Noord Nederlandsche P & I Club in Haren gn

Verzekering

Noord Nederlandsche P & I Club

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

De NNPC (Noord Nederlandse P&I Club) is de eerste en enige Nederlandse P&I Club. De club werd in 1937 opgericht als onderlinge verzekeringsmaatschappij op initiatief van enkele Noord-Nederlandse reders. Zij wilden gezamenlijk de risico's van de exploitatie van zeeschepen afdekken en een alternatief bieden voor de Engelse P&I Clubs.

Vanuit deze regionale basis is de NNPC inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd erkende P & I Club, met een internationaal ledenbestand.

Tot op de dag van vandaag is de NNPC een enthousiaste club van deskundigen die dag en (indien nodig) nacht klaar staat voor haar leden.

De NNPC verzekert leden tegen risicos, verbonden aan de exploitatie van vrachtschepen. Het gaat daarbij om P&I: klasse 1 en FD&D(rechtsbijstand): klasse 2. De via de NNPC verzekerde vloot bestaat grotendeels uit bulkcarriers, containerschepen en multipurpose schepen die droge lading vervoeren.

De medewerkers van de NNPC denken graag met leden mee over de beste oplossingen. Om een zo interessant mogelijk aanbod te doen werken we, voor zaken die wij niet zelf verzekeren, zoals casco en bemanning, samen met andere verzekeraars.

De NNPC biedt naast onze andere diensten een uitgebreide Contractuele Bemanningsverzekering. De polis is ontworpen om de contractuele aansprakelijkheden die voortvloeien uit arbeidsovereenkomsten te dekken. Met een toegewijd team en een internationaal netwerk van medische specialisten en correspondenten is deze NNPC Contractuele Bemanningsverzekering uitermate geschikt voor alle verzekeringseisen die te maken hebben met uw bemanningen.

NNPC Rechtsbijstand B.V. is een onderdeel van de Noord Nederlandsche P&I Club, NNPC. NNPC Rechtsbijstand biedt een aanvulling op de services van de NNPC en verleent juridische bijstand op gebieden die niet onder de dekking van de P&I- en Rechtsbijstandsverzekering vallen. Want ook wanneer er geen FD&D-dekking bestaat, kan juridische bijstand noodzakelijk zijn.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Type dienstverlener

  • Tussenpersoon

Diensten

  • Afsluiten verzekering,
  • Afwikkeling schade,
  • Wijzigen verzekering

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst