Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een verstopte afvoer, een onverwachte lekkage of een probleem met de cv-ketel of verwarmingsinstallatie. Zelf repareren is soms mogelijk, maar bij veel problemen kun je beter een vakman inschakelen om het probleem voor je op te lossen, zoals een loodgietersbedrijf. Maar waar vind je een goede loodgieter? Via de Telefoongids & Gouden Gids vind je direct een goede loodgieter in de buurt. Wij hebben op basis van honderden klantbeoordelingen van KlantenVertellen alvast een aantal goed beoordeelde loodgieters op een rijtje gezet:

1Riool R.I.R. 24/7 Service in Swalmen

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om riooltechniek in en om het gebouw. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week, klaar om al uw afvoer / riool problemen op te lossen en dat voor betaalbare tarieven. Riool R.I.R. 24/7 Service is ondermeer actief in de volgende gemeenten: Gemeente Roermond – Echt en Susteren – Sittard en Geleen – Roerdalen – Maasgouw – Beesel en Reuver – Venlo – Peel en Maas – Venray – Leudal – Weert.

Beoordeling van Pierre uit Maasbracht: Ben zeer tevreden over het nakomen van gemaakte afspraken , uitgevoerde inspectie, ontstoppingswerkzaamheden alsmede de nazorg. Zal indien nodig iedereen adviseren met Riool R.I.R. in zee te gaan. .

Adres en contactgegevens

2P C Honcoop & Zn BV in Nieuw-Vennep

P.C. Honcoop & Zn. is al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten verstoppingen. Met de compleet ingerichte ontstoppingswagens gaan wij deze te lijf. Als u in de problemen zit omdat uw afvoer of riolering niet doorloopt, staat P.C. Honcoop voor u klaar. Acute storingen in het weekend of s nachts? Belt u gerust. Storingen van verstopte afvoeren en ernstige lekkages op werkdagen die vóór 12.00 uur worden gemeld, worden vaak dezelfde dag nog opgelost.

Beoordeling van Marcel uit Badhoevedorp: Supersnelle service en kennis van zaken. Zeer tevreden hoe de firma Honcoop ons probleem heeft opgelost en dat ook geregeld heeft met de gemeente. Klasse!

Adres en contactgegevens

3Aarts Loodgietersbedrijf in Tilburg

Aarts loodgietersbedrijf is uw vakkundige loodgieter voor onder andere het installeren van uw cv-ketel, preventief onderhoud, het aanleggen van centrale verwarming, aanbrengen van dakbedekking en compleet leidingwerk. Met maar liefst 28 jaar ervaring in het loodgietersvak zijn wij een betrouwbare partner. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij een 24 uursservice.

Beoordeling van Bert uit Hengelo: Alles ging volgens afspraak, de levering, demontage en montage . In korte tijd hing de HR ketel tegen de muur met alle cv, gas, en water aansluitingen, een stuk vakwerk, hieruit blijkt wel een jaren lange ervaring, complimenten en bedankt!

Adres en contactgegevens


Vind een goede loodgieter in jouw buurt

Op De Telefoongids & Gouden Gids vind je vele honderden loodgieters door heel Nederland.