Mitss Webdesign in Diever

Webdesign

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

13 Reviews

Mitss Webdesign

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Mitchel werkt nauwkeurig en snel!

  5 / 10/ 5

  Ik heb een nieuwe website laten maken. Ik had duidelijke ideeeen over de website en die zijn keurig verwerkt

  5 / 10/ 5

  Voor onze sportvereniging het webdesign door mitss laten doen. erg blij met het resultaat onderhoud is ook erg makkelijk.

  5 / 10/ 5

  Ik heb voor mijn hoveniersbedrijf een site laten maken door Mitss. Ze luisteren goed naar je wensen en hebben dit allemaal in de site weten te verwerken.

  5 / 10/ 5

  Ik heb een webshop laten maken door Mitss Webdesign. Ik ben uitermate tevreden over hun werkwijze en het contact met Mitchel. Het werk wordt snel en vakkundig geleverd. Ik heb met meerdere webdesigners zaken gedaan maar met Mitchel samenwerken is toch wel het beste tot nu toe. Het onderhoud van de webshop is ook heel makkelijk. Als iets mij niet lukt, dan lost Mitchel het vaak binnen 24 uur op.

  5 / 10/ 5

  Zag door de bomen het bos niet meer om zelf mijn website aan te passen. Op zoek naar een goede en betaalbare webdesigner kwam ik bij Mitss Webdesign terecht. Er wordt goed naar je geluisterd wat voor wensen ik heb. Ook de site opbouw vind ik perfect . Goed en vakkundig in zijn werk. Krijgt van mij al een 10 met een griffel.

  5 / 10/ 5

  Ik heb door Mitss Webdesign een website laten maken voor onze watersport vereniging. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Mitchel heeft er voor gezorgd dat onze website beter dan ooit is. Onderhoud aan de website is ook een stuk makkelijker nu. Zeker gezien de prijs zijn wij meer dan tevreden.

  5 / 10/ 5

  Wij hebben een website laten maken voor ons dorpshuis. Mitchel heeft dit super gedaan, hij kwam zelf ook met goede ideëen.

  5 / 10/ 5

  Door Mitss Webdesign mijn website laten maken. Ik ben uitermate tevreden. Ze leveren snel werk, ze zijn goed betaalbaar, en de kwaliteit is goed. Zelf woon ik in Steenwijk, ondanks de (redelijke) afstand kwam Mitchel bij mij op locatie om de plannen door te spreken. Zoek niet verder en kies voor Mitss Webdesign dan zit je goed.

  5 / 10/ 5

  Bedankt Mitchel voor de snelle levering! Ik ben super tevreden met het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Nette website laten maken door Mitss Webdesign. Snelle service en tegen een buitengewoon scherp tarief. Mitss webdesign is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede webdesigner.

  5 / 10/ 5

  Goed en snel

  5 / 10/ 5

  Prijs/kwaliteit verhouding super!