Nonfood Groothandel Horeca Concurrent in Bleiswijk

Horecabenodigdheden

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Nonfood Groothandel Horeca Concurrent

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Leuk familie bedrijf waar ze nog goede service hebben en de klant ook echt een klant is en niet alleen een snelle verkoop.

  5 / 10/ 5

  Mooi bedrijf waar ze niet alleen apparatuur verkopen maar ook nog verstand van de zaken hebben. Ze denken met je mee qua routing. Heb er een hele mooie bertos baklijn aangeschaft met 5 jaar garantie. Voor de koelingen ben ik gegaan voor de mastercool zijn mooie koelingen en nog energiezuinig ook.

  1 / 10/ 5

  Zeer slecht bedrijf !! Ik heb zes maanden geleden een splinternieuw gasfornuis aangeschaft voor 1500 euro dat nu kapot is gegaan. Toen ik terugbelde naar het bedrijf om het te laten repareren of op z'n minst te komen kijken werd mij verteld dat het alleen gemaakt kan worden als ik voorrijkosten en reparatiekosten betaal. Zij doen niet eens de moeite om te komen kijken .Ik ben een eigenaar van twee zaken en in mijn andere zaak heb ik een gasfornuis voor het dubbele van het geld maar ik krijg er wel service voor terug. Behulpzaamheid, gastvriendelijkheid en service ontbreekt heel erg bij dit bedrijf ! Ik adviseer alle klanten om voor een aanschaf van een product duidelijk te vragen wat 1 jaar garantie in houd. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

  5 / 10/ 5

  Mooi bedrijf met zeer veel horeca apparatuur

  5 / 10/ 5

  Zeer net bedrijf waar je voor weinig mooie en goed werkende spullen kan kopen.