Oliehandel en Kachels Ab vd Berg BV in Barneveld

Kachels en haarden

Oliehandel en Kachels Ab vd Berg BV

Extra gegevens

Uw specialist voor

brandstoffen, kachels & schouwen

Beschrijving

Wij zijn een expert in brandstoffen en smeermiddelen
Ons assortiment bestaat onder andere uit:

- Gasolie
- Dieselolie
- Benzine
- Petroleum
- Adbleu
- Gasflessen
- Bulk propaangas

Ab van den Berg Brandstoffen & Kachels in Barneveld is al bijna vijftien jaar een echt familiebedrijf. Huidig eigenaar Ab van den Berg nam de onderneming, die toen al dertig jaar bestond, in 1999 over van Jan de Jong. In 2004 werd het bedrijf uitgebreid met zoon Mellis en een aantal jaren daarna voegde ook Aline, de dochter van Ab en zus van Mellis, zich bij het team.

Ons bedrijf bestaat in hoofdzaak uit drie takken:
- Kachels, haarden en schouwen
- Brandstoffen en smeermiddelen
- Gassen, industriële gassen en lastechniek

We focussen ons met onze dienstverlening en producten op een wijde regio rondom Barneveld, maar onze klantenkring bevindt zich ook daarbuiten. Kenmerkend is onze laagdrempeligheid. We geven onze klanten graag het gevoel dat ze welkom zijn. Persoonlijk advies en een klantgerichte benadering staan daarbij centraal. Is er een probleem, dan lossen we dat zo snel mogelijk op.

Aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld beschikken we over een ruim ingerichte showroom voor onze kachels, haarden en schouwen. We ontvangen hier op werkdagen tijdens de reguliere openingstijden klanten, maar op afspraak kunt u ook 's avonds of op zaterdag bij ons terecht. Indien gewenst of noodzakelijk komen we ook graag bij u thuis kijken, om de sfeer te proeven, het interieur met eigen ogen te zien en zo tot een maatwerkoplossing te kunnen komen. Op het gebied van haarden, kachels en schouwen bieden we een totaalpakket: van het eerste adviesgesprek tot en met het ontwerp van een kachel of schouw en van de levering tot en met de installatie. Daarnaast verzorgt onze vaste monteur graag het onderhoud en de reparatie van uw kachel of haard. Ook kunnen we een erkende schoorsteenveger voor u regelen.

Op het terrein waar onze showroom is gevestigd, kunt u ook terecht voor alle brandstoffen, smeermiddelen en industriële gassen. We beschikken over een eigen benzinepomp.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst