Mulder Aannemingsbedrijf BV in Apeldoorn

Aannemer

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Mulder Aannemingsbedrijf BV

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

Aannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.
5 generaties
Aannemingsbedrijf Mulder is al vijf generaties lang werkzaam in Apeldoorn en omstreken. We verrichten alle soorten bouwwerken voor diverse opdrachtgevers waarvan velen al jaren tot onze klantenkring behoren. (zie geschiedenis).
Klanten
Naast het leveren van kwaliteitswerk staat de wens van de klant bij ons voorop, we staan bekend om het actief meedenken tijdens het gehele bouwproces. Tijdens de bouwwerkzaamheden zorgen we voor persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Door een open wijze van calculeren bieden we een duidelijk inzicht in de kosten (zie offerte)
Medewerkers
Ons personeel bestaat uit een hecht team van ca. 30 medewerkers. Allen met een grote betrokkenheid bij het werk en sommigen met een lange staat van dienst. Vakbekwame specialisten (b.v. tegelzetters) hebben we zelf in huis. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf jonge vakmensen op. We beschikken over volledig uitgeruste bedrijfsautos, hoogwaardig materiaal en gereedschap en een eigen timmerwerkplaats met een geavanceerd machinepark. (zie diensten).
Zekerheid
Ons bedrijf is aangesloten bij diverse branche organisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare en servicegerichte bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering. (zie aangesloten bij).

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Aanbouw / verbouw,
 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie,
 • Restauratie,
 • Schadeherstel

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Keuken

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door VCA & Bouwgarant & BouwNed & NBR & CB&V

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Mulder heeft bij ons een aanbouw geplaatst. Dit naar volle tevredenheid. Er werd tijdens de bouw meegedacht en altijd een eerlijke mening van wat wel en niet doen. Ook werd de planning zeer strak gevolgt ondanks dat het weer verschrikkelijk tegenzat.

  5 / 10/ 5

  fijn bedrijf, met meedenkende medewerkers.

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf en prima service!

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf, goede service!