NBA Beveiligingstechniek in Leusden

Beveiligings- en toegangscontrolesystemen

NBA Beveiligingstechniek

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

NBA Beveiligingstechniek is de inbraaksignalerings- en brandbeveiligingsspecialist voor bedrijf en particulier. Elk systeem wordt afgestemd op de eisen van de klant, zonder het beveiligingsplan uit het oog te verliezen.
Ons doel is het leveren van een optimale beveiliging, een nette aanleg van de componenten en een glasheldere uitleg over de (eenvoudige) werking van het systeem.

NBA beveiligingstechniek heeft diverse cameras en verwerkingapparatuur in haar pakket. Door dit uitgebreide pakket, kan het camerasysteem prima aansluiten op de wens van de klant. Van binnencameras tot vandaal- en weersbestendige buitencameras, van cameras gemonteerd in het zicht, tot verdekt opgestelde cameras; het kan allemaal.

NBA Beveiligingstechniek verzorgt graag Uw telecommunicatie voorzieningen. Het aanvragen van een telefoonlijn en het plaatsen van de apparatuur is voor ons geen probleem. Van een eenvoudige VoIP telefoonlijn tot een hosted voice omgeving met meerdere toestellen en apps. Alle kennis en apparatuur is aanwezig om ook dit onderdeel van ons pakket perfect voor U te verzorgen.

Overige informatie

Merken

  • Honeywell

Diensten

  • Advies,
  • Installatie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst