Ooijen's Hoveniers Van in Appeltern

Hovenier

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 188 beoordelingen

188 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Ooijen's Hoveniers Van

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Van idee tot verwezenlijking van uw droomtuin.

Van Ooijens Hoveniers is specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Creatief en inventief, vakkundig en met hart voor de tuin realiseren wij uw wensen. Kiest u voor Van Ooijens Hoveniers dan kiest u voor een hovenier waarmee u zich onderscheidt.

Wij zijn Dutch Quality Gardens' hovenier. Dutch Quality Gardens is een samenwerkingsverband tussen De Tuinen van Appeltern en Nederlands beste hoveniers. Kom inspiratie opdoen in De Tuinen van Appeltern waar een aantal van de 200 modeltuinen door ons zijn bedacht en aangelegd.

De Hoveniers met meerwaarde!

Volg ons ook op facebook en twitter.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Specialisatie

 • Beplanting,
 • Boomverzorging,
 • Snoeien,
 • Vlonders

Stijl

 • Klassiek,
 • Landelijk,
 • Modern,
 • Romantisch

Soort tuin

 • Balkontuin,
 • Dakterras,
 • Gezinstuin,
 • Moestuin,
 • Patiotuin,
 • Stadstuin,
 • Tuin met fruitbomen,
 • Vlindertuin,
 • Vogeltuin,
 • Watertuin

Service

 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Voldoende parkeerruimte op eigen terrein
 • Bereikbaarheid Volg de borden "De Tuinen van Appeltern"

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie VHG
 • Gecertificeerd door De Tuinen van Appeltern
 • Overig 'Dutch Quality Gardens' hovenier

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 188 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Origineel ontwerp en deskundig advies!Tijdens de ontwerpfase van de tuin wordt er goed advies gegeven welke bomen en beplating in de huidige omgeving kan passe.
  Uitwerking van de plannen zeer fraai.
  Uitvoering geheel netjes en vragen achteraf worden keurig beantwoord.

  5 / 10/ 5

  Professioneel en vakkundig Voor onze tuin is een ontwerp gemaakt, de bestrating voor de oprit en het terras is opnieuw gelegd. Diverse borders met beplanting zijn aangelegd.

  4 / 10/ 5

  gewoon:primaafspraak=afspraak: in alle opzichten, met een prima kwaliteit, dat is mijn ervaring met van Oijen.

  5 / 10/ 5

  Eindresultaat boven verwachtingWij hebben de aanleg van onze tuin inclusief ontwerp laten uitvoeren door Van Ooijen’s Hoveniers.
  Ontwerp voldeed op alle punten aan onze wensen en is naar volle tevredenheid door de medewerkers uitgevoerd.

  Contacten met Rik en Edwin verliepen heel soepel en alle gemaakte afspraken zijn vlekkeloos nagekomen.
  Aanrader voor iedereen die zijn tuin wil laten renoveren.
  Nico en Franny Brands, Oss

  5 / 10/ 5

  Helemaal TOP !!!afgelopen dinsdag 29.10.2019 onze tuin weer helemaal in orde gemaakt, een genot om te zien, bij het thuis komen.

  Beste Mannen, weer bedankt voor de goede zorg!!!!

  Hennie en Marcel
  uit Overasselt

  Reactie van het bedrijfBeste Hennie en Marcel,

  Bedankt voor jullie mooie beoordeling en het delen van de positieve ervaringen.
  Fijn om te lezen dat jullie ook nu weer erg tevreden zijn over het vakmanschap van onze medewerkers. De tuin is weer helemaal winterklaar en daar hoef je ook niet voor thuis te blijven.

  Het is een voorrecht om voor jullie te mogen werken en ons team doet er alles aan om onze prettige relatie voort te zetten. Tot volgend jaar!

  3 / 10/ 5

  RedelijkTuin netjes aangelegd, blijkt wel dat veel planten de anderen overwoekeren .

  Planten die niet aanslaan is ook vervelend

  5 / 10/ 5

  Duurzaam en tijdloosHet is nu meer dan 10 jaar geleden dat Van Ooijen’s onze tuin heeft ontworpen en aangelegd, en heel af en toe laten we wat onderhoud plegen (vind het veel te leuk zelf te doen). Het is duidelijk: Als je een tuinvakman aan je zij hebt, die een goede basis legt, dan bespaar je geld en tijd. Wij - maar ook de vogels, kikkers, salamanders, vlinders, bijen, hommels etc. -10hebben nog elke dag van het jaar plezier aan onze kleine maar prachtige tuin. Een dikke pluim voor een creatieve hovenier, die goed naar de klant luistert!

  5 / 10/ 5

  Deskundig, vriendelijk en klantgerichtVakkundige mensen, vriendelijk, communiceren veel: overleggen steeds of het goed gaat.
  Kwaliteit staat bij hen in een hoog vaandel.
  Harde werkers, betrouwbaar

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij hebben een tuin, welke makkelijk is in onderhoud en toch afwisselend. De mensen zijn deskundig, vriendelijk, meedenkend en zeker ook belangrijk... alles is keurig opgeruimd wanneer men klaar is met de werkzaamheden. Kortom: wij zijn dik tevreden en bevelen van ooijens hoveniers van harte aan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn er super blij mee! Alles ziet er perfect uit!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer prettige samenwerking. Correcte mensen die luisteren en meedenken aan de behoefte van de klant.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldhet werk wordt netjes gedaan en er wordt opgeruimd

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb de tuinmannen van Van Ooijen als zeer kundig en prettig ervaren. Het zijn harde werkers die hun tijd effectief gebruiken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben heel fijn samengewerkt en ben uitermate blij met de samenwerking met Pim dat is een hele fijne monteur

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNa aanvraag offerte werd ter plaatste situatie bekeken en daardoor was de offerte netjes en gedetailleerd uitgewerkt. Tijdens aanleg werd goed overlegt over de details van het ontwerp en waren kleine aanpassingen nog mogelijk. Vriendelijk personeel en zeker ter zake kundig.
  Zeer tevreden met het eind resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe mannen van Van Ooijen's Hoveniers hebben onze (dode) kersenboom vervangen door een mooie notenboom. De boom verwijderen was een veel groter werk dan verwacht, de tuinmannen bleven doorgaan totdat deze klus geklaard was. Petje af!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOmdat wij altijd mogen rekenen op dezelfde medewerker, zijn wij heel erg tevreden.
  Deze medewerker was eerder (alweer jaren geleden) werkzaam bij een ander bedrijf en wij zijn hem gevolgd naar uw bedrijf!
  Dat zegt toch wel iets van deze meneer: altijd vriendelijk; een harde werker en begrijpt wat wij als klanten bedoelen/ verwachten!
  Jammer dat uw bedrijf een eind v. Zaltbommel vandaan ligt...........
  Maar wij zijn een tevreden klant.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn de tuinen van Appeltern en op de website (www.voh.nl) van Van Ooijen’s Hoveniers had ik al ideeën opgedaan en mooie tuinontwerpen gezien. Naar aanleiding daarvan heb ik via de site een verzoek voor tuinontwerp gedaan en na enkele dagen werd er al gebeld om een afspraak te maken. De intake hebben we gedaan met Rik de Jong aan wie we onze wensen kenbaar hebben gemaakt.
  Binnen enkele weken volgde een tweede afspraak waarin Rik het tuinontwerp dat ie samen met Edwin Barendrecht had gemaakt aan ons toelichtte. Het was een creatief ontwerp dat meer dan voldeed aan onze wensen. Hier gaan we mee aan de slag!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben al jaren een zeer tevreden klant van Van Ooijen's Hoveniers. Onlangs hebben zij voorstellen gedaan voor het plaatsen van een hekwerk bij onze vakantiewoning. Zij kwamen met creatieve oplossingen bij onderdelen in onze tuin die voor uitdagingen zorgden. De afspraken werden prima nagekomen. Het contact was zeer vriendelijk, deskundig en prettig. Het geheel is met vakmanschap uitgevoerd. Wij zijn al lange tijd klant en dit hoveniersbedrijf blijft het waarmaken.

  Reactie van het bedrijfBeste Marjo,

  Bedankt voor je hele mooie beoordeling en het delen van je positieve ervaringen.

  Fijn om te lezen dat jullie ook nu weer erg tevreden zijn over de creativiteit en deskundigheid van onze medewerkers.

  Het is ook steeds weer een voorrecht om voor jullie te mogen werken en doen er alles aan om onze prettige relatie voort te zetten. En daarbij is afstand géén enkel probleem!

  Met vriendelijke groeten,

  Rik de Jong

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede communicatie, deskundig advies, afspraken worden netjes nagekomen!
  Keurig werk geleverd!

  Reactie van het bedrijfBeste Marco,

  Bedankt voor je hele mooie beoordeling en het delen van je positieve ervaringen.

  Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over het Sedum-dak op het atelier in Boven-Leeuwen en de deskundigheid van ons team.

  Door regelmatig overleg en, de door jou uitstekend gemaakte dakconstructie, hebben we samen een mooi project gerealiseerd. Het is zeker geen standaard dak, maar het resultaat mag er zeker zijn. Vakwerk!

  Wij kijken uit naar een volgend gezamenlijk project.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer vakbekwaam. Konden een deel van het werk in eigen beheer uitvoeren. Afspraken werden prima nagekomen en ook een motorwals voor het gazon was zo geregeld.
  De hovenier was bovendien een uitermate aimabel persoon.

  Reactie van het bedrijfBeste Arie,

  Bedankt voor je mooie beoordeling.

  Goed om te lezen dat je erg tevreden bent over de aanpassing van de beplanting en de opknap van het gazon.

  Edwin heeft dit, samen met jullie, met veel passie en kundigheid gedaan. Dat ging prima samen en dat scheelt natuurlijk ook in de portemonnee.

  Het is nu nog even wachten voordat de beplanting gaat groeien, maar in het vroege voorjaar zal de beoogde sfeer snel zichtbaar worden.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKomen afspraken na

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze mooie beoordeling en het genoemde verbeterpunt.

  Het heeft inderdaad even geduurd voordat er een afspraak was. Daarna konden wij u gelukkig snel en goed van dienst zijn.

  Fijn om te lezen dat jullie ook nu weer tevreden zijn.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn reeds meer dan 25 jaar tot volle tevredenheid klant bij v. Ooijen's Hoveniers.
  Afhankelijk van onze wensen, krijgen we gespecialiseerde medewerkers.
  Als we alleen maar knip- en snoeiwerk hebben, dan komen de beste medewerkers op dat gebied.
  Hebben we tuinaanleg of bestratingswerkzaamheden, dan krijgen we daarvoor de beste mensen.
  Zelfwerkzaamheid als opruimen afval behoort ook tot de mogelijkheden, terwijl de hoveniers gelijktijdig het vakwerk doen.
  Prettig om zelf mee te werken en ook goed voor onze portemonnee.

  Reactie van het bedrijfBeste Raymond,

  Bedankt voor je hele mooie beoordeling en het delen van je positieve ervaringen.

  Onze jongens komen al ruim 25 jaar in jullie tuin en genieten ook van de prettige samenwerking. Gelukkig beschikken we over echte specialisten en weet ook jij van aanpakken!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVakbekwame, klantvriendelijke, hardwerkende en nette mensen.
  Garantie op het aanslaan van de beplanting.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer deskundige en vriendelijke medewerker met zicht op planten, indeling, compositie, grondverbetering, enz.
  Ook fijn dat hij vooral gebruik maakte van bestaande aanwezige planten in onze tuin en die op een goede manier geordend heeft.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBijzonder prettige medewerkers die altijd bereid waren om vragen te beantwoorden en even met iets te helpen. Mensen ook met veel kennis over en leifde voor de natuur en het vak.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer tevreden

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer klantvriendelijk, goede kwaliteit, duidelijke afspraken en goede communicatie 👍

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe renovatie van de binnentuin is volgens plan verlopen en het eindresultaat is prachtig.
  De medewerkers zijn naast kundig ook prettig om mee te werken, ze denken mee en dat
  heeft geresulteerd in een aantal verbeteringen, waaronder een nieuw afwateringssysteem.
  Bij een volgend project neem ik weer contact op met het bedrijf.  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer prettig gevoel en aanblik na het geweldig profesionele werk van Edwin/hovenier van van Ooijens Hoveniers,
  weer heel erg bedankt!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldvoor onze tuinafscheiding hebben we een gedegen advies gekregen over de mogelijkheden. Van Ooijen heeft de beplanting en bijbehorende materialen volgens afspraak geleverd waarna deze door onszelf zijn geplaatst.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAl onze wensen zijn meegenomen in een prachtig tuinplan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig contact vanaf het begin. Zeer nette en vriendelijke medewerkers die de tuin kwamen aanleggen. Alles werd netjes uitgelegd en toegelicht. Vergeleken met de vorige hovenier die mijn tuin 10 jaar geleden heeft aangelegd is het nu wel gedegen aangelegd. Deze tuin zal zeker niet binnen 10 jaar aan vervanging toe zijn. Dat zou me heel erg verbazen. Prima werk dus!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hadden meegedaan aan een prijsvraag en wonnen een tuinman voor 8 uur! Naast dat natuurlijk een leuke actie was, werden we ook super geholpen. Alle tijd voor ons om samen te kijken wat we zouden willen.
  We kozen voor een advies voor onze voortuin, ook hier werd er de tijd genomen om de plannen te inventariseren en te adviseren naar onze wensen. Er ligt een leuk plan klaar waar we mee aan de slag kunnen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBijzonder om te ervaren hoe belangrijk Van Ooijens Hoveniers het maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt. Alle medewerkers van Van Ooijen's Hoveniers hebben op vrijwillige basis en met vol enthousiasme de groene aankleding verzorgd op het achterterrein!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldvriendelijke en kundige medewerkers, goede materialen, prima tuinarchitect, betrouwbare organisatie;

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk vakmanschap

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEr wordt meegedacht naar wat ik graag zou willen of juist niet.
  Verschillende ideeën naar voren gebracht en geluisterd naar mijn wensen
  Daardoor ben ik erg tevreden over het resultaat.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed werk afgeleverd

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij maken al jaren, tot grote tevredenheid, gebruik van de diensten van Van Ooijen's Hoveniers.
  Zeer plezierige en deskundige medewerkers.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle reactie op verzoek om offerte, daarna een afspraak op korte termijn. Zeer sympathieke en vakkundige medewerkers die heel netjes werkten.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAltijd zorgvuldig en proactief beleid. Worden tijdig gebeld over afspraak en over evt. veranderingen zoals nieuwe medewerker etc. Altijd op tijd. Hovenier gaat rustig zij eigen gang.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKan alleen maar zeggen dat er prima werk is geleverd!!
  Twee moeilijk bereikbare bomen gerooid uit onze tuin. Deskundig en binnen een halve dag was de klus geklaard!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk werk al vele jaren samen met Van Ooijen's Hoveniers en dit altijd tot volle tevredenheid. De mannen van Van Ooijen heb ik leren kennen als sympathiek, hardwerkend en deskundig.
  In al die jaren heb ik nog nooit een minpuntje ervaren.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlerte en deskundige advisering en zeer gedegen uitvoering en nazorg