbehorende app erg fijn.

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Installatie in november, nu is het februari. Airco functie nog niet optimaal kunnen uittesten vanwege de winter. Oordeel kan dus niet gegeven vandaar de neutrale keuze met het voordeel van de twijfel (6).

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De airco functie is nog niet uitgebreid getest, omdat het nu winter is. Bij de levering bleek de binnenunit beschadigd (matig ingepakt) maar na een telefoontje werd direct een nieuwe opgestuurd en is het perfect afgehandeld. Installateur was erg tevreden over de minirooftop, en handig dat er geen speciale gecertificeerde monteur nodig is. De buitenunit is mooi stijlvol zwart, en de looks van de binnenunit is natuurlijk de echte reden waarom je voor deze airco kiest: geen lelijke plastic bak aan de muur.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Afgelopen November is ons nieuwe dakkapel geplaatst en de minirooftop is geplaatst door onze aannemer.Ik had hem snel nodig na een telefoontje met minirooftop kon ik hem een paar dagen later ophalen in Oudewater perfect! Het ziet er mooi uit van binnen en van buiten zie je er weinig van!Hopelijk hebben we er van de zomer veel plezier van! Nu hebben we alleen de verwarming gebruikt.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Minirooftop heeft een zeer mooi en degelijk design, makkelijk in onderhoud en koelt heel erg snel de zolderkamer. Heb het pas een kleine week, weet niet hoe het op lange termijn doet, vandaar momenteel een score 8 ipv 10.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Duidelijke installatie handleiding + een filmpje op site. Perfect systeem met mooi design !

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed en snel te woord gestaan en heerlijke koele slaapkamer met een mooie uitstraling

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb een nieuwe dakkapel aangeschaft waarop direct de Minirooftop is geplaatst. Ik vind de design binnen unit namelijk erg mooi en neemt weinig ruimte in. Inmiddels heb ik hem al regelmatig gebruikt en is mijn werkkamer lekker koel, ook tijdens warme dagen.