Onyx Uitvaartverzorging in Amsterdam

Uitvaartverzorging

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

62 Reviews

Onyx Uitvaartverzorging

Andere resultaten voor uitvaartverzorging in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het regelen van een uitvaart gebeurt vaak onder hectische en vooral emotionele omstandigheden. Arianne van Dorth heeft ons hierbij met grote deskundigheid geholpen. Zij nam de tijd voor ons en bracht rust in de hectiek door structuur aan te brengen in de vele zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Het resultaat was een mooie en waardige uitvaart voor mijn moeder. Je kunt het maar één keer doen en dan moet het dus goed zijn. Arianne, Hartelijk dank.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn erg tevreden, alles naar wens. Ruime keuze uit mogelijkeden en de kosten niet onnodig hoog.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijk en zeerpersoonlijk.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben ontzettend veel sereniteit en aandacht voor onze gevoelens ervaren, tijdens alle contacten. Het voelde fijn en veilig. Dank!!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn door Arianne van Dorth op een zeer professionele, plezierige en persoonlijke manier geholpen. Zij heeft een prettige manier van communiceren waarbij openheid en begrip voorop staat. Alles was zeer goed geregeld zonder geheel conform de wensen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Als je iemand zoekt die op de juiste momenten professioneel, zakelijk of juist heel persoonlijk met je meedenkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Echt ontzettend fijn wanneer je door een moeilijke periode gaat, je bent namelijk geen nummer, geen klant maar een persoon die afscheid moet nemen van een dierbare. De juiste begeleiding en aandacht voor alle wensen en daar een totaalpakket van weten te maken, is echt een vak apart. En als alles op zijn plekje is gevallen, kan je terug kijken op een mooi en waardig afscheid. Dit helpt ook enorm bij de verwerking en ook een telefoontje na de uitvaart geeft een goed gevoel.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn vader had geen uitvaartverzekering. Ik koos voor een uitvaart in onze buurt op internet. Na drie telefoontjes met verschillende uitvaartbedrijven kreeg ik Onyx aan de lijn en dat klikte meteen. We werden goed begeleid in geïnformeerd over de keuzes die gemaakt moesten worden. Het resultaat was een hele prettige samenwerking en een mooie uitvaart.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij kunnen onze ervaring met Onyx met de volgende kernwoorden omschrijven: hartelijk, respectvol, meelevend en meedenkend.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Arianne van Dorth heeft ons gewéldig geholpen En goed advies gegeven Ik kan niet anders zeggen dan dat het erg mooi was met de hulp van jullie

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Erg fijn geholpen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: heel fijn respectvol en het gevoel gevend dat het samen is. Aandacht en zorg heerlijk. een dikke knuffel

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb nu 3 keer een hele goede ervaring met Arianne van Dorth (Onyx Uitvaart). Luistert zeer goed naar onze wensen, denkt mee, geeft goed adviezen, is warm en invoelend. Kortom binnen een verdrietige tijd, een hele goede steun. die er mede voor gezorgd heeft dat we tot 3 keer toe een hele warme en persoonlijke uitvaart hebben kunnen regelen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn alles besproken. Altijd telefonisch bereikbaar. Fouten worden direct opgelost. Heel nette uitvaart. Goede nazorg.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Hele prettige ervaring met Onyx uitvaartzorg. Arianne die meedenkt, een gevoel geeft alsof ze je al jaren kent. Top! Ik zal zeker Onyx uitvaart aanbevelen. Dank voor alles! Elly

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De uitvaart moest vanuit Spanje worden geregeld. De medewerker van Onyx heeft dat heel betrokken, deskundig, snel en vriendelijk gedaan.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het gehele proces van de uitvaart is op een zorgvolle maar tevens professionele manier uitgevoerd. Onze dank.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In deze moeilijke tijd is het fijn dat er mensen zijn zoals bij Onyx wauw wat geweldig. Ik ben overrompeld door de persoonlijke aandacht, deskundigheid en prachtige uitvaart. Zo blij dat jullie bestaan heel veel respect en dankbaarheid namens mij. Mvg Barbra

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben een heel prettige ervaring met onyx uitvaart. Alles super goed . Top

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Je hebt alles zo goed en gestroomlijnd geregeld, waardoor het voor ons minder zwaar en moeilijk was van alles te organiseren omtrent het afscheid en de crematieplechtigheid. Mama was heel mooi opgebaard en dat maakte het afscheid nemen van haar wat makkelijker. Dank voor je suggestie voor het crematorium toen alles vol zat wat wij op het oog hadden. Het is een fijne locatie om deze plechtigheid met familie en vrienden te delen, wij hebben het als bijzonder ervaren. Alles verliep heel goed.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: heel goed lopende crematie, goede reacties gekregen. gekozen voor de zeer duidelijke info op de website. je weet precies van te voren alles.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt. Bedankt voor alles G. K.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettig en professioneel.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb de uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Goed meedenkend en alles keurig verzorgd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Er moest een hoop geregeld worden omdat mijn vader gerepatrieerd moest worden vanuit het buitenland, waar hij was overleden. Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen en wat er allemaal nodig was. Maar vanaf het allereerste telefoongesprek werden wij gerustgesteld en voelden we dat het goed zou komen. De medewerkers van Onyx zijn zeer kundig, betrokken en gaven duidelijke uitleg bij iedere stap. De grootste verrassing was dat we achteraf nog geld terugkregen omdat het vliegticket goedkoper uit viel dan verwacht… Kortom, alleen maar lof voor Onyx Uitvaart!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige ondersteuning door Arianne en correcte en snelle reakties op al onze vragen. Beveel Onyx Uitvaartzorg van harte aan !

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het afscheid van een mensenleven gaat meestal gepaard met grote emoties en veel verdriet. In zo’n tijd wil je mensen om je heen die aan één woord genoeg hebben om te weten wat je wilt. Bij Onyx was dat zo. Geruisloos wordt alles perfect voor je geregeld tot in de kleinste details. Het klinkt gek maar de begrafenis was een klein feestje. Ik kan Onyx aanbevelen: persoonlijk, liefdevol, praktisch en down to earth. En dat laatste is hun specialiteit.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Professioneel en respectvol.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: de rekening kwam koud op ons over om voor de plechtigheid te moeten betalen. het zou netter zijn om dat bij de bespreking te vermelden. het gezicht van de overledenen was bijzonder knap toonbaar gemaakt. (zijn daar zeer tevreden over.)

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onyx uitvaartverzorging levert , in droevige omstandigheden, diverse prettige, to-the-point diensten. Is een kleinschalige organisatie met persoonlijk aandacht tegen een schappelijk tarief

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onyx uitvaart perfecte uitvaartzorg. De complimenten aan mevrouw Arrianne die ons van begin tot eind heeft geholpen. Haar tijd heeft genomen en ons begeleid heeft, dagelijkse begeleiding, telefonisch/mail verkeer altijd optijd gereageerd. De stappen samen door nomen en heel veel informatie aan ons gegeven. En veel tips .Ik raad een ieder Onyx uitvaartzorg aan. Onyx krijgt van mij 10+ Vriendelijke groet, S.Rozenblad

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima erg fijn er word geluisterd naar je wensen en veel info helemaal prima

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Deze is erg goed. Als wij met vragen zaten werden die direct beantwoord. Arianne was altijd bereikbaar en reageerde altijd en heel snel.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Droevig , vol liefde en pijn, heel mooie ceremonie en afscheid van het leven van mijn dierbare man Jan Willem Frederik Kossen. Ik voelde me volledig gesteund door Onyx Uitvaartzorg. Mijn dankbaarheid aan de medewerkers daarvan.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Naast een zeer professionele benadering, hebben we de persoonlijke touch van Arianne als heel prettig ervaren ondanks de intens trieste tijden!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Arianne koppelt op een uitstekende wijze deskundigheid en voortgang aan persoonlijke belangstelling en veel invoelingsvermogen. Van begin af aan is er het gevoel dat er naar je wensen geluisterd wordt en dat de uitvaart goed geregeld zal zijn.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Onyx uitvaart heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen met het regelen van de uitvaart van onze vader. Arianne kon goed meedenken en was erg flexibel in deze korte tijd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik weet niet iets op te noemen wat niet goed en niet waardig was . Perfect geregeld. Chapeau.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij wilden als familie graag de regie houden, zeker over de uitvaartdienst. Arianne heeft ons hierin uitstekend ondersteund. Toch geen tien, omdat er altijd iets te verbeteren moet overblijven. Maar dus wel onze van harte gemeende complimenten voor haar.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekende begeleiding door Arianne. Vraagt alles nog eens extra na en zorgt voor alles zwart op wit, Zelfs week na de uitvaart opnieuw contact of er nog vragen zijn. Wordt ook rekening gehouden met onnodige kosten en de persoonlijke benadering doet een mens goed. Bedankt voor jullie goede zorg.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Gewoon alles heel goed geregeld. Prettig contact, heb redelijk vaak wat gevraagd en gebeld maar het is altijd oké Ook als je het al eerder had gevraagd. Fijn ook dat ze na de uitvaart nog bellen of je nog vragen hebt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Arianne is betrokken, meelevend en deskundig.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De zaken rondom het overlijden en de uitvaart van mijn vader heeft Arianne van Dorth van Onyx op uitstekende wijze met en voor ons geregeld - steeds de regie houdend, maar niet dominant en met respect voor onze eigen inbreng en wensen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zaten in een situatie waarbij mijn ex man gerepatrieerd moest worden van Frankrijk naar Nederland. Vanaf het begin tot het eind is Arianne heel erg betrokken en behulpzaam geweest en heeft alles op alles gezet om de begrafenis op de geplande dag door te kunnen laten gaan. In zo'n moeilijke periode kun je deze hulp en steun natuurlijk heel goed gebruiken.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Helaas voor de tweede maal dit jaar gebruik moeten maken van de diensten van een uitvaartonderneming. Het zegt genoeg dat wij uieteraard ditmaal weer de hulp van Arianne hebben ingeroepen. Arianne is een uitermate plezierig persoon om naast je te hebben in zo'n verdrietige tijd. Ook de contacten met andere medewerkers waren meer dan goed te noemen. Een volgende keer komen wij beslist weer terug....maar liever voorlopig niet.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Netjes en to-the-point. Er werd regelmatig nog even gebeld om te controleren of alles naar wens verliep. Prima

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij kozen, gebaseerd op de mooie reviews, bewust voor Onyx Uitvaart. Al bij de eerste kennismaking met Marise was er een heel goed gevoel, en dat bleek terecht. Zij heeft ons op een geweldige betrokken, deskundige manier bijgestaan na het overlijden van onze vader. Van het kiezen van de locatie, de kaart & tekst, de invulling van de dienst: ze was er iedere stap bij. Op de achtergrond als we als kinderen samen iets overwogen, maar op het juiste moment met een, steeds weer passende, suggestie zodat wij verder konden. Marise was steeds beschikbaar, en dacht veelal een stap vooruit. Er was steeds transparantie over de kosten, en werd geen moment getracht ons een duurdere optie of extra's aan te smeren. En door al het geregel heen steeds de warme belangstelling hoe het met ons ging. Op de dag vd uitvaart zelf was zij voor ons als familie en alle genodigden erg prettig aanwezig, en werden wij volledig ontzorgd. Het is een prachtig, passend afscheid geworden, en we zijn Marise, en Onyx, daar zeer erkentelijk voor,

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Keurig gedaan! Naar volle tevredenheid!