Oever Auto's Ten in Breda

Garage

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 88 beoordelingen

88 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Andere resultaten voor garage in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 88 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, fijne service. 15-10-21 onze “nieuwe” auto opgehaald. Mercedes A klasse zonder toeters en bellen. Perfectie auto voor ons.

  Service erg prettig. De auto werd afgeleverd met een nieuwe APK en onderhoudsbeurt volgens schema.

  We zijn heel prettig en gezellig geholpen met wederzijds vertrouwen over inruil en aankoop.

  Bedankt mensen.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden en klantvriendelijke Ik heb dik drie maanden geleden een Peugeot 3008 gekocht

  Zeer tevrede er over.. gisteravond begint het moter lampje tebranden .
  Dus ik bel kon vandaag al terecht doorgemeten bobine stuk de garantie

  Was drie dagen verlopen en toch werd die vervanging onder de garantie

  Gezet dus dit is een zeer goede service plus binnen een paar uurtjes al
  Klaar wat netjes allemaal nee wij zijn heel tevreden klanten ook voor de toekomst

  5 / 10/ 5

  Perfecte service en autoIk zag een leuke citroen c1 op hun site staan en was erheen gereden. Super goed geholpen en meteen de koop gedaan! Paar dagen erna kon ik de auto ophalen. Helemaal tevreden! De auto zag er als nieuw uit! Dikke aanrader voor bedrijf, service en personeel

  4 / 10/ 5

  Klantvriendelijk en er werd geluisterd naar de wensen.Aardige en klantvriendelijk. Makkelijk alles over kunnen schrijven zonder moeite.

  Goede onderhandelingen.

  0.5 / 10/ 5

  Slecht koop er nietsOpel agile gekocht half jaar bleken de remmen niet goed wij terug testrit maar niets aan de hand hoor. Auto laten keuren bleek schijfremmen en blokken versleten kosten 470 euro. Koop hier niets

  5 / 10/ 5

  Prima geholpen, zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken.Vorige week Hyundai Getz gekocht bij Ten Oever Auto's. Prima geholpen, hebben de auto volledig nagekeken en wat nodig was in orde gemaakt of vervangen. Samengevat: vriendelijk, vakkundig, goede service en dat alles voor een redelijke prijs.

  4 / 10/ 5

  Prima ervaring, vriendelijk, behulpzaam en klantgerichtWe hebben een paar weken geleden en Seat gekocht bij Ten Oever. Omdat het een geimporteerde auto betrof, is er door de heren een extra onderhoudsbeurt gegeven. Na een paar weken toch een klein probleem met de koppeling gehad, maar dit is prima opgelost.
  Kortom prima bedrijf en prettig zaken doen.

  4.5 / 10/ 5

  Super aankoop gedaan met fantastische service !!!!Mijn eerste auto gekocht bij Ten Oever, zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Na een paar weken waren er wat problemen, deze zijn kosteloos verholpen!! ZEER TEVREDEN !!!!

  1.5 / 10/ 5

  Jammer!Autootje gekocht (122.000 km) zag er goed uit, waarbij ik nog te horen kreeg dat er geen gerammel uit de motor kwam wat duidt op een prima ketting.

  2, 5 maand en 3 duizend kilometer verder en de ketting breekt en auto kan naar de sloop. Ik zoek even verder.
  Jammer dus.

  4.5 / 10/ 5

  Leuke nette auto gekocht die zeer goed bevalt !!!Na een proefrit de auto gekocht. Auto hield in bij optrekken en dat was hinderlijk. Dit euvel is een paar dagen later prima oogelost zonder bijkomende kisten. Prima bedrijf en ga zo door met deze service

  5 / 10/ 5

  We zijn goed geholpen en goede service!!Goed geholpen, nemen alle tijd voor je!! Vriendelijke mensen, hele goede service!!

  0.5 / 10/ 5

  Slechte ervaring.Ik kwam daar om een auto te bekijken. Ik kon de auto niet eens testen of een test rit meedoen. Wanneer ik een test op de auto had gedaan om te kijken of het motor het goed doet, werd de persoon die zeg dat hij de vader is zo boos op mij als klant zijnde. Hij beweerde dat er niks aan de auto mankeerde. Hij nam de sleutels en liep terug zijn kantoor binnen. Ik bleef daar buiten en hij wilde mij niet meer helpen. Die auto heeft een groot probleem maar hij werd boos dat ik het had gemerkt. Ik vond het geen goed manier om met klanten om te gaan.

  4.5 / 10/ 5

  Eerlijk en vakkundig met liefde voor auto's en de klantPrima vakmanschap, met liefde voor het vak en voor de klanten. Altijd een hele nette prijs, geen gedonder of gezwam. Een eerlijke garage waar ik en mijn vrouw al jaren bij terug blijf komen.

  5 / 10/ 5

  Geen flauwekul, geen verkooppraatjes, maar duidelijkheidMijn moeder van 65 wilde graag een klein zuinig autootje kopen. Had al iets op het oog. Proefrit gemaakt, koffie erbij, vriendelijkheid en eerlijk. Auto rijdt als een zonnetje.
  Dit geldt ook voor mijn zoon van 18 jaar. Wilde ook een goede, betrouwbare auto. Hij rijdt nu een half jaar in een Peugeot en is helemaal blij ermee. Als mijn andere zoon ook zijn rijbewijs haalt, is Ten Oever Auto's de 1e waar ik naartoe ga voor aanschaf van een auto.

  5 / 10/ 5

  Goede auto's en advies met oog voor wat bij ons pastInmiddels twee auto's gekocht bij Ten Oever. Geheel naar tevredenheid! Hans denkt goed mee wat we nou eigenlijk nodig hebben voor auto. En daarnaast kregen we een goede en geduldige service met het afwikkelen van de sores van onze eerste auto.

  5 / 10/ 5

  Eerlijke garage.9-8-2017 hier een prima 2e hands autootje gekocht voor maar €1400,-

  Een Daihatsu Cuore automaat van 2002.
  Vandaag precies 2 jaar geleden.
  Rijdt nog steeds als een zonnetje en ben er nog steeds heel blij mee!
  Mocht ik ooit een ander autootje nodig hebben, ga ik hier zeker weer naar toe. (Al is het nogal bij mij uit de buurt, ik rij er graag voor om)

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVorig jaar hier een super nette auto gekocht. Een aantal keer een logische slijtage reparatie uit moeten laten voeren. Altijd een leenauto ter beschikking. Fijne service! Wij blijven hier voorlopig ook in onderhoud!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Vorig jaar hier een super nette auto gekocht. Een aantal keer een logische slijtage reparatie uit moeten laten voeren. Altijd een leenauto ter beschikking. Fijne service! Wij blijven hier voorlopig ook in onderhoud!
  Aanbeveling: ja

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk zie alleen positieve reviews over dit bedrijf, worden die gekocht? Daarom ook even mijn review van vandaag. Op zoek naar een andere auto bij Ten Oever aangekomen. Eerst gekeken naar mijn in te ruilen auto. Deze werd naar mijn mening echt te laag getaxeerd. Op zich niet erg als de te kopen auto dan maar scherp geprijsd is. Proefrit gemaakt. Auto ziet er netjes uit, wat roest onder de auto maat wat wil je na 15 jaar. Helaas wilde ze niets doen aan de prijs (een van de duurdere op marktplaats, was al gezakt want hij verkocht niet, en nog steeds niet dus). Verder een net bedrijf niets te klagen, maar in dit geval te duur!

  3 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Ik zie alleen positieve reviews over dit bedrijf, worden die gekocht? Daarom ook even mijn review van vandaag.

  Op zoek naar een andere auto bij Ten Oever aangekomen. Eerst gekeken naar mijn in te ruilen auto. Deze werd naar mijn mening echt te laag getaxeerd. Op zich niet erg als de te kopen auto dan maar scherp geprijsd is.
  Proefrit gemaakt. Auto ziet er netjes uit, wat roest onder de auto maat wat wil je na 15 jaar. Helaas wilde ze niets doen aan de prijs (een van de duurdere op marktplaats, was al gezakt want hij verkocht niet, en nog steeds niet dus). Verder een net bedrijf niets te klagen, maar in dit geval te duur!
  Aanbeveling: nee

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldRecent een leuke Chevrolet Aveo automaat gekocht voor mijn vader doe invalide is geworden, Hans nam alle tijd voor ons en we zijn zeer netjes geholpen!!, de Chevrolet voldoet prima en we zijn uiterst tevreden!!, kortom prima bedrijf!!

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Recent een leuke Chevrolet Aveo automaat gekocht voor mijn vader doe invalide is geworden, Hans nam alle tijd voor ons en we zijn zeer netjes geholpen!!, de Chevrolet voldoet prima en we zijn uiterst tevreden!!, kortom prima bedrijf!!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOp 31 december van 2018 heb ik hier een Skoda Octavia uit 2008 gekocht. Eigenlijk was ik op zoek naar een diesel vanwege de kilometers. De eigenaar attendeerde mij op deze auto. Een paar rekensommen later heb ik voor deze auto gekozen. Ondanks de kilometerstand van 210.000 bij aanschaf ziet de auto er zeer goed uit. Ik had een auto in te ruilen en de onderhandelingen over de prijs verliepen fair. Je voelt dat het hier wel goed zit. Ik heb nog en mooie deal kunnen maken met de winterbanden en we hebben afgesproken dat de distributieriem vervangen zou worden. Een dag eerder dan afgesproken werd ik gebeld dat de auto klaar stond om op te halen. Ik ben inmiddels 6000 kilometer verder. Ik ben zeer tevreden met de auto. Inmiddels heeft men ook de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. De kosten hiervan bedroegen 300 Euro. Ook weer een prima prijs. Toen ik deze auto ging uitzoeken heb ik veel autobedrijven bezocht. Er zijn bedrijven waar je even binnen bent en waar je snel weer weg wilt, gewoon omdat het niet goed voelt. Bij dit bedrijf had ik dat niet. Gewoon een eerlijke ondernemer die zijn beloftes nakomt. Nu heb ik een goede auto gekocht waar ik al vele veilige (en goedkope) kilometers mee gemaakt heb, maar ik weet vrijwel zeker dat er ook een oplossing komt als de auto mankementen gaat vertonen. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Op 31 december van 2018 heb ik hier een Skoda Octavia uit 2008 gekocht. Eigenlijk was ik op zoek naar een diesel vanwege de kilometers.

  De eigenaar attendeerde mij op deze auto. Een paar rekensommen later heb ik voor deze auto gekozen. Ondanks de kilometerstand van 210.000 bij aanschaf ziet de auto er zeer goed uit. Ik had een auto in te ruilen en de onderhandelingen over de prijs verliepen fair. Je voelt dat het hier wel goed zit.

  Ik heb nog en mooie deal kunnen maken met de winterbanden en we hebben afgesproken dat de distributieriem vervangen zou worden.

  Een dag eerder dan afgesproken werd ik gebeld dat de auto klaar stond om op te halen.

  Ik ben inmiddels 6000 kilometer verder. Ik ben zeer tevreden met de auto. Inmiddels heeft men ook de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. De kosten hiervan bedroegen 300 Euro. Ook weer een prima prijs.

  Toen ik deze auto ging uitzoeken heb ik veel autobedrijven bezocht. Er zijn bedrijven waar je even binnen bent en waar je snel weer weg wilt, gewoon omdat het niet goed voelt. Bij dit bedrijf had ik dat niet. Gewoon een eerlijke ondernemer die zijn beloftes nakomt. Nu heb ik een goede auto gekocht waar ik al vele veilige (en goedkope) kilometers mee gemaakt heb, maar ik weet vrijwel zeker dat er ook een oplossing komt als de auto mankementen gaat vertonen.

  Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnlangs een KIA Sportage uit 2010 gekocht. De eigenaar is een aardige vent met hart voor zijn zaak. Vriendelijke service. Het bakkie koffie bij de administratieve afhandeling ontbrak dus dat is wel een tip maar verder puike en eerlijke afhandeling. Het bedrijf opteert een aantal garantiepaketten waar je uit kunt kiezen echter dit kwam niet ter sprake. Je zou kunnen zeggen dat je dus niet iets wordt aangepraat wat niet nodig is als de auto 100% in orde is en men staat voor de kwaliteit van de auto. Vooralsnog kan ik dit familiebedrijf van harte aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Onlangs een KIA Sportage uit 2010 gekocht. De eigenaar is een aardige vent met hart voor zijn zaak. Vriendelijke service. Het bakkie koffie bij de administratieve afhandeling ontbrak dus dat is wel een tip maar verder puike en eerlijke afhandeling. Het bedrijf opteert een aantal garantiepaketten waar je uit kunt kiezen echter dit kwam niet ter sprake. Je zou kunnen zeggen dat je dus niet iets wordt aangepraat wat niet nodig is als de auto 100% in orde is en men staat voor de kwaliteit van de auto. Vooralsnog kan ik dit familiebedrijf van harte aanbevelen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel erg vriendelijk geholpen zelfs in de avond buiten werktijd. ben erg tevreden hoe de verkoop is gegaan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie. En kom hier graag nog eens.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Heel erg vriendelijk geholpen zelfs in de avond buiten werktijd. ben erg tevreden hoe de verkoop is gegaan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie. En kom hier graag nog eens.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDit jaar BMW bij deze garage gekocht met 3 maanden garantie. Twee weken voor dat de garantie verlopen zou problemen met de motor. Door gegeven en we konden de auto bij ons in de buurt laten uilezen zodat we niet helemaal naar Breda hoefden. Auto kon bij onze garage gerepareerd en rek. naar firma ten.Oever. Binnen een week geld gestort op onze rekening. Supere afhandeling van dit ongemak. Goede service!

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Dit jaar BMW bij deze garage gekocht met 3 maanden garantie.
  Twee weken voor dat de garantie verlopen zou problemen met de motor.
  Door gegeven en we konden de auto bij ons in de
  buurt laten uilezen zodat we niet helemaal naar Breda hoefden.
  Auto kon bij onze garage gerepareerd en rek. naar firma ten.Oever. Binnen een week geld gestort op onze rekening. Supere afhandeling van dit ongemak.
  Goede service!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNa het in elkaar rijden van mijn wagen op vrijdag (wat niet in de planning zat) zijn we zaterdag naar Tenoever gegaan, een andere uitgezocht, en nog die dag de wagen kunnen overschrijven, maandag de verzekering geregeld, en zelfs zijn ze de wagen komen ruilen bij mijn thuisadres, zodat ik dinsdagmorgen weer naar mijn werk in Zundert kon rijden. hartelijk bedankt voor de service die jullie leveren !!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Na het in elkaar rijden van mijn wagen op vrijdag (wat niet in de planning zat) zijn we zaterdag naar Tenoever gegaan, een andere uitgezocht, en nog die dag de wagen kunnen overschrijven, maandag de verzekering geregeld, en zelfs zijn ze de wagen komen ruilen bij mijn thuisadres, zodat ik dinsdagmorgen weer naar mijn werk in Zundert kon rijden. hartelijk bedankt voor de service die jullie leveren !!
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringRectificatie: Vandaag 1-9-2018 heeft Ten Oever auto's ons goed geholpen met de Opel, heren bedankt dus bij deze graag een rectificatie op mijn bericht van 31-8-2018 @klanten vertellen. Prima geregeld zo heren en dank! Tj

  3.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Rectificatie:
  Vandaag 1-9-2018 heeft Ten Oever auto's ons goed geholpen met de Opel, heren bedankt dus bij deze graag een rectificatie op mijn bericht van 31-8-2018 @klanten vertellen.
  Prima geregeld zo heren en dank!

  Tj
  Aanbeveling: ja

  1 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Slechte ervaring, auto blijkt zeer slecht te zijn onderhouden. Dag van aankoop gelijk olie laten vervangen want deze was gitzwart. Airco pomp is nu ook defect en mijn vriendin geloof het of niet gebruikt geen airco. Vandaag is het 11-8 en wij hebben de auto gekocht 11-3 dus binnen 6 maanden zijn wij nu achtergekomen als wij inruilen kost het ons 1800 euro want de auto koste 2000 euro en krijgen nu maar bij een officiële dealer van Toyota 200 euro. Dus nee niet kopen bij Ten Oever want als je reclameert geven zij aan tussen de regels door te lezen dat ik ze niet vertrouw. Sterker nog dat klopt, ik vertrouw jullie niet daar ik al bij de aanbetaling duidelijk heb gezegd auto op slot doen en niet laten staan op het terrein.
  Een passende oplossing nu zou zijn voor een redelijk bedrag de auto terugkopen.

  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen zeer nette Renault Megane cabrio gekocht. Na de koop kwamen we erachter dat er een scheur zat in het loopvlak van een voorband. Een kwartier later werden we gebeld door Hans die vertelde dat er morgen twee nieuwe Vredesteins klaar zouden liggen! Top service! Een dikke merci :)

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Een zeer nette Renault Megane cabrio gekocht. Na de koop kwamen we erachter dat er een scheur zat in het loopvlak van een voorband. Een kwartier later werden we gebeld door Hans die vertelde dat er morgen twee nieuwe Vredesteins klaar zouden liggen! Top service! Een dikke merci :)
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOnlangs mijn derde auto bij Ten Oever aangeschaft. Ik kan het iedereen adviseren. Er word meegedacht, geadviseerd, rekening gehouden met je persoonlijke situatie, en de service is uitstekend. Vriendelijke werknemers, en ze onderhouden de auto prima met de beurten en keuringen. Ik heb weinig verstand van autotechniek, maar kan volledig vertrouwen op hun kennis en ervaring. Bij problemen met de auto staan ze altijd voor me klaar, nemen me serieus, maar is ook altijd even tijd voorn lolletje. Ik vind ze TOP !!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Onlangs mijn derde auto bij Ten Oever aangeschaft. Ik kan het iedereen adviseren. Er word meegedacht, geadviseerd, rekening gehouden met je persoonlijke situatie, en de service is uitstekend.
  Vriendelijke werknemers, en ze onderhouden de auto prima met de beurten en keuringen.
  Ik heb weinig verstand van autotechniek, maar kan volledig vertrouwen op hun kennis en ervaring.
  Bij problemen met de auto staan ze altijd voor me klaar, nemen me serieus, maar is ook altijd even tijd voorn lolletje. Ik vind ze TOP !!
  Aanbeveling: ja

   • -0.2 / 10/ 5

    Reden bezoek: Andere reden
    Ervaring: Slecht, informatie opgevraagd over een auto die zij te koop hebben staan. Na twee keer mailen nog steeds geen reactie ontvangen...
    Aanbeveling: nee

    0.5 / 10/ 5

    Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
    Ervaring: Afgelopen okt/nov 2017 een gebruikte auto aangeschaft.. alles zag er goed uit.. helaas nu binnen nog geen jaar, al 3x naar mijn eigen garage moeten gaan voor reperaties! Paar keer gebeld en zelfs nog teruggegaan naat Breda, ze konden niks vinden. Waarom mijn eigen garage wel?? Nooit meer ten oever auto's. Waardeloos en oplichterij!! Wat heb ik een spijt van mijj Fiat Panda!
    Aanbeveling: nee

    5 / 10/ 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop bedrijf! Een hele mooie auto gekocht en rijd als een tierelier. Er werken fijne en eerlijke mensen! Lekker zichzelf met veel humor! Meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Ik beveel dit zeker aan!

    5 / 10/ 5

    Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
    Ervaring: Top bedrijf! Een hele mooie auto gekocht en rijd als een tierelier. Er werken fijne en eerlijke mensen! Lekker zichzelf met veel humor! Meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Ik beveel dit zeker aan!
    Aanbeveling: ja

    5 / 10/ 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage. Wat een vriendelijke mannen. Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent. Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.

    5 / 10/ 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage. Wat een vriendelijke mannen. Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent. Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.

    5 / 10/ 5

    Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
    Ervaring: Wij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage.
    Wat een vriendelijke mannen.
    Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent.
    Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.
    Aanbeveling: ja

    5 / 10/ 5

    Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
    Ervaring: Wij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage.
    Wat een vriendelijke mannen.
    Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent.
    Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.
    Aanbeveling: ja

    4.5 / 10/ 5

    4 sterren: goede service, goed behandeldEen top bedrijf met goede service

    4.5 / 10/ 5

    Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
    Ervaring: Een top bedrijf met goede service
    Aanbeveling: ja