Neuvel Dak- en Montagewerk in Andijk

Dakdekker

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

17 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Neuvel Dak- en Montagewerk

Extra gegevens

idem

Toon nummer

mobiele telefoon

Toon nummer

Beschrijving

Kennis, kwaliteit en brtrouwbaarheid samen onder één dak. Neuvel dak en Montagewerk bestaat al bijna 20 jaar en is een van de meest gerenomeerde dakbedekkingsbedrijven in Noord-Holland en omstreken.

Ons bedrijf staat bekend om zijn technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Alle systemen worden uitgevoerd contorm de eisen van BRL 4702 en de Nationale Vakrichtlijnen.

Uiteraard verwerken wij alleen gerenomeerde en/of gecertificeerde (meest Nederlandse) materialen.En natuurlijk beantwoorden alle uitgevoerde werken aan het Bouwbesluit en de des betreffende richtlijnen.

Neuvel Dak en Montagewerk werkt voor Aannemers, Installatiebedrijven en héél véél particulieren.Dakbedekking voor zowel nieuwbouw maar hoofdzakelijk renovatie projecten worden door ons snel en vakkundig uitgevoerd.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Dakdekken,
 • Dakinspectie,
 • Daklekkage,
 • Dakonderhoud,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Boeidelen,
 • Dakcoating,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Dakraam,
 • Energiebesparing,
 • Lichtkoepel,
 • Plat dak

Service

 • 24-uurs service,
 • Gratis advies,
 • Gratis offerte,
 • Online offerteaanvraag

Aangesloten bij / Certificering

 • ISO normering NEN

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!De firma Neuvel heeft in het voorjaar van 2016 onze platte dak op professionele manier volledig gerenoveerd. Het oude dak inclusief stro platen volledig verwijderd en nieuwe platen, isolatie en dakleer keurig opnieuw aangelegd. Goede afwerking van dak rand en lood. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

  4.5 / 10/ 5

  Vakwerk door vakmannenBedrijf heeft een duidelijke offerte neergelegd en was tevens bereid om deze persoonlijk toe te komen lichten. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. De twee heren die ons dak onder handen hebben genomen wisten duidelijk waar zij mee bezig waren. Onverwachte zaken die zij tegenkwamen werden ook keurig opgepakt. Alle oude materialen zijn keurig door het bedrijf afgevoerd. Het dak ziet er weer als nieuw uit!

  Bent u ook op zoek naar een bedrijf om uw dakbedekking te laten vernieuwen, zoek niet verder! Een betere vinden lijkt mij sterk. Kies voor Neuvel Dak- en Montagewerk.

  5 / 10/ 5

  Een zeer vakkundig bedrijf, houdt zich aan de afspraken en levert uitstekend werk.Ik heb op mijn patio bungalow een plat dak, die nodig gerenoveerd moest worden. De heer Neuvel komt persoonlijk langs om de wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Na goedkeuring van de offerte wordt de renovatie en isolatie in een mum van tijd uitgevoerd met vriendelijke en deskundige mensen. Al met al ben ik zeer tevreden over het resultaat.
  Daarnaast is de service uitstekend ,ook nadat het dak al is opgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Zeer positiefVoor mijn zoontje wilde ik graag een lichtkoepel in zijn kamer. Jan kwam een paar dagen later al langs om te kijken en de offerte op te maken. Vriendelijk, op tijd. Meteen een goed gevoel.

  Een week later werd door wederom een aardige collega de lichtkoepel geplaatst. Het is heel mooi geworden. Vakmanschap.

  Fijn dat er ook voor " kleine" klussen tijd is.
  Ik wil dit bedrijf warm aanbevelen.

  Groetjes Kristel, Alkmaar

  5 / 10/ 5

  Mooi werk en komt afspraken naIn deze tijd laten veel bedrijven het afweten omdat ze een overvloed aan werk hebben. Jan Neuvel niet. Hij reageert snel, is reëel is z’n prijzen, komt afspraken na en levert heel goed werk. Een fijn team mensen die kennis van zaken hebben.

  5 / 10/ 5

  Perfect!De firma Neuvel heeft begin dit jaar met uitmuntend vakmanschap mijn dak gerenoveerd. Ik had al andere offertes binnengekregen, maar geen goed gevoel bij die andere bedrijven. Jan Neuvel kwam langs, besprak onze wensen en kwam met een offerte die niet alleen goedkoper was dan de concurrenten, maar ook meer werkzaamheden bood voor een lagere prijs.

  Het verwijderen van het oude dak, inclusief dakbeschot en opbouwen van het nieuwe dak zoals dakbeschot, isolatie, bitumen en het waterdicht maken was binnen één dag voltooid. Daarna is de firma Neuvel nog een dag bezig geweest met het afronden van de werkzaamheden zoals nieuwe waterborden, lijsten en nieuwe afwatering rondom.

  Voor het afvoeren van het oude dak en het opruimen van restmateriaal is goed zorg gedragen. Ook vragen met betrekking tot onderhoud van het dak na de werkzaamheden zijn goed afgehandeld. De garantie van tien jaar op ons nieuwe dak geeft een gerust gevoel.

  Kortom, ik kan de Firma Neuvel van harte aanbevelen en ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten.

  5 / 10/ 5

  Heel erg tevreden over mijn nieuwe dak plus isolatie en lichtkoepelsIk ben heel erg tevreden over mijn nieuwe dak, de lichtkoepels en de isolatie die de firma Neuvel bij mij heeft geplaatst. Het resultaat is er zeker naar; 260 m2 bitumen dak. De voorbereidingen, uitvoering; alles liep gesmeerd en de heer Neuvel is mij nog tegemoet gekomen met Velux lichtkoepels. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Annemiek Mattern, Villa Mattern.

  4.5 / 10/ 5

  Goede service na eerste reparatie - levert af wat is beloofdPlat dak in serre lekt na regenbui. Snel gekomen. Na reparatie toch nog lekkage. Weer langsgekomen en nogmaals bekeken. Echte probleem was dat oude bedekking tussen de naden lekte waar plassen stonden (moeilijk te zien). Probleem met snelle reparatie van de oude bedekking tijdelijk opgelost. Daarna heb ik zelf getest door dak met tuinslang onder water te zetten. Geen lekkage. Tijdens onze vakantie en afwezigheid zoals beloofd langsgekomen om nieuwe stukken te leggen, en daarmee degelijk gerepareerd. Niet de goedkoopste maar goede, professionele en vriendelijke service en after-service. Je wordt niet in de steek gelaten als het moeilijk wordt.

  5 / 10/ 5

  Top firma, voelt vertrouwd, keurig werkNadat we besloten om de opdracht uit te laten voeren door Neuvel, ging het allemaal razendsnel en superfijn. Jan en zijn jongens kennen het vak en hebben ons een goed gevoel gegeven. Er zijn twee daken voorzien van een nieuwe laag bitumen (dak+garage) en het ziet er mega netjes uit.
  Dit bedrijf communiceert goed en is vakkundig. Zeker aan te raden.

  5 / 10/ 5

  top bedrijf, die doen wat nodig is. Kwaliteit!!bij ons moest het hele platte dak vervangen worden.
  ook het oude dak hout moest er af, een hele klus.
  na maanden mooi weer gingen de mannen aan de gang en
  begon het weer slecht te worden, regen en wind.
  tussen de buien door werd er hard gewerkt.
  met als resultaat een nieuw dak waar we erg blij mee zijn.
  groet Ron.

  5 / 10/ 5

  TopserviceNa één telefoontje werd een afspraak gemaakt. Stipt op tijd werden de werkzaamheden opgeleverd. Alles netjes opgeruimd na het werk. Kortom TOPSERVICE!

  5 / 10/ 5

  Profesioneel en zeer informatief .Ben erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De uitvoerende monteurs waren contactueel en gaven veel info omtrent de werkzaamheden met foto reportage omtrent de voortgang van een en ander. Kortom, nette en bekwame werkers die weten waar ze me bezig zijn.
  Goed dat wij gekozen hebben voor Neuvel dakwerken! Een dikke pluim!

  5 / 10/ 5

  Zeer klantgericht.Alle opties duidelijk besproken en goede uitleg hierbij. Goed bereikbaar en gaan meteen op vragen/verzoeken in. De gemaakte afspraken zijn nagekomen en er is een goed resultaat geleverd.

  5 / 10/ 5

  Ons dak ziet er perfect uit!Een bedrijf met vakmensen die het een eer vinden om een dak weer in perfecte staat te brengen.

  - Na het eerste contact, snel ter plaatse om een goede offerte uit te brengen met meerdere opties.
  - Ze denken met je mee. Ook tijdens de klus als er nog 'addertjes' opduiken.
  - Gebruik van professionele apparatuur
  - Gescheiden afval, alles wordt keurig achtergelaten.
  - Ze zijn erg vriendelijk en goedlachs

  5 / 10/ 5

  Wij zijn super tevreden Snel een scherpe offerte.
  Tevens de werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd.
  Komt precies op afgesproken tijd.
  We zijn klaar voor de komende 30 jaar! Met nieuwe dak

  5 / 10/ 5

  Goed werk en prima after sales service8 Jaar nadat Neuvel de dakbedekking van mij platte dak vernieuw had kwam hij binnen enkele uren na mijn telefoontje over een lekkage. Die lekkage kwam van mijn pannendak. Neuvel wist dit zeer snel te lokaliseren. De dakbedekking van het plattedak was prima in orde. Top service!

  5 / 10/ 5

  Vakkundig, wat er afgesproken is gebeurd ook Duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent. Denken met je mee. Vakkundig. Ons dak kan weer jaren mee.