Nibo Kantoorboekhandel in Amsterdam

Kantoorartikelen

  Frederik Hendrikstraat 114, 1052JB, Amsterdam

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Nibo Kantoorboekhandel

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer goede en betrouwbare eigenaar die deze kantoor boekhandel volgens mij al meer dan 20 jaar runt. Ze hebben zeer veel verschillende items die je in de grote office centers niet vindt! Zoals bijvoorbeeld plakfolies, en oude beletteringsetjes ed. Als ze het niet hebben bestellen ze het voor je. Aanrader in Amsterdam West

  5 / 10/ 5

  Bij deze zaak kun je altijd terecht! Meneer heeft altijd alle tijd, helpt met plezier Ook kopieren gaat hiet. Ik moet nogal eens dingen voor mijn werk kopieren/uitvergroten, meneer weet altijd precies hoe groot, op wat voor papier. En zorgt ervoor dat het op tijd klaar ligt. Ook last minute! En er kan ook papier of karton op een gewenste maat worden gesneden. Kortom een zeer goede zaak, met een zeer groot assortiment en een topservice!

  5 / 10/ 5

  zeer klantvriendelijk met altijd vriendelijke eigenaar en een ruim assortiment en ook voor kopieerwerk kan ik er terecht. Een topzaak.

  5 / 10/ 5

  Kom er al jaren en altijd even gezellig. een grootte voorraad en een dolhof/labirent der verdwaalde. maar Joop vind alles. tot zijn zaak even werd opgeknapt. en even had Joop het moeilijk. maar efin, een dijk van een zaak. Henry For?t et Montagne.

  5 / 10/ 5

  Nibo is al jarenlang mijn speciaalzaak voor papier, mappen, stempels, agenda's, stickers, pennen, en veel meer. Eigenaar doet veel om je gevraagde artikel te maken of te bestellen. Hopelijk blijft het nog jaren bestaan. (Evert Punt, Modus)

  5 / 10/ 5

  Een (kantoor) boekhandel zoals deze vindt je bijna niet meer! Klantvriendelijk, zeer groot assortiment, verstand van zaken en een zeer nette vriendelijke eigenaar/verkoper. Ik kom hier altijd graag.

  5 / 10/ 5

  Leuke winkel. Nette, zorgvuldige, beschaafde verkoper en eigenaar. Heeft verstand van kantoorbenodigdheden. Uitstekende bediening.