Mondzorg Vianen in Vianen ut

Tandarts

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 69 beoordelingen

69 Reviews

Mondzorg Vianen

Extra gegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Helaas zelden op tijd geholpen. Verder prima

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Komt vriendelijk,behulpzaam en duidelijk

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijk/ belangstellend Klachten uitvragen Goede uitleg van foto's Tandarts droeg geen handschoenen 🤔

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: rommelig ,technisch gedateerd en onpersoonlijk.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Altijd goed. Vriendelijk,op tijd,kundig.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne omgang met elkaar! Geen onnodige ingrepen/kosten.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Super ervaring ik als angsthaas vond dhr. Notrot al super maar sorry Miriam is een toppertje. 4 febr. Nieuwe afspraak en zie er niet tegenop.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: gewoon prima

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijke en deskundige mensen, geen lange wachttijden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijke mensen en een praktijk kleinschalig, niet dat massale.....

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: 45 minuten zitten wachten nu was ik wel iets te vroeg maar 35 minuten wachten is lang. Tandarts heeft wel excuus hiervoor aangeboden.

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: ik was op tijd. maar er was iemand voor mij gekomen en die nam een half uur van mijn tijd op. ik had een afspraak voor controle en gaatjes. nee zei de tandarts dat kan niet maar op mijn aandringen dat ik mijn vergoeding nog speciaal hiervoor open had staan deed hij toch een gaatje. maar niet alles. dus kost het mij straks weer meer! ik had een hele lieve spaanse tandarts. weer verdwenen naar culemborg. niets van gezegd en dus zat ik bij de man die ik niet kan uitstaan. deze keer was hij we vriendelijker. er zit me al langere tijd van alles tegen bij mondzorg.

  3 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: gewoon alles zoals het hoort, afspraken keurig op tijd, vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige bediening

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima geholpen. Ondanks het feit dat het apparaat om tandsteen te verwijderen het niet deed

  0 / 10/ 5

  Ervaring: Iedereen is vriendelijk. Behandeling is prima

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Tevreden over de tandarts en mondhygiëniste. Wat minder over de bereikbaarheid en het maken van afspraken.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De behandeling is goed. De communicatie rondom afspraken zou wat mij betreft verbeterd kunnen worden. Automatische halfjaarlijkse controles zou een verbetering zijn.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Tandarts en assistentes zijn vriendelijk en kundig. De zorg is wel behoorlijk aan de prijs. On-line afspraken maken is helaas niet mogelijk en de praktijk is op vrijdag en 's avonds gesloten

  4 / 10/ 5

  Ervaring: wordt altijd keurig geholpen en een kleine behandeling kan soms tijdens de controle dit wordt zeer gewaardeerd

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer accurate en betrokken reacties tijdens telefoongesprekken.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: zeer goed

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Moet nog behandeld worden en nu al een menig geven. Geen bericht gekregen voor half jaars controle. Kom steeds nieuwe gezichten tegen vast personeel alleen de tandarts heb ik het gevoel.

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Komen afspraken niet na, veel gehoorde klacht van klanten. Ze bellen keer op keer af, of je zit voorniks in de wachtkamer. Slechte Tandarts!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijke ontvangst en behandeling. Lekker recht door zee.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaring dat ik vriendelijk wordt te woord gestaan en netjes wordt behandeld.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Twee jaar geleden intensieve behandeling ivm diepe pockets bij mondhygieniste gehad. Volgens de tandarts hoefde ik niet meer langs de mondhygieniste, nu na twee jaar toch weer hele behandeling opnieuw. Dit had volgens mij voorkomen kunnen worden als ik jaarlijks langs de mondhygieniste was gestuurd. IPV daarvan ben ik langs preventief geweest. Dat helpt dus blijkbaar niets. Terwijl laatste rekening 100 euro voor preventief ivm kleuterachtig poetsadvies en 25 minuten schoonmaken. Wat in werkelijkheid niet meer dan 10 minuten was. Had leuk geweest als ze mij vooraf de keuze had gegeven kosten te willen maken voor het advies. Behalve een paars gebit de hele ochtend heeft het mij namelijk niets opgeleverd.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede informatie over behandelmethode. Aandacht voor patient. Goede behandeling (ga altijd met een fijn gevoel weg)

  3 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben helemaal tevreden. Alleen zou ik voordat er wat gaat gebeuren (ook al is het iets kleins) graag willen horen wat er gaat gebeuren.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: vriendelijke sfeer

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: + Vriendelijk personeel + Goede afhandeling afspraken - Weinig privacy, mensen in wachtkamer kunnen meeluisteren met gesprek aan de balie, soms persoonlijke onderwerpen - Al 2x een niet goed gefabriceerde proefprothese, externe partij, maar toch heel vervelend, 2 x voor niets geweest - Geen duidelijke uitleg over factuur vooraf

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: onderlinge afspraken kunnen beter. Al 1x gehad dat ik een dubbele afspraak had waarvan er maar één in stond. éen keer was de tandarts er niet maar is er niet afgebeld. Afspraken tussen tandarts en gebitstechnicus kunnen ook beter de een weet niet wat de ander doet

  4 / 10/ 5

  Ervaring: rustige duidelijke uitleg over en tijdens de behandeling, flexibel bij het maken van afspraken, geeft een vertrouwd gevoel.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg prettige behandeling, ook voor iemand die bang is om naar de tandarts te gaan.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Positief ervaren.

  2 / 10/ 5

  Ervaring: Heb her gevoel snel afgewimpeld te worden. Al meerdere keren ervaren. Laatste keer kwam ik voor gebitsreiniging en voor periodieke controle. Tandarts had de controle overgedragen aan de mondhygiëniste. Gebitsreiniging en controle in één. Duurde in totaal bet 5 minuten en stond alweer buiten. Vroeg om advies mbt een kroon. Maar kreeg snel een folder in mijn handen gedrukt en als ik nog vragen na het lezen had, moest ik maar even bellen. Kortom. Geen mondzorg, ik ga een andere tandarts zoeken.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: An de vijf of zes afspraken die ik gemaakt had is er maar 1 goed gegaan. De rest werd of een dag eerder of op dezelfde dag geannuleerd. Maar de laatste keer dat ik geholpen ben ben ik zeer tevreden

  3.5 / 10/ 5