Opel Dealer & Occasions Van Kwawegen BV in Ridderkerk

Autodealers personenwagens

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 110 beoordelingen

110 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Opel Dealer & Occasions Van Kwawegen BV

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

HÉT ADRES VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken autos. Terwijl wij aan uw auto werken, kunt u gewoon doorwerken op ons gratis WiFi-netwerk of kiezen voor een leenauto, leenfiets of de gratis haal- en brengservice. Een afspraak maakt u eenvoudig online!

OCCASIONS VAN ALLE MERKEN

Van Duitse tot Franse autos en van Japanse tot Koreaanse… In onze showroom vindt u occasions en nieuwe autos van alle merken. Daarnaast verrichten wij aan ieder automerk onderhoud en reparaties. Oftewel: bij Van Kwawegen bent u aan het juiste adres voor aanschaf én onderhoud van alle personenwagens en bedrijfswagens!

Overige informatie

Type autobedrijf

 • Merkdealer

Diensten

 • Airco onderhoud,
 • APK keuring,
 • Financiering,
 • Inkoop gebruikte auto's,
 • Onderhoud,
 • Ruit reparatie,
 • Schadeherstel,
 • Schadetaxatie,
 • Storing oplossen,
 • Taxatie auto

Merk

 • Alfa Romeo,
 • Audi,
 • Bentley,
 • BMW,
 • Chevrolet,
 • Fiat,
 • Ford,
 • Hyundai,
 • Kia,
 • Lexus,
 • Mazda,
 • Nissan,
 • Opel,
 • Peugeot,
 • Porsche,
 • Renault,
 • Seat,
 • Skoda,
 • Subaru,
 • Toyota,
 • Volkswagen

Brandstof voertuig

 • Benzine

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Pin

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie BOVAG

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 110 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en vakbekwaamIk had in jan 2020 een Mercedes E200 Kompressor gekocht uit 2005. Een uitstekend rijdende auto die perfect werd afgeleverd. In de Bovag garantie periode bleek er helaas een vervelend probleem in de elektronica te zitten. Uiteindelijk heeft Kwawegen dat met inschakeling van een Mercedes dealer adequaat opgelost.
  Zowel de aankoop als afwikkeling waren naar volle tevredenheid.

  5 / 10/ 5

  zeer klant vriendelijkstaan altijd klaar om je te helpen

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden! Mijn ABS pomp was defect en ben goed geholpen bij deze garage. Alles kan duidelijk worden uitgelegd wat ook heel prettig is. Ze denken met je mee en dat heeft me erg veel geld bespaard. Bedankt Jan!!

  5 / 10/ 5

  topzaak Top zaak vriendelijk personeel en als je wat aan de auto heb staan ze gelijk voor je klaar wij komen er al jaren .

  4.5 / 10/ 5

  Eerlijk en betrouwbaar bedrijf.Wij zijn al ruim 15 jaar klant, zowel mijn man en ik hebben er meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad. Altijd een goede service, het personeel is vriendelijk en deskundig. Kortom een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, betrouwbaar en vriendelijke service. Beste John en alle medewerkers van Kwawegen die ik altijd fijne, vriendelijk en deskundig service van krijgt; van de dame en heer aan de telefoon en balie tot aan alle monteurs die op mijn auto heb gewerkt.

  Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor de uitstekend en betrouwbare service iedere keer weer! Mijn laatste APK en service beurt op woensdag 23 Oktober ben ik zo tevreden mee dat ik iedere keer wil bellen om jullie te bedanken maar dan realiseer ik me dat ik jullie lijn ophoudt daarvoor en een andere mogelijk met spoed wil bellen. Dus even via deze weg.

  Maar mijn auto rijdt als nieuw en ik voel me weer helemaal veilig in! VAN HARTE BEDANKT EN TOT VOLGENDE JAAR PAS HOOP IK HAHAHA

  Een zeer tevreden klant,

  Mw. Philips en gezin!

  Van ons 10 sterren!!!!

  5 / 10/ 5

  Top!Een zeer prettig bedrijf waarin zorg en kwaliteit voor de auto en de mens hoog in het vaandel staat.
  De behandeling van receptie tot aan de werkplaats is top, uiterst vriendelijk, het mee en aan denken en vooral afspraak = afspraak.
  Wij zijn erg blij met de auto maar ook zeker met hun ondersteuning hierin, echt aan alle kanten een goed en zeker gevoel!

  5 / 10/ 5

  Fantastische service Aardige service verlenende mensen.
  Ook de heren van de Werkplaats.
  Leggen altijd alles uit.
  Met Veel geduld.

  Achter de Balie en Werkplaats zie je dat het een hecht en echt goed team is.

  Al meer dan 15 jaar klant.

  Ga zo door.

  Allen Toppers

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNaar aanleiding van eerder geschreven review het volgende. Vandaag werd ik opgebeld door de directeur van het autobedrijf van Kwawegen te Ridderkerk en deze bood zijn excuus aan hoe het een en ander is verlopen met de onderhandeling van de BMW 420 Grand coupe door een van zijn verkopers. Ik heb met dhr van Kwawegen een goed gesprek gehad en deze gaf aan dat dit anders had moeten verlopen. Dit gesprek had dhr van Kwawegen niet hoeven doen maar getuigd van goed ondernemerschap met oog voor de klant. Wij beiden betreuren hoe het een is verlopen maar er is nu wederzijds begrip. Dhr van Kwawegen ik dank voor het goede gesprek en en het gebaar wat u heeft gemaakt en wens u veel succes met u autobedrijf het vertrouwen is hersteld.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Naar aanleiding van eerder geschreven review het volgende. Vandaag werd ik opgebeld door de directeur van het autobedrijf van Kwawegen te Ridderkerk en deze bood zijn excuus aan hoe het een en ander is verlopen met de onderhandeling van de BMW 420 Grand coupe door een van zijn verkopers. Ik heb met dhr van Kwawegen een goed gesprek gehad en deze gaf aan dat dit anders had moeten verlopen. Dit gesprek had dhr van Kwawegen niet hoeven doen maar getuigd van goed ondernemerschap met oog voor de klant. Wij beiden betreuren hoe het een is verlopen maar er is nu wederzijds begrip. Dhr van Kwawegen ik dank voor het goede gesprek en en het gebaar wat u heeft gemaakt en wens u veel succes met u autobedrijf het vertrouwen is hersteld.
  Aanbeveling: ja

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Gisteren langs geweest bij het bedrijf van Kwawegen te Ridderkerk voor het bekijken van een occasion BMW 420 grand coupe. Met de verkoper gesproken genaamd Ger Kosten en daarmee een fijn gesprek gehad. Deze heeft mijn auto’s beoordeeld en zou de volgende dag mij terugbellen om verder tot overeenstemming te komen mbt de inruilwaarden en de randzaken als garantie ed. Dan mag je ervan uit gaan dat je in onderhandeling bent. De Verkoper belde inderdaad terug maar met de mededeling dat hij de auto heeft verkocht omdat iemand belde en deze wilde kopen. Natuurlijk is de garage hier vrij in echter getuig dit niet van goed zaken of netjes handelen naar mij als klant, maar gaat het vermoedelijk om zo snel mogelijk geld te verdienen. Ik zou zeker op mijn tellen passen indien u denkt een auto te kopen voor u het weet wordt deze snel doorverkocht aan iemand anders..
  Aanbeveling: nee

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOpel Corsa 1.4 2008 gekocht pas gelden en ben er super blij mee, hele vriendelijke mensen, en altijd advies op maat.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Opel Corsa 1.4 2008 gekocht pas gelden en ben er super blij mee, hele vriendelijke mensen, en altijd advies op maat.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld2e hands Opel Meriva gekocht zonder garantie, met kleine beurt, desondanks heeft men toch aandrijfriem vervangen,deukje verwijderd,nwe ruitenwissers, rem schijven en leiding vervangen.Na enkele weken bleek remklauw pomp niet te werken, en is men mij toch nog tegemoet gekomen qua onkosten, erg sympathiek en netjes,chapeau.

  4 / 10/ 5

  2e hands Opel Meriva gekocht , zonder garantie, desondanks heeft men zonder meerkosten distributieriem vervangen, deukje in deur verwijderd,remleiding en schijven deels vervangen en nagekeken, Apk afgegeven. Ook nog nwe ruitenwissers gemonteerd. Na enige weken bleek toch dat er een remklauw pomp niet goed functioneerde, welke wij in eigen beheer hebben vervangen. De Fa Kwawegen te Ridderkerk is ons desondanks toch nog tegemoed gekomen qua kosten , dit vind ik zeer netjes en sympathiek,chapeau.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: 2e hands Opel Meriva gekocht zonder garantie, met kleine beurt, desondanks heeft men toch aandrijfriem vervangen,deukje verwijderd,nwe ruitenwissers, rem schijven en leiding vervangen.Na enkele weken bleek remklauw pomp niet te werken, en is men mij toch nog tegemoet gekomen qua onkosten, erg sympathiek en netjes,chapeau.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoededag heb een mecedes SLK gekocht bij van Kwawegen en ben daar erg tevreden mee ben er zeergoed geholpen de auto is ook erg netjes afgeleverd met een leuke atentie zou het iedereen aanbevelen

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Goededag heb een mecedes SLK gekocht bij van Kwawegen en ben daar erg tevreden mee ben er zeergoed geholpen de auto is ook erg netjes afgeleverd met een leuke atentie zou het iedereen aanbevelen
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel netjes geholpen,door uiterst vriendelijk personeel! Heel betrouwbaar! Top garage,met veel keuze voor iedereen! Aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Heel netjes geholpen,door uiterst vriendelijk personeel! Heel betrouwbaar!
  Top garage,met veel keuze voor iedereen!
  Aanrader!!!

  Aanbeveling: ja

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Bijzonder onvriendelijk ontvangst en zeker niet meedenken.
  Aanbeveling: nee

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringZo dient men trouwe klanten van Opel te behandelen. Daar kan grote Opel dealer puntje aanzuigen.

  3.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Zo dient men trouwe klanten van Opel te behandelen.
  Daar kan grote Opel dealer puntje aanzuigen.

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBen vanaf 1999 klant bij dit bedrijf. Ze zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Voor mij is er maar 1 Opel dealer en dat is van Kwawegen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Ben vanaf 1999 klant bij dit bedrijf.
  Ze zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
  Voor mij is er maar 1 Opel dealer en dat is van Kwawegen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPas hier geweest voor onderhoud. Prima service, ben als service van de zaak netjes thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was. Ben keurig gebeld voor overleg ivm extra kosten.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Pas hier geweest voor onderhoud. Prima service, ben als service van de zaak netjes thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was.
  Ben keurig gebeld voor overleg ivm extra kosten.
  Aanbeveling: ja

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarOpel vivaro 2012 gekocht van zo,n €12000 koper wilde een BOVAG garantie verkopen heb deze niet genomen daar je altijd op de wettelijk garantie kan terug vallen van de non conformiteit na 6 weken turbo kapot gelijk de verkoper meneer zelf gebeld die zij dat ik geen garantie heb belachelijk ! Na een hoop gezeur hij BOVAG bellen om raad werdt in gelijk gesteld heb kosten van twee weken huur andere bus moeten regel €700 ambulants moeten regel om bus te brengen €340 en in opdracht van de verkoper eerst bij een opel dealer gebracht voor diagnose te stellen €335 deze kosten wilde meneer niet aan mij terug betalen omdat deze oplichter dit te duur vondt koop niets bij deze firma krijg hier spijt van terwijl ik al €1040 kosten voor mij rekening heb genomen. Meneer verklaard bij andere klanten in contract op te nemen bij geen afname van BOVAG garantie af te zien van de wettelijke garantie. Dit kan helemaal niet !!!!!!! Zo klant vriendelijk is dit bedrijf nou ingericht . Ps is niet te hopen dat de reparatie alsnog stuk gaat want op reparatie moet meneer ook 3 maanden garantie geven wettelijk gezien! Ik zal zeker juridisch stappen ondernemen wanneer dit gebeurt en deze niet krijgt

  1.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Opel vivaro 2012 gekocht van zo,n €12000 koper wilde een BOVAG garantie verkopen heb deze niet genomen daar je altijd op de wettelijk garantie kan terug vallen van de non conformiteit na 6 weken turbo kapot gelijk de verkoper meneer zelf gebeld die zij dat ik geen garantie heb belachelijk ! Na een hoop gezeur hij BOVAG bellen om raad werdt in gelijk gesteld heb kosten van twee weken huur andere bus moeten regel €700 ambulants moeten regel om bus te brengen €340 en in opdracht van de verkoper eerst bij een opel dealer gebracht voor diagnose te stellen €335 deze kosten wilde meneer niet aan mij terug betalen omdat deze oplichter dit te duur vondt koop niets bij deze firma krijg hier spijt van terwijl ik al €1040 kosten voor mij rekening heb genomen. Meneer verklaard bij andere klanten in contract op te nemen bij geen afname van BOVAG garantie af te zien van de wettelijke garantie. Dit kan helemaal niet !!!!!!! Zo klant vriendelijk is dit bedrijf nou ingericht . Ps is niet te hopen dat de reparatie alsnog stuk gaat want op reparatie moet meneer ook 3 maanden garantie geven wettelijk gezien! Ik zal zeker juridisch stappen ondernemen wanneer dit gebeurt en deze niet krijgt
  Aanbeveling: nee

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper zaak, aanrader om daar auto te kopen ! Doen wat ze beloven.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Super zaak, aanrader om daar auto te kopen !
  Doen wat ze beloven.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBij de firma van Kwawegen een Opel Tigra bouwjaar 2000 aangeschaft, na de proefrit aangegeven wat er niet werkte, men beloofde dat dit bij oplevering allemaal verholpen zou zijn. Een week later konden we de auto ophalen en men had zich volledig aan hun woord gehouden, er waren zelfs zaken verholpen welk niet opgegeven waren (cosmetische issues). Ondanks dat het hier om een oudere auto ging zijn we geholpen alsof we een nieuwe auto kwamen afhalen. Automobielbedrijf van Kwawegen verdiend van ons een DIKKE PLUIM en zal dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Bij de firma van Kwawegen een Opel Tigra bouwjaar 2000 aangeschaft, na de proefrit aangegeven wat er niet werkte, men beloofde dat dit bij oplevering allemaal verholpen zou zijn. Een week later konden we de auto ophalen en men had zich volledig aan hun woord gehouden, er waren zelfs zaken verholpen welk niet opgegeven waren (cosmetische issues). Ondanks dat het hier om een oudere auto ging zijn we geholpen alsof we een nieuwe auto kwamen afhalen. Automobielbedrijf van Kwawegen verdiend van ons een DIKKE PLUIM en zal dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNemen de tijd voor je en komen gemaakte afspraken na. Vriendelijk en attent personeel. Kortom zeer tevreden en 'n reden om deze garage welverdiend aan te bevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Nemen de tijd voor je en komen gemaakte afspraken na. Vriendelijk en attent personeel. Kortom zeer tevreden en 'n reden om deze garage welverdiend aan te bevelen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBen al jaren klant bij deze garage, laat er mijn auto ieder jaar ouderhouden en apk keuren. Wordt over extra kosten netjes gebeld. Personeel is vriendelijk. En ik krijg ook nog geheel kostenloos een vervangende auto mee! Waar vindt je dit nog?

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Ben al jaren klant bij deze garage, laat er mijn auto ieder jaar ouderhouden en apk keuren. Wordt over extra kosten netjes gebeld. Personeel is vriendelijk. En ik krijg ook nog geheel kostenloos een vervangende auto mee! Waar vindt je dit nog?
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima service en kwaliteit

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Prima service en kwaliteit
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenzeer tevreden over Automobielbedrijf van Kwawegen. Wij worden altijd zeer goed geholpen. Wij hebben hier al meerdere auto's gekocht en zelden problemen met de auto's gehad, en de keren dat er wel wat was werden wij goed geholpen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: zeer tevreden over Automobielbedrijf van Kwawegen.
  Wij worden altijd zeer goed geholpen.
  Wij hebben hier al meerdere auto's gekocht en zelden problemen met de auto's gehad,
  en de keren dat er wel wat was werden wij goed geholpen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNav pech (dichtbij mijn werk in Ridderkerk) een keer bij hen beland (mijn eigen opeldealer is in Gouda) . Zij hebben me snel (direct zelfde dag), deskundig en met prettige servicebereidheid geholpen. Toen ik daarna nog eens terugkwam ivm verondersteld terugkomen van dat eerdere probleem, hebben ze mij wederom snel en vakkundig geholpen. Ondanks dat het probleem geheel niets met hun eerdere reparatie te maken had, hebben zij mij gerustgesteld en het zgn probleem kosteloos (!) voor mij verholpen. Echt geweldige service. Ik overweeg om naar hen over te stappen, terwijl ik bepaald niet ontevreden ben over mijn eigen dealer/garage. Erg prettig bedrijf !

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Nav pech (dichtbij mijn werk in Ridderkerk) een keer bij hen beland (mijn eigen opeldealer is in Gouda) . Zij hebben me snel (direct zelfde dag), deskundig en met prettige servicebereidheid geholpen. Toen ik daarna nog eens terugkwam ivm verondersteld terugkomen van dat eerdere probleem, hebben ze mij wederom snel en vakkundig geholpen. Ondanks dat het probleem geheel niets met hun eerdere reparatie te maken had, hebben zij mij gerustgesteld en het zgn probleem kosteloos (!) voor mij verholpen. Echt geweldige service. Ik overweeg om naar hen over te stappen, terwijl ik bepaald niet ontevreden ben over mijn eigen dealer/garage. Erg prettig bedrijf !
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldReden bezoek: onopgeloste technisch probleem van de originele aankoop dealer (dus niet van Kwawegen BV) Goede ontvangst, vakkundige beoordeling van het probleem en prettige / correcte afwikkeling van een klacht. Kortom, een hele prettige ervaring met dit bedrijf en ze hebben er een nieuwe klant bij.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Reden bezoek: onopgeloste technisch probleem van de originele aankoop dealer (dus niet van Kwawegen BV)

  Goede ontvangst, vakkundige beoordeling van het probleem en prettige / correcte afwikkeling van een klacht.

  Kortom, een hele prettige ervaring met dit bedrijf en ze hebben er een nieuwe klant bij.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandelddank voor zeer goede service afgelopen week, echt top kon door ziekte mijn auto niet bij jullie brengen voor de APK, keurig opgehaald en weer teruggebracht

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: dank voor zeer goede service afgelopen week, echt top

  kon door ziekte mijn auto niet bij jullie brengen voor de APK, keurig opgehaald en weer teruggebracht
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen gebruikte 307 sw gekocht. Ouderwetse service! netjes geholpen, personeel is correct. na 1 week helaas al pech de sartmotor was defect. Na contact is dit zeer netjes kosteloos verholpen Incl leenauto.