Nobel Installatiebedrijf BV in Krimpen aan den IJssel

Installatiebedrijf

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Nobel Installatiebedrijf BV

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Al vele jaren zijn wij een bekend en vertrouwd adres in Krimpen a/d IJssel. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Wij opereren hoofdzakelijk in de particuliere markt en daarom vinden wij een persoonlijke benadering van onze klanten het allerbelangrijkst. Ter voorbereiding op het werk brengen wij u vrijwel altijd een bezoek waarna vrijblijvend een offerte volgt.

Een goede voorbereiding is ten slotte het halve werk!
De uitvoering is in de handen van onze vaste ploeg eigen monteurs.

Badkamers
Het compleet renoveren van uw badkamer is één van de specialiteiten. Gezocht wordt samen met u naar een juiste verhouding van comfort, luxe en comfort. Pas als de voorbereiding compleet is afgerond inclusief een keuze in sanitair en tegels wordt door ons een complete aanbieding gedaan die tot dan toe helemaal vrijblijvend is. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie optimaal is. Voor advies en informatie willen wij u graag van dienst zijn.

Service en onderhoud
Het is zéér raadzaam om gedegen onderhoud te laten plegen aan uw gasgestookte toestellen. Het verhoogt uw rendement en bedrijfszekerheid en zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur. Vele technische problemen laten zich zien tijdens periodiek onderhoud waardoor tijdig een reparatie uitgevoerd kan worden en dus grotere problemen kunnen worden voorkomen. Voor het onderhoud bieden wij u een aantal mogelijkheden. Het onderhoud wordt door ons jaarlijks gedaan. Wij maken na een jaar zelf een afspraak met u voor het plannen van het werk. Wanneer u tussentijds in de technische problemen komt, staat onze storingsdienst altijd voor u klaar.

Loodgieterswerk
Heeft u een probleem met uw riolering?
Moeten er aansluitpunten gemaakt worden voor een nieuwe keuken?
Heeft u per ongeluk in de gasleiding geboord?
Het kan allemaal gebeuren.

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Installatie,
 • Onderhoud,
 • Reparatie,
 • Storingsdienst

Installatie van

 • Sanitair,
 • Water,
 • Zinkwerk

Merken

 • Daalderop,
 • Grohe

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  Bij de eerste afspraak kwam Nobel niet opdagen met het excuus ons te hebben geïnformeerd d.m.v. een voicemail. Deze is nooit ontvangen; voor niets thuis gebleven. Bij een herkansing werd Nobel erop gewezen om 8:00 echt aanwezig te moeten zijn vanwege onze werkrestricties. Om 8:30 belden we Nobel, die liet weten de straat in te rijden. Uiteindelijk kwam Nobel pas om 9:00 aan. Nobel laat weten dat zoiets nu eenmaal kan gebeuren en dat ze geen verantwoordelijkheid dragen voor de stiptheid van de monteurs. Voor een korting is volgens Nobel absoluut geen plaats, omdat de werkzaamheden aan de CV-ketel nu eenmaal zijn uitgevoerd. Een gemiste kans voor een stukje klantgerichtheid en begrip.