Notariskantoor Leegstra in Damwald

Notaris

Notariskantoor Leegstra

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Beschrijving

Notaris Leegstra is uw goedkope notariële adres in NoordOostFriesland. Het kantoor is gevestigd in Damwoude, de hoofdplaats van de gemeente Dantumadeel, centraal gelegen in de regio.

Het kantoor is:

- all-round
- ook Friestalig
- laagdrempelig

Oege Jan Leegstra is geboren in Rinsumageest (gemeente Dantumadeel) en getogen in Dokkum en Trynwâlden (Gytsjerk). In 1987 is hij afgestudeerd in rechten en geschiedenis. Leegstra heeft op diverse kantoren in Friesland en Groningen gewerkt.

Sinds 1 januari 2005 is hij notaris in Damwoude in de gemeente Dantumadeel. In 2005 is hij voorzitter en secretaris geworden van Stichting Dorpsherstel Dantumadeel en van Stichting De Sûkerei (zie www.desukerei.nl)

Het notariskantoor in Damwoude bestaat sinds 1 januari 1905. Oege Jan Leegstra is de opvolger van Gerben Huizinga, die weer de opvolger was van Theunis Ynses de Boer. Notaris De Boer was getrouwd met Richtje Liekeles Miedema, die in de jaren negentig notaris in Metslawier is geweest.

Notaris notariskantoor notariaat agrarisch recht productierechten kavelruil pacht bedrijfsoverdracht huwelijkse voorwaarden erfenis nalatenschap testament samenlevingscontract belasting belastingaangifte belastingzaken estate planning vermogensoverdracht kerkelijk recht kerkrecht ondernemersrecht bedrijfsopvolging schenkbelasting erfbelasting

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Notariële aktes

  • Huwelijksvoorwaarden

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang
  • Bereikbaarheid routebeschrijving op de website

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst