Nijs en Zn BV Bouwbedrijf M J de in Warmenhuizen

Aannemer

Nijs en Zn BV Bouwbedrijf M J de

Foto en Video (1)

Beschrijving

M.J. de Nijs Projectontwikkeling BV ontwikkelt een breed scala aan projecten zoals woningbouw, kantoren en bedrijfsruimten hoofdzakelijk in Amsterdam en omstreken.

De projecten worden gerealiseerd in opdracht, bouwteamverband maar vooral op eigen initiatief en voor eigen risico. Op enkele grote dan wel risicovolle projecten wordt gewerkt.

Vakmanschap als fundament van bouwkunst
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. behoort tot de vijftig meest vooraanstaande bouwbedrijven van Nederland. Veel van het dagelijks werk richt zich op woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Vooral woningbouwprojecten komen in toenemende mate door eigen ontwikkeling tot stand. Met name op het gebied van bijzondere architectuur en complexe logistieke bouwopgaven is het vakmanschap van bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. veelgevraagd. Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, ISO 1400-2004 (milieucertificaat) en FSC gecertificeerd.

Door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV en M.J. de Nijs Projectontwikkeling BV is over 2010 een gezamenlijke productie behaald van € 153,3 miljoen met 247 medewerkers via zowel kleinschalige als grootschalige projecten.

Timmerfabriek

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV beschikt over een moderne timmerfabriek waarin circa 30 werknemers werkzaam zijn. Naast een productielijn voor grote series kozijnen beschikt deze timmerfabriek ook over een kleine productielijn waar kleinschalig machinaal timmerwerk wordt vervaardigd.
In een aangrenzende bedrijfshal is de afdeling prefab gehuisvest. Hierin vindt de productie plaats van onder andere prefab houten binnenspouwbladen en dakelementen, prefab betonbekistingen en alles wat verder geschikt is om prefab aan het bouwbedrijf toe te leveren.
De timmerfabriek produceert haar producten onder KOMO attest met productcertificaat op basis van BRL 0801 houten gevelelementen en staat daarom onder controle van Stichting Keuringsbureau Hout.

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren Routebeschrijving op site

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst