Novavolt BV in Apeldoorn

Webshops - consumentenelektronica

  Het Rietveld 55/A, 7321CT, Apeldoorn

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 487 beoordelingen

487 Reviews

Novavolt BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 487 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Wij zijn nu ruim 2,5 jaar in het bezit van 13 panelen geïnstalleerd door novavolt. Installateurs vriendelijk en kundig! Helaas kregen wij na een aantal maanden lekkage op het dak, na veel telefonisch contact, deze altijd vriendelijk beantwoord werden en mee gedacht werd door novavolt, werd de lekkage verholpen! Verder totaal geen problemen en bij vragen kun je altijd bellen en word je vriendelijk geholpen! Iemand die overweegt zonnepanelen te nemen zouden wij zeker novavolt aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: probleemloze installering en vriendelijke, kundige installateurs

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: wij hebben alles als zeer positief ervaren ze waren er op de afgesproken tijd ondanks dat we in het noorden van het land wonen ze moesten dik 2,5 uur rijden dikke pluim

  5 / 10/ 5

  ervaring: Prima!!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Deze week de panelen gelegd en tot op heden alleen positieve ervaringen met Novavolt. Alles netjes gelegd.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Wij hebben de zonnepanelen in aug 2018 besteld maar wisten ook dat we eerst ons dak moesten renoveren. Dit maakte voor novavolt niet uit en dachten volop met ons mee Ze zijn erg vriendelijk, meegaand, behulpzaam en reageren vlug op al je vragen Ik zou het zo weer doen!!! TOP!!

  5 / 10/ 5

  ervaring: Goeie ervaring

  4 / 10/ 5

  ervaring: Ondanks tegenslagen qua weer (storm 2 keer) en ziekte is alles prima geïnstalleerd. Weliswaar een stuk later dan gepland, maar afstemming over oplossing en planning was prima. Ook zijn we netjes financieel gecompenseerd voor de vertraging. Er is alles aan gedaan om ons te helpen. NovaVolt is een aanrader.

  5 / 10/ 5

  ervaring: Goede behandeling,vakkundig,vriendelijk, vlotte installatie van alles en bedankt voor mooi boeket bloemen na afloop.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Ik word zo blij van bedrijven die zo met de klant meedenken en alles in het werk stellen om hoed werk af te leveren! Van accountmanagement tot installatie zonnepanelen. Bij ons moesten er mog een aantal zaken additioneel gedaan worden. Geheel voor rekening van Novavolt uitgevoerd. Dat is nou SERVICE! Blij van en zou iedereen Novavolt aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Vakkundige monteurs, verkoper nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Prima en prettige ervaringen in de communicatie, voorlichting en in het verloop van het werkproces'; Precies zo als was afgesproken. Novavolt is zeker niet de goedkoopste, het kluppie levert wel hele goede kwaliteit!

  4 / 10/ 5

  ervaring: Panelen van hoge kwaliteit, vakkundig installateurs. Wel een heel gedoe om alles administratief voor elkaar te krijgen. Medewerkers zijn echt heel klantvriendelijk. Al om al een prima beslissing. Laat de zon maar schijnen.

  5 / 10/ 5

  ervaring: Een fantastisch team van deskundigen met oog voor de klant. Het team komt afspraken na en is laagdrempelig in de communicatie.

  5 / 10/ 5

  ervaring: Een bedrijf die zijn afspraken nakomt.en vriendelijk personeel die je overal netjes mee helpen.ik raad het iedereen aan.

  4 / 10/ 5

  ervaring: Goede ervaring met Novavolt Als tip even aangeven hoeveel mensen er komen om op te starten dat waren er bij ons 8 . Daar reken je niet op met koffie.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: NovaVolt is een zeer professioneel bedrijf. Een uitgebreide uitleg thuis geeft een hoop inzicht over de zonnepanelen, de financiering, service, garantie enz. De verdere gang van zaken t/m de installatie van de zonnepalen en toebehoren verliep vlekkeloos. Wat mij betreft is NovaVolt een aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: alleen maar positief,leveren goed werk en komen hun afspraken na

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Positieve ervaring. Op elke vraag een antwoord.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Zeer prettige omgang met de mensen van novavolt

  5 / 10/ 5

  ervaring: Men doet wat men beloofd. En wees eerlijk..... waar geeft men nog 30jr garantie op een product? Bij NovaVolt wel. Wij zijn heel erg tevreden met het geleverde product en de opbrengst tot nu toe. Ook de monteurs en electriciens zijn top!! Niets is teveel....ze werken heel netjes en denken ook met de klant mee! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Zeer correct; vriendelijk en vakbekwame installateurs. Voor elke vraag is er een antwoord en....... na een paar dagen een prachtig boeketje 💐 met dank voor het vertrouwen en veel plezier met de installatie! Super👍🏻

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  ervaring: Weliswaar was het verhaal vd adviseur wat eenzijdig, maar nadat we tot aanschaf zijn overgegaan is alles netjes en snel uitgevoerd. Zeer vriendelijke mensen !

  4 / 10/ 5

  ervaring: alles prima geregeld en verzorgt

  5 / 10/ 5

  ervaring: Alles ging gewoon heel erg goed! Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. Alles is precies volgens het plan verlopen waarbij ook de communicatie met Novavolt uitstekend was! Aanrader!

  4 / 10/ 5

  ervaring: Hoewel dit niet het meest goedkope systeem is hebben we met de geboden adviezen en garantie termijn op het systeem vertrouwen in dat we hier op lange termijn het milieu en onze portemonee een handje helpen.

  5 / 10/ 5

  ervaring: Perfecte uitleg over alles voordat ik besloten heb tot aankoop. Daarna alles volgens afspraak verlopen. Installatie vlot en zonder problemen verlopen. Binnen een week na installatie een bloemetje mogen ontvangen en na 2 weken een telefoontje of alles naar wens was. Prima toch.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Fijne ervaring waarbij adequaat en flexibel is opgetreden bij uitdagingen en uitzonderingen. Al met al een mooi resultaat en goede ervaring waarbij alles is gedaan om een mooie oplossing te bieden.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Na een zeer gedegen uitleg en voorstelling van de kwalitatief hoge materialen / DSE panelen door Erwin, zijn afgelopen 18 december 2018 de panelen door vakkundige mensen ( Hidde, Pascal, Gulio) geïnstalleerd. Door ziekte hebben wij helaas 4 weken langer op de installatie moeten wachten. Nova Volt is zeer zeker aan te raden vanwege materialen van hoge kwaliteit en een all in prijs!

  5 / 10/ 5

  ervaring: Alles was perfect

  4 / 10/ 5

  ervaring: Voor zover zijn we tevreden. Alles is gegaan volgens plan. Met de lekkage werden we ook snel geholpen. Dus we zijn tot nu toe zeer content.

  5 / 10/ 5

  ervaring: Zeer vriendelijke en goede klantenservice, dit is vanaf het maken van een afspraak, bezoek van adviseur tot aan deskundige check en monteurs. Zelfs hierna worden de zonnepanelen nog gecheckt. Top!!!

  4 / 10/ 5

  ervaring: contact met medewerkers van kantoor, netjes geholpen en vlotte afhandeling. Panelen liggen netjes op het dak en nu maar wachten op het rendement.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: ik ben zeer tevreden over de levering, de kwaliteit en het plaatsen van de panelen. de mannen die hier geweest zijn waren erg vriendelijk en behulpzaam.

  4 / 10/ 5

  ervaring: Toen er na alle perfecte communicatie vooraf toch onverhoopt iets voordeed wist NovaVolt uitstekend dat een "klacht een kans is". Chapeau voor hun klantvriendelijkheid!

  4 / 10/ 5

  ervaring: wij hebben zeer goede ervaring en zijn zeer tevreden zoals alles is verlopen

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Mijn ervaring met nova volt is echt super Monteurs werken netjes en correct ik kan alleen maar lovende woorden schrijven. In één woord TOP!!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Voor de 2e keer zonnepanelen laten aanleggen door NovaVolt. De voorbereidende werkzaamheden verliepen vlotjes. Wederom zeer snelle levering en vakkundige installatie van de panelen en installatie. Zeer netjes afgewerkt door het team. Een echte aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil.

  4 / 10/ 5

  ervaring: Heb de panelen nu ongeveer een half jaar. Verder bevallen deze goed. Ik heb 1 keer hulp nodig gehad omdat er enkele panelen niet werkten. Dit is goed opgelost, duurde wel even voordat ze dit kwamen oplossen. Dit vond ik erg jammer. Verder helemaal prima!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: De voorlichting van Novavolt was optimaal, alles werd uitgebreid uitgelegd en inzichtelijk gemaakt op Laptop! Ze gaan echt voor kwaliteit maar dan heb je ook 30 jaar garantie! Na de technische keuring ging alles snel en hadden we binnen 6 weken onze panelen in gebruik. Ze werken perfect! Zou het morgen zo weer overdoen om voor Novavolt te kiezen.

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met novavolt Alle afspraken kwamen ze na, de levering was super geregeld de montage ging soepel en vakkundig en de monteurs waren vriendelijk en meedenkend en de service is top je wordt snel geholpen en de oplossing snel gevonden Novavolt bedankt

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Wij hebben onlangs 17 zonnepanelen laten plaatsen door Novavolt en zijn er tevreden over hoe alles verlopen is. Alle afspraken zijn door Novavolt netjes en snel nagekomen. Vanwege de moeilijke bereikbaarheid van ons dak moest er een hoogwerker besteld worden, dit is ook netjes door Novavolt geregeld. Voor vragen zijn ze makkelijk bereikbaar en staan ze je goed te woord. Ook de elektromonteurs hebben erg hun best gedaan om een goede oplossing te vinden zodat de kabels toch niet buiten langs geplaatst hoefden te worden. Kort samengevat: Zeker aanbeveling waard voor de goede kwaliteit en goede service!

  4.5 / 10/ 5

  ervaring: Bijzonder tevreden over alles. Heb alleen wat moeite met het eenrichtingsverkeer van de algemene voorwaarden; waar wordt de klant beschermd.

  4 / 10/ 5

  ervaring: Netjes en verzorgt werk. Afspraken worden goed nagekomen.

  4.5 / 10/ 5